Nejprodávanější tituly - březen 2022
ostatní

Sádrové odlitky
(1x)
Kniha Sádrové odlitky je první obsáhlejší publikací, která se snaží komplexně řešit problematiku děl ze sádry a péče o ně.
ostatní

Sádrové odlitky

586 Kč
Sekora - 11%
Tato výpravná monografie je rozdělena do dvanácti kapitol, které detailně zkoumají jednotlivé okruhy Sekorových rozsáhlých tvůrčích aktivit.
ostatní
Ukázky

Sekora

1 079 Kč
959 Kč
Soubor kreseb Marko Čermáka - 11%
Soubor 12 kreseb k 80. narozeninám Marko Čermáka. Jde o průřez celou tvorbou - desky s 12 kartony formátu A3 obsahují knižní obálky, obrazy, kreslený seriál a mapu.
ostatní

Soubor kreseb Marko Čermáka

584 Kč
519 Kč
Speculative Ruinology: Interpretation as a mode of Survival - 11%
Kniha Spekulativní ruinologie: Interpretace jako způsob přežití je prvním knižním projektem Class of Interpretation založeném Borisem Ondreičkou a Václavem Janoščíkem, momentálně se zázemím na Akademii výtvarných umění v Praze.
ostatní

Speculative Ruinology: Interpretation as a mode of Survival

243 Kč
216 Kč
Spirituál kvintet - 20%

Příběh nejznámější české folkové skupiny Spirituál kvintet patřil po šedesát let mezi nejvýraznější hlasy české hudební scény. Jeho písně zněly nejen z pódií koncertních sálů, ale i od táborových ohňů či z balkónu Melantrichu během sametové revoluce.

ostatní
Ukázky

Spirituál kvintet

439 Kč
351 Kč
Svět u nohou - 11%
(1x)
Zatímco svět třicátých let pomalu začalo obcházet strašidlo války, v Himálaji propukly boje už dávno naplno.
ostatní

Svět u nohou

359 Kč
319 Kč
Svobodná v Evropě - 11%
Vzpomínky přední české novinářky Lídy Rakušanové představují otevřenou a nic nepředstírající výpověď o osobním i pracovním životě člověka, v jehož osudu se podobně jako u celé generace vrstevníků odrážely a tak či onak jej formovaly dramatické ...
ostatní

Svobodná v Evropě

311 Kč
276 Kč
Šachová zahájení - Polootevřené hry - 11%
(1x)
Kniha mezinárodního mistra a trenéra Richarda Biolka pojednává o Polootevřených hrách,což jsou zahájení, kdy po 1.e4 černý odpoví jinak než 1..e5.
ostatní

Šachová zahájení - Polootevřené hry

405 Kč
360 Kč
Šití jako životní styl - 11%
Nebaví vás už brouzdání v módních řetězcích?
ostatní

Šití jako životní styl

539 Kč
479 Kč
Škola odhalení hlasu - 11%
Když autorka jako proslulá operní pěvkyně, která měla odmalička „zlato v hrdle“, ztratila hlas, pochopila, že v pedagogice zpěvu není něco v pořádku. Poznala, že je to především samotné pojetí hlasu a tónu jako něčeho hmotného.
ostatní

Škola odhalení hlasu

288 Kč
256 Kč
Šumava-Železnorudsko / Turistická mapa SHOCart - 11%
Šumavu ani není zapotřebí představovat. Hovoří sama za sebe. Člověka si získá jednou a provždy. Kdo tam byl, ví…
ostatní

Šumava-Železnorudsko / Turistická mapa SHOCart

134 Kč
119 Kč
Švejk hádankou? - 11%
V knize podává autor soubor svých celoživotních studií o Haškovi a Švejkovi. První část obsahuje zasvěcený popis vzniku Osudů dobrého vojáka Švejka. V druhé části svazku nalezneme přehled čelních představitelů takzvané Pražské Bohémy.
ostatní

Švejk hádankou?

180 Kč
160 Kč
Tajemná místa Čech - 11%
Autoři se vydávají po stopách druidů, mágů i alchymistů, přičemž neopomínají ani svobodné zednáře, templáře a rosekruciány.
ostatní

Tajemná místa Čech

314 Kč
279 Kč
Tajemné stezky - Mlžnou krásou Rychlebských hor - 11%
Tajemné Rychlebské hory. Kraj hlubokých údolí, průzračných potoků, starých hradů, zaniklých vesnic a v podzemí ukrytého nezměrného bohatství. Kraj, kudy kráčela historie, i země na kterou se zapomnělo.
ostatní

Tajemné stezky - Mlžnou krásou Rychlebských hor

269 Kč
239 Kč
Tajemné stezky - Šumavská toulání - slzy stožecké Madony - 11%
Sotva najdeme jiný kousek země toliko naplněný příběhy. Co kopec či údolí, co zákrut cesty, brod nebo most přes říčku, co samota i ves, to příběh. O zradě a lásce, zbabělosti i odvaze, krutosti a milosrdenství.
ostatní

Tajemné stezky - Šumavská toulání - slzy stožecké Madony

269 Kč
239 Kč
Tajemné stezky - Za skrytou krásou Chebska - 11%
Vydejme se spolu s Alešem Česalem do nejzápadnějšího koutu naší vlasti, na Chebsko a Ašsko. Krajinou, kterou formovala řeka Ohře. Do země s pečetí podzemního ohně a léčivých pramenů. Do krajiny plné středověkých památek i přírodních krás.
ostatní

Tajemné stezky - Za skrytou krásou Chebska

269 Kč
239 Kč
Tajemství žďárských kostelů - 11%
Kniha fotografa Milana Šustra a historika Stanislava Mikuleho není obvyklou publikací o žďárských sakrálních památkách a jejich historii. Zaměřuje se spíš na to, co je v těchto stavbách zajímavého, co by jejich návštěvníci neměli přehlédnout.
ostatní

Tajemství žďárských kostelů

359 Kč
319 Kč
Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao! - 11%
Frontman kapely Tři sestry Lou Fanánek Hagen je výjimečná osobnost. Ačkoli tvrdí, že se nikdy nenaučil pořádně hrát na žádný nástroj a neumí zpívat, jsou mu ochotni naslouchat tisíce lidí. Fanánek je totiž bez nadsázky mistrem slova.
ostatní

Tak to bylo, tak to je... Járo, kakao!

314 Kč
279 Kč
Tao / Krištof Kintera - 11%
(1x)
Čtvrtou a prozatím poslední knihou edice ilustrovaný Český Laozi/Lao-c´, která představila velké české překlady Tao te ťingu, je původní překlad Rudolfa Dvořáka z roku 1920, s výtvarným doprovodem Krištofa Kintery.
ostatní

Tao / Krištof Kintera

504 Kč
448 Kč
Tatra - 11%
(1x)
Publikace o významné české automobilce a legendárním designérovi Hansi Ledwinkovi, tvůrci unikátní konstrukce podvozku (tzv. koncept Tatra, užívaný dodnes) i elegantních aerodynamických karoserií .
ostatní
Ukázky

Tatra

898 Kč
798 Kč
Zobrazuji 921 - 940 z 1000 položek
<< < 1 .. 45 46 47 48 49 50 > >>