Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
přírodní vědy

Toulky po Evropě - 20%

Pestrá paleta zajímavostí, které v učebnicích nenajdete! Evropa – to je více než 50 států a plocha přes 10 milionů kilometrů čtverečních. V zeměpise zbývá prostor jen na ty nejzásadnější informace, a to je škoda.

přírodní vědy
Ukázky

Toulky po Evropě

249 Kč
199 Kč
Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

přírodní vědy
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Vycvič si mazlíčka! - 20%
Chcete svého mazlíčka naučit běhat slalom, dát pac, vychovat k čistotnosti, zbavit strachu ze stříhání drápků? S klikrem se vám to podaří i u králíků, morčat, krys a spol.!
přírodní vědy
Ukázky

Vycvič si mazlíčka!

179 Kč
143 Kč
Život na naší planetě - 20%
(1x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
přírodní vědy
Ukázky

Život na naší planetě

299 Kč
239 Kč
Co je život ? - 20%
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.
přírodní vědy
Ukázky

Co je život ?

249 Kč
199 Kč
Genialita vtákov - 20%
(1x)
Ako to, že vtáky vycítia blížiacu sa búrku, o ktorej zatiaľ my nemáme ani tušenia? Vďaka akej navigácii dokážu trafit do miest vzdialených tisíce kilometrov, kde nikdy predtým neboli?
přírodní vědy
Ukázky

Genialita vtákov

398 Kč
318 Kč
Hokej - anatomie - 20%
Zvyšte svalovou sílu a efektivitu každého svého pohybu na ledě! Tato kniha je vynikajícím a téměř nezbytným průvodcem pro hráče, trenéry, sportovní fyzioterapeuty, ale i hokejové amatéry a nadšence.
přírodní vědy
Ukázky

Hokej - anatomie

349 Kč
279 Kč
Řád času - 20%
(1x)
Autor, přední teoretický fyzik, spolutvůrce smyčkové kvantové gravitace, ale také výtečný spisovatel, se ve své nejnovější knize zabývá tajemstvím času, možná vůbec největší záhadou světa.
přírodní vědy
Ukázky

Řád času

199 Kč
159 Kč
Život 3.0 - 20%
Kniha švédskoamerického kosmologa Maxe Tegmarka je věnovaná umělé inteligenci a jejímu dopadu na lidskou civilizaci.
přírodní vědy
Ukázky

Život 3.0

299 Kč
239 Kč
Geografie „okrajem“ - 20%
Pár let po vydání knihy Prostor(y) geografie se jen málo obměněný autorský kolektiv opět spojil dohromady a výsledkem je publikace, jejíž ambicí je posunout zájem o časoprostorové zkušenosti z pomyslného „okraje“ geografie do jejího „jádra“.
přírodní vědy
Ukázky

Geografie „okrajem“

290 Kč
232 Kč
Řeč zvířat - 20%
Dokážeme mluvit se zvířaty?
přírodní vědy
Ukázky

Řeč zvířat

229 Kč
183 Kč
Co je nového v logice - 20%
Zajímá vás, kam se posunula logika od dvacátého století? Kde všude se logika uplatňuje? Co obnáší spojení logiky a lingvistiky nebo logiky a psychologie?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v logice

160 Kč
128 Kč
Anatomie rostlin - 20%
(1x)
Učební text "Anatomie rostlin" shrnuje základní poznatky o stavbě rostlin. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány rostlinné buňce, pletivům, primární a sekundární stavbě vegetativních orgánů a reprodukčním orgánům.
přírodní vědy
Ukázky

Anatomie rostlin

150 Kč
120 Kč
Modlitba za Černobyl - 20%
(5x)
26. dubna 1986 zničila série výbuchů reaktor a budovu 4. energobloku černobylské atomové elektrárny, nacházející se nedaleko od běloruských hranic. Černobylská katastrofa se stala největší technologickou katastrofou 20. století.
přírodní vědy
Ukázky

Modlitba za Černobyl

229 Kč
183 Kč
Obsahuji davy - 20%
Život mikrobů je úzce propleten s tím naším, stejně jako se životem každého živočicha na Zemi. Bez nich bychom tu zkrátka nebyli. Toto poznání se v posledních letech stalo nejdůležitější biologickou revolucí od doby Darwina – a vy můžete být u ní.
přírodní vědy
Ukázky

Obsahuji davy

295 Kč
236 Kč
Tajný život stromů - 20%
(4x)

Německý bestseller Tajný život stromů se již druhým rokem drží na žebříčku nejprodávanějších knih a získává si nadšené čtenáře ve stále více zemích. Les je pro mnohé z nás vytouženým místem odpočinku. Je synonymem ticha a nedotčené přírody.

přírodní vědy
Ukázky

Tajný život stromů

295 Kč
236 Kč
Německo bez jádra? SRN na cestě k odklonu od jaderné energie - 20%
Německo se po havárii jaderné elektrárny ve Fukušimě rozhodlo urychleně ukončit provoz všech svých jaderných elektráren. Jaderná energie přitom po řadu desetiletí představovala nepostradatelný zdroj elektrické energie.
přírodní vědy
Ukázky

Německo bez jádra? SRN na cestě k odklonu od jaderné energie

140 Kč
112 Kč
Léčivé květy - 20%
Květy jsou nejen krásné, ale mohou i léčit, ale především zklidnit mysl a celkově harmonizovat. Bylinka se dá použít k léčení nějaké nemoci, květovou esenci lze aplikovat při mnoha různých nemocech, tak aby pacientovi pomohla.
přírodní vědy
Ukázky

Léčivé květy

129 Kč
103 Kč
Zlé rostliny a další botanická zvěrstva - 20%
V této knize naleznete výstižné portréty těch menších i větších zločinců, kteří mohou číhat na vaší zahrádce za domem.
přírodní vědy
Ukázky

Zlé rostliny a další botanická zvěrstva

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 59 položek
<< < 1 2 3