Nejprodávanější e-knihy - březen 2022

Němčina více než 4000 slovíček
Stručná jazyková příručka, která obsahuje více než 4000 německých slovíček, typických slovních spojení a obratů rozdělených do 70 tematických oblastí.
Ukázky

Němčina více než 4000 slovíček

229 Kč
Neuseknou ti hlavu?

Otevřená zpověď mladé Češky o životě v jedné z nejpřísnějších muslimských zemích světa Čtenáři se dozví nejen zajímavá fakta o stále málo známé Saúdské Arábii, ale seznámí se i s autorčinými vzrušujícími zážitky z dobrodružných cest po světě, při kterých byla mnohdy ohrožena na životě, ať už ze strany jordánských beduínů či kvůli raketě jemenských povstalců!

Ukázky

Neuseknou ti hlavu?

269 Kč
Neústupný lord Flint
(1x)
Lord Peter Flint se jako vyzvědač potýkal už s celou řadou úkolů, jenže nikdy nedostal na starost dopravit vězně obviněného z velezrady z Francie do Londýna – natož aby tím vězněm byla šlechtična.
Ukázky

Neústupný lord Flint

109 Kč
Nevidím ani tmu
(3x)
Kde zůstaly ženy? napadlo Aleše Palána během příprav budoucího knižního projektu. Jeho protagonisty budou totiž bez výjimky samí muži, kteří zvolili útěk jako formu osvobození od okolního světa, aby si mohli stvořit ten vlastní. Copak ženy neutíkají?
Ukázky

Nevidím ani tmu

299 Kč
Neviditelní
(9x)
Před třiceti lety prosadila skupinka mocných Velký reset. Zdůvodnila ho tím, že je třeba zabránit chaosu, ničení planety, dát všem stejná práva a odstranit chudobu, neboť spravedlivé je, aby nikdo nevlastnil nic.
Ukázky

Neviditelní

199 Kč
Neznámý
Špionážní thriller pro fanoušky knih Fredericka Forsytha či megahitu Já, Poutník.Je jako fáma, mýtus, šepot pouštního větru. Ale je skutečný a jde po nás... Je to génius známý pouze jako... Cizinec.
Ukázky

Neznámý

269 Kč
No a já
(8x)
Lou Bertignakové je třináct let, má IQ 160 a v hlavě mraky otázek. Pozoruje lidi, sbírá slova, provádí různé pokusy, hltá encyklopedie. Dva školní ročníky přeskočila. Ve třídě je nejmladší a nejmenší, ale dělá si největší starosti.
Ukázky

No a já

179 Kč
Noc nic nezadrží
(3x)
Noc nic nezadrží –na první pohled „obyčejné“ vyprávění o autorčině matce je ve skutečnosti biografií, rodinnou ságou i autorčinou osobní zpovědí. Delphine de Vigan s obrovskou dávkou citu a upřímnosti vypráví životní peripetie své matky,aniž by se byť jen na okamžik uchýlila k patetickému žalozpěvu.
Ukázky

Noc nic nezadrží

299 Kč
O čakrách
Osho se velmi detailně zaměřuje na sedm základních čaker a na sedm různých těl nacházejících se v sedmi rovinách lidského bytí. Průvodce tajemstvím tělesných energií.
Ukázky

O čakrách

159 Kč
O parazitech a lidech
(1x)

Tato kniha je o parazitech… a lidech, samozřejmě. Hned na úvod si musíme něco ujasnit: tato planeta je planetou parazitů a parazitický způsob života je nejrozšířenější životní strategií na Zemi.

Ukázky

O parazitech a lidech

269 Kč
Oceán mezi námi
(1x)
Za druhé světové války nabídla australská vláda, že se postará o válečné sirotky a najde jim nový domov. To je i osud malého chlapce, jehož matka zahynula při bombardování.
Ukázky

Oceán mezi námi

249 Kč
Odhodlaný lord Hadleigh
(1x)
Když si Penny po krátké známosti vezme vikomta Penhursta, očekává zářivou budoucnost. Místo toho ji čeká manželství bez lásky, plné sobectví, bití, týrání a ponižování.
Ukázky

Odhodlaný lord Hadleigh

109 Kč
Odkaz
Je člověk zodpovědný za hříchy své rodiny? Dá se minulost nějak změnit? Lze ji zkusit přepsat? Fascinující román do posledního detailu.
Ukázky

Odkaz

258 Kč
Odolné dítě
Dnešní výchova je v mnohém jiná, než tomu bylo dřív. O děti pečujeme, jako by šlo o vzácné cizokrajné květiny, kolem kterých je třeba postavit skleník a neustále je chránit, hlídat a se vším jim pomáhat.
Ukázky

Odolné dítě

243 Kč
Odvážné snění
(1x)
Moderní fyzika nás učí, že všichni – každou svou myšlenkou – utváříme svět do jeho bytí. Starověcí šamani amerického kontinentu chápali, že netvoříme jen to, co na světě sami prožíváme, ale že vysníváme samotnou podstatu reality.
Ukázky

Odvážné snění

225 Kč
Ochechule
(1x)
Prozaický debut známého a oceňovaného dramatika a režiséra Davida Drábka (* 1970) se vzpírá jakékoli definici. Příběh života po životě v krajině podivného a fatálního časoprostoru postupně graduje a sklene se v krasosmutně humanistické vyprávění.
Ukázky

Ochechule

149 Kč
Okamžik pravdy
(1x)

Stačí jeden pohled… a už v tom plaveš Šestnáctiletá Hadley Mooreová přesně ví, kým je: plavkyní, která získá stipendium na univerzitě. A i když to její bolavá ramena nijak netěší, tomuhle cíli obětuje vše.

Ukázky

Okamžik pravdy

249 Kč
Osamělost prvočísel
(4x)
Rozhodnutí uděláme během pár vteřin a jejich důsledky pak neseme po zbytek života. Pravdivost tohoto tvrzení doslova na vlastní kůži otestovali protagonisté románu: Alice a Mattia se v dětství rozhodli špatně…
Ukázky

Osamělost prvočísel

209 Kč
Osobní receptář pro zdraví a pohodu
(1x)

Rovnováhu máte na dosah. Pokračování bestselleru Velmi osobní kniha o zdraví. Chcete být ve skvělé formě, cítit se dobře a udržet si doma pohodu? Dosáhnout toho není žádná věda. Stačí mít chuť a informace nezatížené zájmy výrobců a prodejců.

Ukázky

Osobní receptář pro zdraví a pohodu

349 Kč
Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války
(1x)
Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války je čtyřdílný protiválečný humoristický román českého spisovatele Jaroslava Haška, několikrát zfilmovaný i zdramatizovaný.
Ukázky

Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války

149 Kč
Zobrazuji 981 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 48 49 50