Nejprodávanější tituly - březen 2022
zdraví a výchova dětí

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Vyučování jako dialog - 20%
Dialog jako princip vyučování má předpoklady vytvářet vnitřní podmínky pro překonávání tradičního konformismu a transmisivního pojetí výuky.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Vyučování jako dialog

144 Kč
115 Kč
Hádanky pro předškoláky od 3-4 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové. Prostřednictvím těchto testů snadno zjistíte úroveň rozvoje svého dítěte.
zdraví a výchova dětí

Hádanky pro předškoláky od 3-4 let

89 Kč
79 Kč
Hádanky pro předškoláky od 4-5 let - 11%
Sborník testovacích úloh pro předškoláky.
zdraví a výchova dětí

Hádanky pro předškoláky od 4-5 let

89 Kč
79 Kč
Jak žít a nezbláznit se - 11%
(1x)
Soubor praktických rad. Psychologie dítěte od předškolního věku do dospělosti. Ukazuje v příkladech naší hloupost, nabubřelost, ješitnost a rodičovskou sobeckost. Je slabikářem výchovy.
zdraví a výchova dětí

Jak žít a nezbláznit se

198 Kč
176 Kč
Logopedie - 14%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Logopedie

306 Kč
263 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Hry na dětské tábory - 20%
Kniha obsahuje náměty pro zábavné činnosti s dětmi na letních táborech, dále pro aktivity organizovaných skupin dětí v zájmových kroužcích a oddílech, inspiraci v ní najdou všichni, kdo hledají zajímavé tipy pro aktivní náplň volného času dětí.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Hry na dětské tábory

229 Kč
183 Kč
Jak se děti učí hrou - 20%
Sborník her je určen především budoucím a současným učitelům 1. stupně ZŠ, ale inspiraci k hravému učení v něm naleznou jistě i rodiče nebo vychovatelé v družinách. Hry dokonale zpestří vyučovací proces.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jak se děti učí hrou

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 343 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 > >>