Nejprodávanější tituly - březen 2022
Evropa

Motorkářský průvodce po Čechách - 11%
Jste ostřílený motorkář, který už procestoval kde co?
Evropa

Motorkářský průvodce po Čechách

404 Kč
359 Kč
Nová tajemství Prahy - 11%
Odhalte nová tajemství magické Prahy!
Evropa

Nová tajemství Prahy

314 Kč
279 Kč
Rozhlednovým rájem 2019
(1x)
Vzhůru na rozhledny – na kole, pěšky, vlakem, autem i lanovkou.
V další rozhlednové knize jsou představeny nové a krásné rozhledny postavené v letech 2016 - 2019 a také rozhledny v této době přestavěné či opravené.
Evropa

Rozhlednovým rájem 2019

62 Kč
Sevilla - Víkend - 11%
Nechte se inspirovat vzrušující atmosférou slunné Andalusie a vydejte se s námi za zážitky. Náš průvodce popisuje nejkrásnější místa, která byste neměli minout. Nabízí i tipy, kde se ubytovat, kde nakoupit nebo kam si zajít večer.
Evropa

Sevilla - Víkend

251 Kč
223 Kč
Toskánsko - Víkend - 11%
Zbrusu nový průvodce za romantikou vám pomůže naplánovat dovolenou snů. Představte si kopce osázené vinicemi nebo olivovníky, řady cypřišů čnících do výše, kláštery, středověké vesničky, hrdě vyhlížející města.
Evropa

Toskánsko - Víkend

251 Kč
223 Kč
Andalusie a Costa del Sol - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce do kapsy. Užívejte si průzračné moře nebo se vydejte do vnitrozemí: Andalusie dokáže okouzlit každého. Pláže jsou úžasné a sluníčko celoročně svítí zhruba devět dnů z deseti.
Evropa

Andalusie a Costa del Sol - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Benátky do kapsy - Lonely Planet - 11%
Pronikněte přímo k srdci města. To nejlepší z Benátek – našli jsme pro vás ty nejlepší pěší trasy, restaurace, zábavní podniky, trhy, obchody a mnoho dalšího.
Evropa

Benátky do kapsy - Lonely Planet

224 Kč
199 Kč
České stopy v Římě - 11%
Ať už je laskavý čtenář výletníkem, poutníkem, či tím, koho Věčné město v pohodlí domova prostě zajímá, může jej zaujmout tato útlá knížka věnovaná českým stopám v Římě.
Evropa

České stopy v Římě

233 Kč
207 Kč
Kos - Merian Live!
Pestrá historie ostrova ležícího v místě styku dvou kontinentů je na ostrově znát na každém kroku, stejně jako to, že tudy vedly prastaré obchodní cesty a trasy poutníků.
Evropa

Kos - Merian Live!

179 Kč
Malá Toulavka - Toulavá kamera pro děti - 11%
Publikace vznikla jako bonus ke třetímu dílu knižního zpracování oblíbeného televizního pořadu Toulavá kamera. Obsahuje deset poutavých reportáží, které zaujmou hlavně děti a jejich rodiče....
Evropa

Malá Toulavka - Toulavá kamera pro děti

314 Kč
279 Kč
Ottův atlas Nejkrásnější české cyklotrasy
Unikátní vydání Ottova atlasu Nejkrásnější české cyklotrasy nabízí 100 atraktivních výletů na kolech s popisem nejvýznamnějších přírodních a historických památek a s užitečnými kontakty.
Evropa

Ottův atlas Nejkrásnější české cyklotrasy

269 Kč
Portugalsko
Průvodce Portugalskem, jednou z nejoblíbenější prázdninových destinací na světě.
Evropa

Portugalsko

466 Kč
Praha za císaře pána - 11%
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
Evropa

Praha za císaře pána

449 Kč
399 Kč
Toulavá kamera 26 - 11%
S novou turistickou sezonou je tu i další zbrusu nový díl Toulavé kamery, knižní verze populárního televizního pořadu, která právě vychází.
Evropa

Toulavá kamera 26

296 Kč
263 Kč
Benátky - 20%
Elektronický průvodce po Benátkách je zaměřený na srdce tohoto města – náměstí sv. Marka. V publikaci jsou popsány všechny budovy – dóžecí palác, bazilika, knihovna, prokurácie, hodinová věž, zvonice i kavárny.
Evropa
Ukázky

Benátky

89 Kč
71 Kč
Skotsko - 11%
Kdo a proč budoval megalitické stavby? Žil skutečně král Artuš? Jaké tajemství skrývá Rosslynská kaple? Žije ve skotských jezerech dávno vyhynulý tvor? A kým byl ve skutečnosti William Wallace?
Evropa

Skotsko

268 Kč
238 Kč
Španělsko - 11%
Španělsko je jako živoucí muzeum evropských dějin. V dnešní rozrušené době, která tak namáhavě hledá odpovědi na tázání po křesťansko-islámské vzájemnosti, mohou jeho dochované památky obojího druhu působit jako symbol.
Evropa

Španělsko

89 Kč
79 Kč
Jednou úžasnou cestou okolo Islandu - 11%
Kniha odlehčeným až humorným stylem popisuje cestu okolo Islandu, kde jsme točili dokument. Přesný itinerář jsme neměli – rozhodli jsme se jet po hlavní islandské silnici kolem dokola a nechávali se překvapovat krásami tohoto fascinujícího ostrova.
Evropa

Jednou úžasnou cestou okolo Islandu

315 Kč
280 Kč
Tatry Vysoké, Západné, Belianske - 11%
Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Zobrazuje celé územie Tatier Vysokých, Západných a Belianskych v mierke 1:50 000 od Zuberca a Habovky po Tatranskú kotlinu.
Evropa

Tatry Vysoké, Západné, Belianske

119 Kč
106 Kč
Toulavá kamera 23 - 11%
Vychází další zbrusu nový díl Toulavé kamery, knižní verze populárního televizního pořadu.
Evropa

Toulavá kamera 23

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 73 položek
<< < 1 2 3 4 > >>