Nejprodávanější Kniha - březen 2022
regionální literatura

Šumava v proměnách času II. - 11%
(2x)
Revue Šumava v proměnách času nabízí čtenářům články a studie mapující vývoj šumavské kulturní krajiny a zachycující složité životní příběhy a osudy zdejších obyvatel.
regionální literatura
Ukázky

Šumava v proměnách času II.

261 Kč
232 Kč
Chlum u Třeboně
Druhý titul z nové ediční řady Toulky zavede čtenáře do oblasti rybníků a blat v Třeboňské pánvi. Průvodce popisuje více než 50 atraktivních lokalit a zhruba desítku nejkrásnějších tras pro pěší i cykloturistiku.
regionální literatura

Chlum u Třeboně

45 Kč
Dům v krajině - 6%
Jedinečný soubor 107 černobílých fotografií Jana Reicha prezentuje výběr z několika autorových cyklů, které systematicky tvořil 25 let na Sedlčansku, ve starobylé oblasti Středních Čech.
regionální literatura

Dům v krajině

323 Kč
304 Kč
Šestnáct sezón v lize
Publikace shrnuje historii slavného chebského fotbalového klubu od jeho vzniku v roce 1952 až do hořkého konce v roce 1996. Soustředí se zejména na období 80. a první půle 90. let, kdy dlouhých šestnáct sezón přerušených pouze jedním sestupem působil
regionální literatura

Šestnáct sezón v lize

450 Kč
Šlapanov včera a dnes - 11%
Celobarevná publikace „Šlapanov včera a dnes" zachycuje historickou a dnešní podobu obce v okrese Havlíčkův Brod. Čtenáři tak mají možnost vidět, jak Šlapanov a místní části Šachotín a Kněžská vypadaly dříve i jejich současnou podobu.
regionální literatura

Šlapanov včera a dnes

269 Kč
239 Kč
Hostivice a okolí od Tuchoměřic po Ořech na starých pohlednicích - 11%
Procházka prostřednictvím dobových pohlednic od konce 19. století až do 50. let 20. století po území bezprostředně navazujícím na západní straně na hlavní město Prahu.
regionální literatura

Hostivice a okolí od Tuchoměřic po Ořech na starých pohlednicích

539 Kč
479 Kč
Karvinsko - 11%
Fotografická publikace Karvinsko subjektivní formou mapuje novodobou historii území dnešního okresu Karviná. Jejími tématy jsou hornictví, služby, bydlení, víra a smrt.
regionální literatura

Karvinsko

314 Kč
279 Kč
Křivoklátsko - 11%
(3x)
Úspěšný autor Tomáš Makaj navazuje na knihu "Brdy - 77 romantických, dobrodružných a tajemných míst" a vydává se popisovat další turisticky velmi atraktivní území podél Berounky a v CHKO Křivoklátsko. Fotografický doprovod pořídil opět J. Vogeltanz.
regionální literatura
Ukázky

Křivoklátsko

269 Kč
239 Kč
Šumavští převaděči - 11%
(1x)
Skutečné příběhy několika šumavských převaděčů. V knize sice vystupují též věhlasní a slavní převaděči jako Josef Hasil či Kilian Nowotny, hlavními postavami knihy jsou však jiné osoby – příslušníci převaděčské skupiny, která se utvořila krátce po ú
regionální literatura

Šumavští převaděči

359 Kč
319 Kč
Třebíč včera a dnes I. - 11%
Celobarevná publikace srovnávacích fotografií „Třebíč včera a dnes I.“ připravená ve spolupráci s Muzeem Vysočiny v Třebíči zachycuje podobu různých míst okresního města na Vysočině na dvojicích snímků, které od sebe dělí i více než sto let.
regionální literatura

Třebíč včera a dnes I.

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 72 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>