Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
společenské vědy

Nápad za miliardu - 20%

Z nuly až na vrchol. Deset příběhů úspěšných českých startupů a jejich zakladatelů. Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun.

společenské vědy
Ukázky

Nápad za miliardu

279 Kč
223 Kč
Odvaha ke svobodě - 20%
(1x)
Knižní rozhovor v šestnácti kapitolách sleduje životní osudy Jana Sokola, jeho reflexe společenského dění a myšlenkové zrání. Dotýká se studia biblistiky, Nietzscheho díla, setkání s Janem Patočkou i v českém prostředí méně známých personalistů.
společenské vědy
Ukázky

Odvaha ke svobodě

249 Kč
199 Kč
Proč si nerozumíme - 20%
Náš úsudek je však až příliš často chybný a důsledky mohou být tragické, a to nejen pro nás, ale i pro naše okolí. Gladwellovy pečlivě vyargumentované názory možná čtenáři nebudou vždy příjemné, ale o to hlouběji k němu proniknou.
společenské vědy
Ukázky

Proč si nerozumíme

249 Kč
199 Kč
Supervelmoci umělé inteligence - 20%
(1x)
Překotný vývoj v oblasti umělé inteligence přinese dramatické změny dříve, než mnozí odborníci předpokládali.
společenské vědy
Ukázky

Supervelmoci umělé inteligence

278 Kč
222 Kč
Velká iluze?
(1x)

Kniha, v níž se autor zamýšlí nad jedinečnými historickými, politickými a ideovými okolnostmi, které vedly ke vzniku Evropské unie, a nad jejími perspektivami, vyšla poprvé roku 1996. Sestává ze tří přednášek a kratšího dovětku.

společenské vědy
Ukázky

Velká iluze?

158 Kč
Kdo ví, kde budu zítra - 20%
(5x)

Tomáš Etzler (* 1963) je český novinář, který v letech 2007 až 2014 působil jako stálý zpravodaj České televize v Číně. V roce 1999 začal pracovat pro CNN jako editor zpráv a poté působil pět let jako válečný zpravodaj CNN na Haiti, v Iráku a v Afghánistánu.    

společenské vědy
Ukázky

Kdo ví, kde budu zítra

249 Kč
199 Kč
Nasadit vlastní kůži - 20%
(1x)
Nejprovokativnější a zároveň nejpraktičtěji zaměřená kniha od autora celosvětového bestselleru Černá labuť. Taleb nově definuje, co znamená rozumět světu, být úspěšný ve své profesi či být prospěšný spravedlivé společnosti.
společenské vědy
Ukázky

Nasadit vlastní kůži

195 Kč
156 Kč
Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey - 20%
Srovnání dvou radikákálních myslitelů současnosti, ruského postfašisty Alexandra Dugina a amerického postanarchisty Hakima Beye.
společenské vědy
Ukázky

Proroci postutopického radikalismu. Alexandr Dugin a Hakim Bey

209 Kč
167 Kč
Příběh ruské geopolitiky - 20%
(1x)
Po celé dějiny přicházeli ruští myslitelé, geografové a státníci s vizemi o roli a civilizační příslušnosti své velké země. Zároveň při tom odhalovali neujasněnost geografického i hodnotového rámce ruské státnosti i identity ruské společnosti.
společenské vědy
Ukázky

Příběh ruské geopolitiky

310 Kč
248 Kč
Kniha kódů a šifer - 20%
Kniha mapuje historii šifrování i současný stav kryptologie a vybírá z nich nejzajímavější témata, která podává srozumitelným způsobem.
společenské vědy
Ukázky

Kniha kódů a šifer

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 175 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>