Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
rodina a dítě

Hry na rozvoj verbální komunikace - 20%
Kdo si hraje, nezlobí a navíc se může hrou něco nového naučit. Kniha nabízí 107 nejlepších komunikačních her, které udělají z rozvoje řeči zábavu!
rodina a dítě
Ukázky

Hry na rozvoj verbální komunikace

297 Kč
238 Kč
Malý mýval Nemyjsa - 20%

Motivační příběh pro nenapravitelné špindíry! "Každý správný mýval se s chutí umývá každý každičký den!" napomíná maminka Mývalová svého synka. Jenže malý mýval Nemyjsa se mýt nechce.

rodina a dítě
Ukázky

Malý mýval Nemyjsa

189 Kč
151 Kč
Spermie v kelímku - 20%
(1x)

Každej zná nějakej pár, kterej se snaží o dítě a moc mu to nejde, no ne? To jako fakt nemůžu mít děti? Tak jsem se ptala sama sebe někdy kolem roku 2016. Mám si počítat plodný dny? Máme jít na reprodukční kliniku? Mám poslat svýho muže na vyšetření spermatu? Tohle všechno se mi honilo hlavou.

rodina a dítě
Ukázky

Spermie v kelímku

189 Kč
151 Kč
Vulvou porodní asistentky - 20%

Průvodce závěrečnou fází těhotenství a porodem, který Vás připraví na všechno Zkušená porodní asistentka a blogerka Alžběta Samková ví o rození dětí první i poslední. Všem budoucím maminkám srozumitelným stylem předává informace, jak se připravit na porod, aby ho co nejlépe zvládly.

rodina a dítě
Ukázky

Vulvou porodní asistentky

249 Kč
199 Kč
Hravý průvodce Prahou - 20%
Dostat děti ven dá někdy pěknou práci. Když ale máte chytrého pomocníka, který běžnou procházku promění v objevitelskou výpravu, máte vyhráno!
rodina a dítě
Ukázky

Hravý průvodce Prahou

249 Kč
199 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Publikace se věnuje inkluzi ve vzdělávání z řady hledisek: pohlíží na ni z roviny filozofické, obecně didaktické, speciálněpedagogické i historické.
rodina a dítě
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

254 Kč
203 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 20%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
rodina a dítě
Ukázky

Jídelníček kojenců a malých dětí

203 Kč
162 Kč
Máma v kuchyni 2 - 20%
Vařit pro děti může být někdy pořádný oříšek, a to obzvlášť tehdy, chcete-li se zavděčit mlsným jazýčkům malých strávníků, vytříbeným chutím tatínkům a třeba i starším sourozencům, a navíc ještě dbáte na to, aby bylo jídlo výživově hodnotné a zdravé.
rodina a dítě
Ukázky

Máma v kuchyni 2

279 Kč
223 Kč
Rozvoj komunikačních a jazykových schopností - 20%
Monografie přináší přehled jednotlivých fází osvojování si řeči a jazyka dítětem od narození do tří let věku, včetně praktických návodů k rozvoji komunikace v rámci logopedické terapie.
rodina a dítě
Ukázky

Rozvoj komunikačních a jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
Specifické poruchy učení - 20%
Specifickými poruchami učení (SPU) jsou myšleny dyslexie, dysgrafie a dysortografie (pouze naznačeny budou také dyskalkulie a dyspraxie). V současné době se jedná o skupinu obtíží, která zahrnuje nejvyšší procento žáků základních i středních škol v kategorii žáci se speciálními vzdělávacími potřebami.
rodina a dítě
Ukázky

Specifické poruchy učení

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 77 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>