Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
ostatní sporty

Volejbal - kondiční příprava - 20%
První kniha na českém a slovenském trhu, která přináší konkrétní východiska a přímou realizaci specifického a řízeného kondičního zatížení ve volejbale. Dá se použít jako přímý návod a postupovat podle ní v kondiční přípravě v průběhu celého roku.
ostatní sporty
Ukázky

Volejbal - kondiční příprava

174 Kč
139 Kč
Posilování s náčiním - 20%
Pro všechny vyznavače kondičního posilovacího tréninku, výkonnostní sportovce, fitness instruktory a trenéry připravily autorky další zásobník funkčních posilovacích cviků, tentokrát s využitím lehkého, osvědčeného a finančně dostupného náčiní.
ostatní sporty
Ukázky

Posilování s náčiním

169 Kč
135 Kč
Tai chi - 20%
Kniha seznamuje zajímavou a originální formou s čínským bojovým uměním Tai chi.
ostatní sporty
Ukázky

Tai chi

135 Kč
108 Kč
Atletická příprava - 20%
Kniha je určena především začínajícím trenérům, učitelům ZŠ a všem, kteří chtějí začít s atletickým tréninkem. Autor se zaměřuje především na základní informace potřebné k vedení dětí od mladšího školního věku po dorost.
ostatní sporty
Ukázky

Atletická příprava

169 Kč
135 Kč
Lezení na umělých stěnách - 20%
(1x)
Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce.
ostatní sporty
Ukázky

Lezení na umělých stěnách

104 Kč
83 Kč
Plavání - 20%
Druhé, přepracované vydání úspěšné knihy přináší všem kondičním i výkonnostním plavcům, učitelům a trenérům mládeže moderní pohled na výuku plavání. Kniha představuje plavání jako jednu z nejoblíbenějších pohybových aktivit pro každého bez rozdílu věku.
ostatní sporty
Ukázky

Plavání

127 Kč
102 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
ostatní sporty
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Plavání dětí s rodiči - 20%
Pro všechny rodiče, kteří chtějí zísakat zajímavé informace o aktivitách ve vodě s nejmenšími dětmi je připraveno druhé upravené vydání velmi úspěšné knihy o plavání nejmenších dětí.
ostatní sporty
Ukázky

Plavání dětí s rodiči

149 Kč
119 Kč
Volejbal - 20%
Kniha zkušeného volejbalového trenéra Vás srozumitelnou a čtivou formou seznámí s požadavky pro trénování a hraní volejbalu. Jejím cílem je nasměrovat hráče a trenéry k tvůrčí aplikaci praktických poznatků, vybavit je koncepčními pohledy na hru.
ostatní sporty
Ukázky

Volejbal

132 Kč
106 Kč
Jogging - 20%
Běh je představen jako prostředek ke zvýšení životní vitality, posílení zdraví a jako lék na psychiku. Kniha čtenáře seznamuje se všemi základními skutečnostmi, bez kterých se začátečník neobejde.
ostatní sporty
Ukázky

Jogging

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 30 položek
<< < 1 2 3