Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - březen 2022
medicína

Autoimunitní řešení - 11%
V knize Autoimunní řešení nabízí Dr. Amy Myers, uznávaná lékařka funkční medicíny, svůj lékařsky prokázáný přístup k prevenci široké škály zánětlivých souvisejících symptomů a onemocnění, včetně alergie, obezity, astma, kardiovaskulární choroby...
medicína

Autoimunitní řešení

377 Kč
335 Kč
Přehled poruch psychického vývoje - 11%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
medicína

Přehled poruch psychického vývoje

386 Kč
343 Kč
Psychoanalytická diagnóza - 11%
(1x)
Kniha Nancy McWilliamsové představuje jeden z mála textů, který zpřístupňuje psychoanalytické teorie osobnosti i začínajícím praktikům na poli dynamické psychoterapie.
medicína

Psychoanalytická diagnóza

719 Kč
639 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty - 11%
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
medicína

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
223 Kč
Koktavost - 11%
Přehled poruch plynulosti řeči a východiska pro jejich hodnocení, současné poznatky o příčinách a vývoji koktavosti, pravidla a metody pro její diagnostiku.
medicína

Koktavost

482 Kč
428 Kč
(Ne)skutečný příběh enzymů - 11%

První část této knihy je příběhem systémové enzymoterapie a lidí kolem ní, viděným očima jeho účastníků. Chcete-li se dozvědět, proč a jak tato léčebná metoda „funguje“, musíte i Vy vstoupit do obdivuhodného světa enzymů.

medicína

(Ne)skutečný příběh enzymů

261 Kč
232 Kč
Fyziologie repetitorium - 11%
Repetitorium neboli pomůcka k opakování před zkouškou od autorů z Fyziologického ústavu 1. LF UK je stručným přehledem základních fyziologických poznatků. Čtenářům nabízí penzum nutných znalostí bez nepřehledné heslovitosti.
medicína

Fyziologie repetitorium

539 Kč
479 Kč
Chylothorax - 11%
Chylothorax vzniká nahromaděním chylózního výpotku v pleurální dutině. Etiologie může být různorodá, od kongenitální přes zánětlivou, maligní až po traumatickou příčinu, která vzniká nejčastěji po operacích mediastina, srdce a plic.
medicína

Chylothorax

356 Kč
316 Kč
Kineziologické tejpování - 11%
Prohloubení trvalého účinku osteopatické terapie – s konkrétními návody k přímé aplikaci.
medicína

Kineziologické tejpování

414 Kč
368 Kč
Léčebná rehabilitace ve vybraných oborech 2. díl - 11%
Ediční řada Rehabilitační a fyzikální terapie přináší komplexní přehled problematiky rehabilitační medicíny. Je určena nejen pro rehabilitační pracovníky, fyzioterapeuty, ale také pro lékaře dalších odborností, včetně všeobecných praktických lékařů.
medicína

Léčebná rehabilitace ve vybraných oborech 2. díl

431 Kč
383 Kč
Obecná traumatologie - 11%
Publikace je určená pro studenty nelékařských studijních programů prvního a druhého stupně studijního programu ošetřovatelství, urgentní zdravotní péče a fyzioterapie.
medicína

Obecná traumatologie

251 Kč
223 Kč
Péče o duchovní potřeby nemocných v ošetřovatelské praxi
Cílem monografie je komplexní a systematické zpracování problematiky spirituality a religiozity – od teorie přes interpretaci výsledků vědeckého výzkumu k implikacím v klinické praxi.
medicína

Péče o duchovní potřeby nemocných v ošetřovatelské praxi

134 Kč
Praktické repetitorium gynekologie a porodnictví - 11%
Druhé vydání mimořádně úspěšné publikace, která oslovila gynekology-porodníky od ambulancí po specializovaná pracoviště. Málokterý obor postihuje informační záplava tak, jako gynekologii a porodnictví.
medicína

Praktické repetitorium gynekologie a porodnictví

1 166 Kč
1 036 Kč
Příručka echokardiografie - 11%
Skvělá didaktická, přehledná kniha, ve které najdete vše potřebné!
medicína

Příručka echokardiografie

674 Kč
599 Kč
Soudní lékařství pro právníky - 11%
Stručná, přehledná a instruktivní publikace, která seznamuje s problematikou soudního lékařství právnicky vzdělané či vzdělávající se čtenáře.
medicína

Soudní lékařství pro právníky

224 Kč
199 Kč
Spoušťové body - 11%
Trpíte chronickými bolestmi? Operace a další invazivní techniky nejsou jediným řešením. Zbavte se chronické bolesti sami – kdykoliv a kdekoliv! Bolest je často přenesená z jiných oblastí těla, občas i velmi vzdálených místu, které právě bolí.
medicína

Spoušťové body

809 Kč
719 Kč
Toxikologie - 11%
Kniha se zabývá převážně chemickou stránkou mnohovrstevné problematiky interakcí škodlivých látek s živými organismy.
medicína

Toxikologie

486 Kč
432 Kč
Autoimunitní onemocnění - 11%
Autoimunitní onemocnění trápí na celém světě více lidí než rakovina a nemoci srdce a cév dohromady. Klíče k uzdravení i prevenci přitom držíte ve vlastních rukou. Podstatné je ozdravit tělo a změnit životní styl.
medicína

Autoimunitní onemocnění

386 Kč
343 Kč
Etiketa pro lékaře, zdravotníky a pomáhající profese - 11%
Kniha ETIKETA PRO LÉKAŘE, ZDRAVOTNÍKY A POMÁHAJÍCÍ PROFESE z pera zkušeného autora knih o etiketě je komplexním dílem zahrnujícím všechny oblasti etikety světa medicíny.
medicína

Etiketa pro lékaře, zdravotníky a pomáhající profese

449 Kč
399 Kč
Gastroenterologie a hepatologie v algoritmech - 11%
Gastroenterologie a hepatologie jsou obory charakterizované dynamickým rozvojem diagnostiky i dříve nepředstavitelným spektrem nových léků a dalších způsobů terapie.
medicína

Gastroenterologie a hepatologie v algoritmech

896 Kč
796 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 120 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>