Nejprodávanější Kniha - březen 2022
světová

O renesanci 1 - 11%
(1x)
První svazek souboru O renesanci spojuje dvě klasické knihy esejů o renesančním umění.
světová
Ukázky

O renesanci 1

808 Kč
718 Kč
Perník - 11%
(2x)
Příběh anglické učitelky Harriet Leeové a její šestnáctileté dcery Perdity se zprvu zdá být zcela všední. Čtenář se však brzy ocitne uprostřed surreálného víru vyprávění ...
světová
Ukázky

Perník

268 Kč
238 Kč
Zrcadlo a světlo - 11%
(2x)

V románu Zrcadlo a světlo se završuje trilogie pojednávající o osudech Thomase Cromwella, chudého kovářského syna, který se vlastními schopnostmi vypracoval na pravou ruku anglického krále Jindřicha VIII.

světová
Ukázky

Zrcadlo a světlo

628 Kč
558 Kč
Jak jsem přispěl k Hitlerovu pádu - 11%
Jak jsem přispěl k Hitlerovu pádu je vtipný a zábavný deník britského vojáka z druhé světové války. Kniha představuje znamenitou a inteligentní protiválečnou satiru, která si našla místo mezi světovou klasickou literaturou.
světová

Jak jsem přispěl k Hitlerovu pádu

269 Kč
239 Kč
Akira 2 - 11%
Po požití pilulky obsahující silnou psychotropní látku se Tecuo přerodí v č. 48, v přímém rozporu s plukovníkovými příkazy uprchne z laboratoře a sám zaútočí na tajnou základnu ukrytou pod rozestavěným olympijským stadionem.
světová

Akira 2

494 Kč
439 Kč
Nová divočina - 11%
(1x)
Bea s pětiletou Agnes žije v přelidněném Městě zahlceném smogem. Agnes trpí úporným kašlem a chřadne Bee před očima. Znečištění vzduchu přesáhlo únosnou mez, ale zdravotní problémy s tím související už nikdo neřeší.
světová

Nová divočina

539 Kč
479 Kč
V jako Vendeta - 11%
(2x)
Děsivý a působivý příběh o ztrátě svobody a identity v totalitní společnosti. V JAKO VENDETA, to je obraz světa, kde vládne zoufalství a nic nepromíjející tyranie.
světová

V jako Vendeta

719 Kč
639 Kč
Vzdělaná
(8x)
Strhující pravdivý příběh o síle rodinných pout a odhodlání vydat se vlastní cestou. Tara Westoverová poprvé vkročila do školy, když jí bylo sedmnáct.
světová
Ukázky

Vzdělaná

319 Kč
Zapomnění - 11%
(2x)
Témata osobní identity a možností porozumění i sebeporozumění se ve Wallaceových textech prolínají s nejsoučasnějšími technikami ovlivňování a vnější prezentace a kladou – nevyslovenou, snad i nevyslovitelnou? – otázku, na co jsme vlastně zapomněli.
světová

Zapomnění

351 Kč
312 Kč
Život jako dým - 11%
Někdy se člověk probudí a chvíli přemýšlí, jestli to, co právě zažil, byl sen, nebo skutečnost. Hrdinové devíti povídek čínského spisovatele jsou takové nejistotě vystaveni často. Celkem běžně překračují ze světa živých do světa mrtvých, ...
světová

Život jako dým

179 Kč
159 Kč
Boží bojovníci - 11%
(1x)

Druhý díl slavné Husitské trilogie, v novém vydání.

Reynevan a Samson si pohodlně žijí v Praze, zatímco Šarlej se přidal k husitským polním vojskům, což je – jak on tvrdí – skvělá příležitost k nenápadnému hromadění majetku z kořisti.

světová

Boží bojovníci

494 Kč
439 Kč
Fantasmagoriana - 11%
(1x)
Chimérické výpravy básníků děsu tehdy stvořily nesmrtelná díla z rodu Frankensteina, Drákuly nebo Mumie. Originální, původně německy psané dílo, které bylo romantiky čteno ve francouzském překladě, se dnes poprvé dostává do rukou českého čtenáře.
světová

Fantasmagoriana

261 Kč
232 Kč
Strašidelné Čechy - 11%
Dvojice přátelsky disputujících učenců, s ironickým nadhledem reprezentujících dobové postoje obhájců a popíračů strašidel, v knize představuje bezpočet starších i soudobých případů přízračných zjevení.
světová

Strašidelné Čechy

350 Kč
311 Kč
Konec civilizace - 9%
(3x)
Neveselé podobenství o civilizaci, která se pokusila hrát si na Boha a přetvořit k obrazu svému nejen přírodu, ale i lidskou duši.
světová

Konec civilizace

314 Kč
287 Kč
Šerá hlídka - 11%
(1x)
Třetí díl fantasy pentalogie, která se proslavila nejen díky bravurnímu literárnímu ztvárnění, ale také díky filmovému zpracování prvního dílu. Romány, zasazené do Moskvy let 90., popisují trvalé soupeření sil Dobra a Zla.
světová
Ukázky

Šerá hlídka

358 Kč
318 Kč
Nový car: Vzestup a vláda Vladimira Putina - 6%
(1x)
Americký investigativní novinář Steven Lee Myers přináší barvitý obraz muže, který se z řadového agenta KGB vyšvihl až na vrchol vládní pyramidy – stal se ruským prezidentem.
světová
Ukázky

Nový car: Vzestup a vláda Vladimira Putina

423 Kč
398 Kč
My - 11%
Slavnou románovou antiutopii My napsal Zamjatin v roce 1920, představuje však vizi daleké budoucnosti: život v „Jednotném státu“ vzniklém ve třetím tisíciletí po „dvousetleté válce“.
světová

My

359 Kč
319 Kč
Co je odtud vidět - 11%
(3x)
„Když Selma řekla, že se jí v noci zjevila okapi, věděli jsme, že někdo z nás brzy zemře,“ zahajuje své vyprávění Selmina desetiletá vnučka Luisa. Selmě se dosud zdálo o africké antilopě třikrát a pokaždé potom někdo z vesnice zemřel.
světová
Ukázky

Co je odtud vidět

357 Kč
318 Kč
Dravec - 11%

Komiksový román, který spíše připomíná ohňostroj vizuální imaginace.

světová
Ukázky

Dravec

619 Kč
550 Kč
Jak Fiškus s Pettsonem napálili lišku - 11%
(1x)
Lišky se přece nestřílejí! Na ty je potřeba vyzrát.
světová
Ukázky

Jak Fiškus s Pettsonem napálili lišku

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>