Nejprodávanější knihy - březen 2022
sport a fitness

Šestnáct sezón v lize
Publikace shrnuje historii slavného chebského fotbalového klubu od jeho vzniku v roce 1952 až do hořkého konce v roce 1996. Soustředí se zejména na období 80. a první půle 90. let, kdy dlouhých šestnáct sezón přerušených pouze jedním sestupem působil
sport a fitness

Šestnáct sezón v lize

450 Kč
Bez frází 4 - 11%
Čtvrtá nálož inspirace od sportovních osobností. Pokračování žádané knižní série Bez frází, tentokrát s exkluzivním příběhem olympijské vítězky Mirky Topinkové Knapkové.
sport a fitness
Ukázky

Bez frází 4

539 Kč
479 Kč
Krav maga - úvod, principy a techniky - 11%
Objevte v sobě bojového ducha!
Krav maga je moderní a vysoce účinný systém sebeobrany a boje zblízka, původem z Izraele.
sport a fitness

Krav maga - úvod, principy a techniky

359 Kč
319 Kč
Maradona – Boží ruka - 11%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
sport a fitness

Maradona – Boží ruka

359 Kč
319 Kč
Naše léto, voda, lodě - 11%
Kniha NAŠE LÉTO, VODA, LODĚ je poctou vodě a všem lidem, kterým se vodní živel stal láskou, dobrodružstvím, sportovní výzvou i odpočinkem.
sport a fitness

Naše léto, voda, lodě

629 Kč
559 Kč
Sešívané srdce - 11%
Václav Petrák je slávista tělem i duší, který coby kustod prožil s klubem dobré i zlé.
sport a fitness

Sešívané srdce

314 Kč
279 Kč
Spiráldynamik - 11%
Přirozenost stojí za tajemstvím úspěchu „bez bolesti v pohybu"! Největším nepřítelem přirozenosti jsou špatné pohybové návyky. Co jednou začalo špatným držením těla nebo nesprávnými návyky, z toho se po letech stává bolestivý problém.
sport a fitness

Spiráldynamik

448 Kč
398 Kč
Uvolňování fascií - 11%
Ještě nedávno byly fascie – síť vazivové tkáně rozprostřená po celém těle – považovány pouze za obalové orgány. Díky vědeckým objevům posledních let se však staly středem pozornosti oborů sportování pro zdraví a nauk o pohybu.
sport a fitness

Uvolňování fascií

331 Kč
294 Kč
Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně - 11%
Příručka pro začátečníky i zkušenější adepty, zabývá se technikou sportovního vrhání nožů, pravidly a využitím nože v sebeobraně.
sport a fitness

Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně

224 Kč
199 Kč
Zátopek - 11%
Fenomenální běžec Emil Zátopek posunul hranice lidských možností, je čtyřnásobným olympijským vítězem a držitelem mnoha světových rekordů.
sport a fitness
Ukázky

Zátopek

269 Kč
239 Kč
Zrozeni k chůzi - 11%
Schopnost chodit vzpřímeně na dvou nohách je jednou z hlavních vlastností, která nás odlišuje jako člověka, a přesto důvody jejího vývoje zůstávají mezi vědci tajemstvím.
sport a fitness

Zrozeni k chůzi

404 Kč
359 Kč
Ztracená léta - Příběh hokejového zločinu - 11%
Kniha přibližující a popisující zatčení a odsouzení prvních českých a československých hokejových mistrů světa v roce 1950, doplněná osobními vzpomínkami a výpověďmi aktérů a samostatnou obrazovou přílohou z dobových fotografií.
sport a fitness
Ukázky

Ztracená léta - Příběh hokejového zločinu

282 Kč
250 Kč
2100 ásan - 11%
2100 ásan je nebývalá kolekce jógových pozic, stejně tak i umělecké dílo zobrazující krásu a vypracovanost lidského těla při cvičení jógy. Každá z inspirujících fotografií představuje zkušeného jogína v pozici dovedené k dokonalosti.
sport a fitness
Ukázky

2100 ásan

719 Kč
639 Kč
Čas… nejen o boxu
Rostislav Osička začal boxovat už jako kluk, dostal se do armádního střediska vrcholového sportu Dukla Olomouc a zahájil úspěšnou dráhu sportovce a reprezentanta.
sport a fitness

Čas… nejen o boxu

134 Kč
Ještě jeden maraton - 20%
Běžci mívají sladké začátky. Jsou napumpováni euforií, žádná překážka není dost vysoká. Jenže po pár letech a tisícovkách kilometrů může váš vnitřní motor začít chladnout, až se úplně zastaví. Znovu ho nahodit není vůbec snadné.
sport a fitness

Ještě jeden maraton

299 Kč
239 Kč
Křídla nad městem - 11%
V minulém století byla Olomouc leteckým městem. Sídlil zde druhý letecký pluk Eduarda Beneše, Hlavní letecké dílny (jejich název se v průběhu století mnohokrát měnil), byla zde dvě letiště.
sport a fitness

Křídla nad městem

441 Kč
392 Kč
O bolesti zad - 11%
(1x)
Léčení konkrétní nemoci často převažuje nad uzdravováním nemocného. To jsou zcela zásadní myšlenky doktora Jana Hnízdila a fyzioterapeutky Zuzany Baluchové, které představují ve své knize na dnes velmi frekventované problematice bolestí zad.
sport a fitness

O bolesti zad

179 Kč
159 Kč
Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce - 59%
(1x)
Máte v úmyslu začít s běžeckým dobrodružstvím? Nebo pravidelně trénujete či se připravujete na běžecké závody? V této kuchařské knize najdete kromě kvalitních a zcela zásadních informací o správném stravování pro běžce také celou řadu receptů.
sport a fitness
Ukázky

Run & Cook : Kulinářská příručka správného běžce

358 Kč
148 Kč
Jak na triatlon - 11%
Petr Vabroušek je přední světový triatlonista, který absolvoval 1575 závodů, z toho tři ultramany, přes dvě stovky dlouhých ironmanů, stovky půlželezňáků a dalších závodů, jako třeba maraton na obou pólech (v obou případech zvítězil).
sport a fitness

Jak na triatlon

359 Kč
319 Kč
Kendó - 11%
Podrobný a názorný výklad technik "cesty meče" - japonského samurajského bojového umění.
sport a fitness
Ukázky

Kendó

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 64 položek
<< < 1 2 3 4 > >>