Nejprodávanější tituly - březen 2022
fotografie

Intimita - 11%
(2x)
Magnesia Litera 2016 za nakladatelský čin.Nová kniha. Stylizovaný umělecký literárně-fotografický dokument. Napsala ji Barbora Baronová. Nafotila Dita Pepe. Nadesignoval Milan Nedvěd. Zachycuje vyprávění 6 českých žen.
fotografie

Intimita

628 Kč
558 Kč
Reálný minimalismus / Real Minimalism - 11%
(2x)
Jde o sérii „dokumentárních fotografií“ minimalistických objektů nebo přesněji řečeno předmětů, které se jim podobají a které vznikaly během sedmi let v průběhu autorových cest po různých částech světa – Evropy, Asie, Ameriky…
fotografie

Reálný minimalismus / Real Minimalism

342 Kč
304 Kč
Josef Sudek v rozhovorech a vzpomínkách - 11%
(2x)
Čtenářům se v této knize dostává do rukou mnohostranný portrét Josefa Sudka a jeho díla, tvořený jeho vlastními slovy, zachycený očima jeho nejbližších přátel i z odstupu uměnovědné reflexe. Kniha je doplněna ediční poznámkou a jmenným rejstříkem.
fotografie

Josef Sudek v rozhovorech a vzpomínkách

403 Kč
358 Kč
Očima fotografa - grafický průvodce - 11%
Kompozice je základem, na kterém stojí každá dobrá fotografie.
fotografie

Očima fotografa - grafický průvodce

324 Kč
288 Kč
Plzeň z nebe po deseti letech
Kniha leteckých snímků města Plzně.
fotografie

Plzeň z nebe po deseti letech

269 Kč
Tanec na dvojitém ledě / Dancing on the Double Ice - 6%
(3x)
Kniha představuje soubor fotografií (dosud z velké části nezveřejněných), které Jan Ságl pořídil během spolupráce se skupinami The Primitives Group a The Plastic People of the Universe koncem šedesátých a v první polovině sedmdesátých let.
fotografie
Ukázky

Tanec na dvojitém ledě / Dancing on the Double Ice

594 Kč
559 Kč
Fotorádce
Publikace o zpracování černobílé fotografie. Jedná se o kompaktní tvůrčí učebnici, ve které jsou uvedena základní historická data, nejznámější autoři, rozdělení a popisy přístrojů, druhů fotografie, materiálů a různých fotografických technik.
fotografie

Fotorádce

85 Kč
Reiko Imoto. Vidiny z druhé strany
(1x)
Kniha obsahuje dvě fotografické série, poznamenané vlivem surrealismu, "Vidiny z druhé strany" a "Deník cestovatele časem", které autorka vystavovala v řadě zemí.
fotografie

Reiko Imoto. Vidiny z druhé strany

408 Kč
Ethiopia Omo River
(1x)
Kniha fotografií etiopské krajiny a zvyků a rituálů tamních lidí.představuje umělecké svědectví, jež nám rozšiřuje a obohacuje pohled na svět, který je v důsledku moderních technologií stále menší a bližší, a přece zůstává tolik vzdálený.
fotografie

Ethiopia Omo River

849 Kč
Jan Svoboda - 6%
Dílo fotografa Jana Svobody (1934-1990) má mezinárodní význam, přesto je dodnes spíše legendou, neúplně dotýkanou a zpracovanou, dodnes se například nedočkal velké retrospektivní výstavy.
fotografie

Jan Svoboda

283 Kč
266 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 69 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>