Nejprodávanější tituly - březen 2022
medicína

Fyzikální léčebné metody pro praxi - 11%
Moderně pojatá publikace sepsaná našimi předními odborníky seznamuje čtenáře se současným stavem a využitím fyzikální terapie včetně nejnovějších poznatků např.
medicína

Fyzikální léčebné metody pro praxi

351 Kč
312 Kč
Gynekologie - 11%
Již třetí, doplněné a přepracované vydání oblíbené učebnice je koncipováno jako výchozí text pro pregraduální výuku gynekologie a obsahuje základy všech jejích podoborů.
medicína

Gynekologie

1 350 Kč
1 200 Kč
Somatologie - 11%
Druhé vydání pracovního sešitu navazujícího na učebnici Somatologie pro střední zdravotnické školy je určeno žákům SZŠ a zdravotnických lyceí.
medicína

Somatologie

269 Kč
239 Kč
Muž, který nemohl přestat - 11%
Vtíravé myšlenky má občas téměř každý. Autor, který sám přes dvacet let s touto poruchou zápolí, v upřímné snaze jí porozumět nabízí přehled psychologických, výzkumných, historických, ale i osobních postřehů a poznatků.
medicína

Muž, který nemohl přestat

89 Kč
79 Kč
Autoimunitní řešení - 11%
V knize Autoimunní řešení nabízí Dr. Amy Myers, uznávaná lékařka funkční medicíny, svůj lékařsky prokázáný přístup k prevenci široké škály zánětlivých souvisejících symptomů a onemocnění, včetně alergie, obezity, astma, kardiovaskulární choroby...
medicína

Autoimunitní řešení

377 Kč
335 Kč
Základy zobrazovacích metod - 20%
Publikace plzeňských autorů stručně a přehledně nabízí základní poznatky o současných zobrazovacích metodách v medicíně. Kniha je koncipována jako učební didakticky přehledný text, tabulky, schémata s více než třemi sty obrázků.
medicína
Ukázky

Základy zobrazovacích metod

230 Kč
184 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
medicína
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Praktická příručka přednemocniční urgentní medicíny - 11%
(1x)
Publikace je určena pro studenty oboru zdravotnický záchranář, specializujícím se zdravotním sestrám, profesionálním záchranářům a lékařům záchranné služby.
medicína

Praktická příručka přednemocniční urgentní medicíny

404 Kč
359 Kč
Migréna - 6%
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
354 Kč
Terapie tancem - 20%
Monografie osloví psychology, psychoterapeuty, psychiatry, pedagogy, speciální pedagogy, taneční profesionály i všechny milovníky tance.
medicína
Ukázky

Terapie tancem

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 201 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>