Nejprodávanější tituly - březen 2022
psychologie

Desetkrát šťastnější
Máte někdy pocit zklamání ze života a myslíte si, že byste mohli být šťastnější?
psychologie

Desetkrát šťastnější

134 Kč
Krize jako příležitost
V knize naleznete 28 strategií, tipů a nástrojů, díky kterým dokážete v krizích nalézt a využít jejich výhody a přínosy.
psychologie

Krize jako příležitost

134 Kč
Podívejte se na sebe laskavě - 11%
Mít občas špatné svědomí je v pořádku, protože je důkazem, naší zodpovědnosti, ať už v jakékoli oblasti. Tato kniha se primárně zaměřuje na zodpovědnost ve vztazích, v nichž jsme na sebe někdy přísní až příliš.
psychologie

Podívejte se na sebe laskavě

212 Kč
188 Kč
Ztráta kontroly - 11%
(2x)
V této praktické knize Heinz-Peter Röhr ukazuje, že inteligentní zvládání pocitů je pro naše štěstí v životě důležitější než vysoké IQ. Vysvětluje, co je ztráta kontroly, jak k ní dochází a jaké strategie proti ní existují.
psychologie

Ztráta kontroly

284 Kč
252 Kč
Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
psychologie

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Trauma-informovaný přístup - 11%
Kniha přináší zejména odborným pracovníkům pomáhajících profesí a studentům sociálně zaměřených oborů nový úhel pohledu na klienty a jejich potřeby.
psychologie

Trauma-informovaný přístup

215 Kč
191 Kč
Výbor z díla III. - Osobnost a přenos - 11%
(2x)
Revidované vydání třetího svazku „Výboru z díla C. G. Junga“. Kniha obsahuje Jungovy texty: Vztahy mezi já a nevědomím; Psychologie přenosu.
psychologie

Výbor z díla III. - Osobnost a přenos

752 Kč
668 Kč
Za tajemstvím pohádek - 11%
(1x)
Dodnes vysoce uznávanou prací amerického psychoanalytika rakouského původu Bruna Bettelheima se stala jeho kniha Za tajemstvím pohádek. V ní autor tvrdí, že je nezbytné, aby se děti v raném věku setkávaly se světem klasických pohádek.
psychologie

Za tajemstvím pohádek

449 Kč
399 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
psychologie

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
psychologie

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
psychologie

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
Cesta nespoutané ženy - 20%
(5x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
psychologie
Ukázky

Cesta nespoutané ženy

194 Kč
155 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
psychologie
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Sebepoškozování - 20%
Narůstající počet mladých lidí v „objektivních" nebo „subjektivních" životních krizích sahá po žiletce či hořící cigaretě a zaměřuje svou „agresivitu" proti sobě. Tato publikace vysvětluje, že nejde o agresivitu v zjednodušujícím slova smyslu.
psychologie
Ukázky

Sebepoškozování

169 Kč
135 Kč
Jak drahé je zdarma? - 11%
(3x)
Autor této vysoce ceněné knihy vám na konkrétních, překvapivých příkladech, které jsou podloženy jeho výzkumy, předvede, jak se rozhodovat lépe – a jak už nikdy nesednout marketingu na vějičku.
psychologie

Jak drahé je zdarma?

287 Kč
255 Kč
Jak vybudovat a posílit sebedůvěru - 20%
Jak se nám daří ve studiu či práci, v lásce, blízkých i formálních vztazích, ale i ve sportu — vlastně téměř ve všem, o co se snažíme — souvisí s tím, jak se díváme sami na sebe, jaké máme sebevědomí, sebedůvěru.
psychologie
Ukázky

Jak vybudovat a posílit sebedůvěru

246 Kč
197 Kč
Jak si lidé hrají - 11%
(1x)
Kniha umožňuje porozumět, co se skutečně děje mezi lidmi během základních sociálních interakcí.
psychologie

Jak si lidé hrají

269 Kč
239 Kč
Jsi prostě borec - Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít - 11%

Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít


Skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním.

psychologie

Jsi prostě borec - Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít

323 Kč
287 Kč
Klíče k dobrému životu - 11%

Existují klíče k dobrému životu? Klíče nemusejí odemykat pouze dům, auto nebo zamčené skříně. Požehnaný klíč nám umožní otevřít cestu k vlastnímu srdci a emocím, k tomu, co se našeho srdce hluboce dotýká.

psychologie
Ukázky

Klíče k dobrému životu

223 Kč
198 Kč
Pečujte o svůj mozek ...a zlepšíte svůj život - 11%
Víte, jak je váš mozek odolný? Chtěli byste se naučit, jak o něj pečovat a chránit ho před změnami nálad a plynutím času? Všichni jsme se už v dětství naučili, jak si třikrát denně mýt zuby, a přesto pravděpodobně nevíte, jak...
psychologie

Pečujte o svůj mozek ...a zlepšíte svůj život

332 Kč
295 Kč
Zobrazuji 61 - 80 z 356 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>