Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
psychologie

Královna děsu aneb Panická porucha - 20%
(4x)
Cílem ediční řady „Destigma“ je změnit pohled na psychické problémy, jako je např. syndrom vyhoření, deprese, různé typy závislostí či poruchy příjmu potravy. Druhý svazek nazvaný Královna děsu je věnován panické poruše – diagnóze obvyklejší, než by se mohlo na první pohled zdát.
psychologie
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

209 Kč
167 Kč
Maminko, nekřič! - 20%
Sotva vás někdo dokáže rozčílit tak jako vaše vlastní dítě.
psychologie
Ukázky

Maminko, nekřič!

254 Kč
203 Kč
Pravidlo pěti vteřin - 20%
V této knize se dozvíte, jak se efektivně rozhodovat v různých oblastech běžného života. Už jako malí dostáváme od rodičů různé rady, jak se chovat a jak být lepší. To pokračuje i ve škole a v zaměstnání.
psychologie
Ukázky

Pravidlo pěti vteřin

209 Kč
167 Kč
V obklíčení idiotů - 20%
(1x)
Švédský bestseller, jehož se ve světě prodalo již přes 1 milion výtisků, popisuje čtyři základní typy chování, které ovlivňují způsob komunikace a vnímání lidí navzájem.
psychologie
Ukázky

V obklíčení idiotů

279 Kč
223 Kč
Vyhořet může každý - 20%
(2x)
„Takový pilný a šikovný, jak se vám to stalo?“ Syndrom vyhoření dokazuje, že pracovitost není jen ctnost. Práci na 150 % nikdo neocení. Moderátor Aleš Cibulka, mezzosopranistka Dagmar Pecková a sportovní reprezentantka Olga Šípková otevřeně přiznávají, jak je maximální nasazení přivedlo do pekel.
psychologie
Ukázky

Vyhořet může každý

249 Kč
199 Kč
Odpojený muž - 20%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
psychologie
Ukázky

Odpojený muž

424 Kč
339 Kč
Indián - 20%
Autor v historických souvislostech pojednává o tradičních hodnotových a duchovních aspektech lidského bytí v kontrastu se změnami, které přináší současná globalizačně konzumní civilizace. 2. vydání.
psychologie
Ukázky

Indián

89 Kč
71 Kč
Lídři jedí poslední - 20%
(1x)
„Miluji svoji práci!“ Patříte mezi ty šťastné, kteří toto upřímně prohlašují, nebo naopak od začátku pracovní doby očima posunujete ručičku na hodinách? Představte si, že se každé ráno těšíte do práce a prožijete báječný pracovní den.
psychologie
Ukázky

Lídři jedí poslední

249 Kč
199 Kč
Sedm principů spokojeného manželství - 20%
Máte-li v manželství či vztahu potíže (nebo je má někdo ve vašem okolí), případně se jen chcete „pojistit“ proti tomu, aby se vám vztah postupně neproměnil v nevyrovnané, prázdné a stresující soužití, je tato kniha přesně tím nástrojem, který hledáte
psychologie
Ukázky

Sedm principů spokojeného manželství

249 Kč
199 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
psychologie
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše - 20%
(2x)
Kniha Muži jsou z Marsu, ženy z Venuše je nedocenitelený návod k vytvoření hlubších a uspokojivých vztahů.
psychologie
Ukázky

Muži jsou z Marsu Ženy z Venuše

169 Kč
135 Kč
Chvála pomalosti - 20%
(8x)

Honoré píše s nadhledem a humorem. Trefně ukazuje na paradoxy a smutné následky neustálého zrychlování. Snaží se najít a nabídnout způsob, jak žít co nejlépe v rovnováze mezi rychlým a pomalým.

psychologie
Ukázky

Chvála pomalosti

149 Kč
119 Kč
Konflikty a vyjednávání - 20%
Upravené a doplněné vydání knížky uznávaného autora, poradce a lektora ukazuje, čím mohou být konflikty prospěšné, jaký význam mají jak pro vedení a řízení firem, tak v lidském životě.
psychologie
Ukázky

Konflikty a vyjednávání

161 Kč
129 Kč
Terapie tancem - 20%
Monografie osloví psychology, psychoterapeuty, psychiatry, pedagogy, speciální pedagogy, taneční profesionály i všechny milovníky tance.
psychologie
Ukázky

Terapie tancem

229 Kč
183 Kč
Krizová intervence pro praxi - 20%
Renomovaní čeští autoři se pokusili identifikovat jednotlivé kroky, které můžete při poskytování krizové intervence sledovat, a tak - krok za krokem - provázet klienta jeho krizí.
psychologie
Ukázky

Krizová intervence pro praxi

271 Kč
217 Kč
Nevěra - 20%
Rozšířená a zčásti přepracovaná populárně odborná monografie našeho předního poradce pro manželství, partnerské a rodinné vztahy nabízí i tentokrát vlastní pracovní definici pojmu nevěra a přehled jejích hlavních typů.
psychologie
Ukázky

Nevěra

166 Kč
133 Kč
Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky - 20%
Oliver Sacks je dnes snad nejslavnější neuropsycholog na světě. Jeho „klinické povídky“ nejsou jen nezúčastněné kazuistiky kuriózních případů.
psychologie
Ukázky

Muž, který si pletl manželku s kloboukem a jiné klinické povídky

276 Kč
221 Kč
Budoucnost je - 20%
Vaše penze se blíží. Postavte se k ní čelem jako k novému začátku. Sedm životních témat, sedm částí v pracovních listech. Vrhněte se do práce a poznejte sami sebe.
psychologie
Ukázky

Budoucnost je

390 Kč
312 Kč
Humor seriózně - 20%
V posledních letech zažíváme období nebývalé nejistoty a otřesů. Nikoho tedy asi nepřekvapí, že důvěra, lidský kontakt a duševní pohoda jsou na ústupu. Není to žádná legrace.
psychologie
Ukázky

Humor seriózně

269 Kč
215 Kč
Bojovník a milenec - 20%
(1x)

Bojovník a milenec, dvě stránky muže, které je potřeba udržovat v harmonii...

psychologie
Ukázky

Bojovník a milenec

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>