Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
psychologie

Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
psychologie
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
psychologie
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Jen žádnou paniku - 20%

Úzkostné poruchy se dají vyléčit! Miliony lidí na světě trpí nějakým typem úzkostné poruchy a hledají odpovědi na nejrůznější otázky. Jakou úzkost to prožívám? Je ještě normální, nebo již „chorobná“? Kde se bere? Jak vzniká? Proč zrovna já?

psychologie
Ukázky

Jen žádnou paniku

269 Kč
215 Kč
Jsi prostě borec - 20%

Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít. Skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním. Přes sto týdnů už se drží na žebříčku bestsellerů NYT!

psychologie
Ukázky

Jsi prostě borec

249 Kč
199 Kč
Síla ženy - 20%
(1x)
Největší změnou, kterou budeme prožívat, bude naše vnitřní proměna. Louise L. Hay vysvětluje ženám, jakým způsobem se mohou naučit vážit si sebe samých, získat sebevědomí a respekt a dosáhnout tak postavení ve společnosti.
psychologie
Ukázky

Síla ženy

179 Kč
143 Kč
Umění nepít - 20%
Už se vám stalo, že jste někomu ve svém životě řekli NE, a následně zjistili, že vám nejen nechybí, ale že je vám bez něj mnohem lépe? Někomu, kdo se tváří jako kamarád, ale přitom vám systematicky otravuje život, krade váš čas a ničí vaše zdraví a vztahy…?
psychologie
Ukázky

Umění nepít

249 Kč
199 Kč
Desetkrát šťastnější - 20%
Máte někdy pocit zklamání ze života a myslíte si, že byste mohli být šťastnější?
psychologie
Ukázky

Desetkrát šťastnější

288 Kč
230 Kč
Dialogy ze života dětí s psychickými problémy - 20%
Publikace je určena především rodičům, kteří výchovu svých dětí berou vážně. Rodičům, kteří jsou ochotni nad svými výchovnými metodami uvažovat, popřípadě je i přehodnocovat. Těm, kteří mají zájem o vlastní sebereflexi, a to nejen z pohledu rodičovské role.
psychologie
Ukázky

Dialogy ze života dětí s psychickými problémy

186 Kč
149 Kč
Ztráta kontroly - 20%
(1x)
V této praktické knize Heinz-Peter Röhr ukazuje, že inteligentní zvládání pocitů je pro naše štěstí v životě důležitější než vysoké IQ. Vysvětluje, co je ztráta kontroly, jak k ní dochází a jaké strategie proti ní existují.
psychologie
Ukázky

Ztráta kontroly

243 Kč
194 Kč
Život s panikou - 20%
(1x)
Vyspat se do růžova. Bez problémů přejíždět po městě tramvají. Užít si klidnou dovolenou u moře a nestrachovat se, že každý pupínek může znamenat nevyléčitelnou nemoc…
psychologie
Ukázky

Život s panikou

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 150 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 15 > >>