Nejprodávanější tituly - březen 2022

Jeseníky
(2x)
Režisér, scenárista, spisovatel a fotograf Ivan Fíla putoval více než rok po Jeseníkách, naslouchal nevšedním příběhům z dávné i nedávné minulosti, zaznamenával pohnuté lidské osudy, dějinné tragédie a křivdy, vítězství vůle a nezlomnosti.

Jeseníky

441 Kč
Kletba krkavců

Zemi zničené obřími útočníky, jak jsme ji poznali v prvním díle Útok obrů, svítá naděje na odplatu. Najde se ale dost hrdinů? A kdo to vlastně je – hrdina? Daryck měl svůj domov ve městě zničeném při nájezdu Kostních obrů...

Ukázky

Kletba krkavců

493 Kč
Knihkupectví u jezera
(3x)

Uprostřed skotské Vysočiny, na farmě u vesničky Kirrinfi ef, žije Nina. Vlastní pojízdné knihkupectví, ale teď nutně potřebuje někoho, kdo by za ni práci na čas převzal...

Knihkupectví u jezera

403 Kč
Konvertitka
(1x)
Mladá žena Vigdis Adelais původem z prosperující křesťanské rodiny se zamiluje do Davida Todrose, syna rabína a studenta ješivy. Jejich životní příběh je o to složitější, že se odehrává v katolické Francii jedenáctého století.

Konvertitka

315 Kč
Krycí jméno Helena

Tento strhující román se točí kolem čtyř krycích jmen, které používala svlavná špionka a protinacistická odbojářka Nancy Wakeová během války…¨ Píše se rok 1936 a Australanka Nancy žije v Paříži.

Krycí jméno Helena

449 Kč
Lenin
(1x)
Plastický a velice čtivě napsaný portrét zachycuje nejenom Leninovu životní pouť a osobnost, jeho lidsky lepší i stinné stránky, ale v kontextu také ruské dějiny poslední čtvrtiny 19. století a první čtvrtiny 20. století.

Lenin

448 Kč
Lidé nejsou mravenci
V letech 1938–1939 byl psycholog Bruno Bettelheim uvězněn v koncentračních táborech v Dachau a Buchenwald. Aby přežil a zachoval si lidskost, začal analyzovat chování vězňů a dozorců, které popisuje až s mrazivou věcností.

Lidé nejsou mravenci

404 Kč
Malá
(5x)
V této naprosto originální, fantasmagorické knize sleduje Edward Carey životní kroky Marie Grosholtzové, maličké Švýcarky, která se dostala do revoluční Paříže a nakonec se proměnila v legendární Madame Tussaud.
Ukázky

Malá

448 Kč
Muž v červeném kabátě
(1x)
V létě roku 1885 dorazili do Londýna tři Francouzi. Tím prvním byl vévoda Edmond de Polignac, typický zlatokop z vyšších francouzských vrstev, který si hodlal najít bohatou americkou manželku.

Muž v červeném kabátě

359 Kč
Muž, který spadl na Zemi
(1x)
Muž, který spadl na Zemi je příběhem Thomase Newtona, mimozemského návštěvníka, jenž byl v lidské podobě vyslán na naši planetu, aby zachránil svůj umírající lid.
Ukázky

Muž, který spadl na Zemi

268 Kč
Zobrazuji 551 - 560 z 1000 položek
<< < 1 .. 54 55 56 57 58 .. 100 > >>