Nejprodávanější tituly - duben 2024
fotografie

Josef Koudelka: Next
Životopisná kniha Josef Koudelka: Next se zabývá životní cestou i pozoruhodnou šíří fotografických zájmů Josefa Koudelky (*1938), dnes jednoho z nejuznávanějších světových fotografů.
fotografie

Josef Koudelka: Next

898 Kč
WOMAN 2024
Nástěnný kalendář na rok 2024. Ženská krása v černobílém pojetí zachycená objektivem světoznámého fotografa Adolfa Ziky.
fotografie

WOMAN 2024

44 Kč
Aha Praha
Ivan Zubaľ je slovenský fotograf, který fotí Prahu jako nikdo před ním. Geolog, spisovatel a popularizátor vědy Václav Cílek se ve svém textu zamýšlí nad Prahou jako fenoménem i jako osudem.
fotografie

Aha Praha

539 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
fotografie

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
Elektro-fotografické imaginárno. Přízraky mezi fotografií a elektřinou - 9%
Čtvrtý svazek edice Rozhraní se věnuje vztahům fotografie a elektřiny v 19.století. Od Aldiniho demonstrací reanimace živočišných těl přes zachycení přízraků fotografií až k Röntgenovým paprskům se rozvíjí elektro-fotografické imaginárno.
fotografie

Elektro-fotografické imaginárno. Přízraky mezi fotografií a elektřinou

215 Kč
195 Kč
Karvinsko
Fotografická publikace Karvinsko subjektivní formou mapuje novodobou historii území dnešního okresu Karviná. Jejími tématy jsou hornictví, služby, bydlení, víra a smrt.
fotografie

Karvinsko

314 Kč
Pavel Mára
Pavel Mára patřil již v sedmdesátých letech k několika málo fotografům v Československu, kteří svoji volnou tvorbu realizovali v barvě, navíc většinou ve velkých formátech. Publikace je založena na kontrapunktu barevných a černobílých fotografií.
fotografie
Ukázky

Pavel Mára

594 Kč
Portraits
(1x)
Druhý svazek fotografických cyklů obsahuje Sudkovu portrétní tvorbu. Anglické vydání.
fotografie

Portraits

637 Kč
Fotograf - 46 Turismus

Je zajímavé, nakolik je svět fotografie propojen s turismem, jinými slovy, kolik mohou mít oba fenomény společného. Pokud se na ně budeme dívat optikou masového jevu, mohou být i podobně staré.

fotografie

Fotograf - 46 Turismus

171 Kč
Iveta - Fotografie tvořené s láskou - 10%
„V ateliéru mi vyprávěla o střípcích svých dnů a já jsem naslouchal a fotografoval.“ Miloš Schmiedberger
fotografie

Iveta - Fotografie tvořené s láskou

799 Kč
719 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 48 položek
1 2 3 .. 5 > >>