Nejprodávanější tituly - březen 2022
partnerství

Intimní splynutí - 6%
(1x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
partnerství

Intimní splynutí

254 Kč
239 Kč
Miluj vášnivě – 7 pravidel pro naplněný sex
Kniha ukazuje, jak můžeme znovu najít zalíbení ve své sexualitě a milování. Přináší sedm smyslných pravidel pro dosažení štěstí a spokojenosti v oblasti sexuality, návod jak vyjádřit svá niterná přání a splnit si své erotické touhy.
partnerství

Miluj vášnivě – 7 pravidel pro naplněný sex

89 Kč
Pečujte o svůj vztah - 11%
Cesta k pozitivní změně partnerského vztahu nepřináší žádný zázračný návod na štěstí, ale pracuje s tím, co má dvojice stále ještě k dispozici a může to změnit. Autor poskytuje cenné rady, jak rozpadu vztahů předcházet, nikoli řešit jeho následky...
partnerství

Pečujte o svůj vztah

293 Kč
260 Kč
Intimní vztahová poradna II. - 11%
Nová škola partnerských vztahů, založená na pochopení a uznání potřeb našich těl a nikoliv na jejich popírání, přináší nový úhel pohledu na partnerský život vůbec.
partnerství

Intimní vztahová poradna II.

89 Kč
79 Kč
Pouta lásky - 11%
Slavná kniha z roku 1988 vzbudila značnou pozornost nejen ve feministických kruzích. Je to kniha primárně nikoli o lásce, ale o moci, resp. o její perverzi v dominanci na jedné straně a submisivitě na straně druhé.
partnerství
Ukázky

Pouta lásky

134 Kč
119 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 6%
(1x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství

Sex jako cesta k Bohu

246 Kč
231 Kč
Sexuální dohody - 11%
Sexualita a vztahy jsou dvě nejdůležitější věci v našem životě. Pro ty, kdo touží přehodnotit svůj přístup k vlastní sexualitě a vztahům a změnit jejich strukturu, je tato kniha vynikajícím zdrojem informací.
partnerství
Ukázky

Sexuální dohody

225 Kč
200 Kč
Nikdy nespi sama - 11%

Neztrácejte nejlepší léta vašeho života tím, že budete bázliví a průměrní. Právě teď je čas překonat vaše zábrany, změnit váš život a stát se výjimečným člověkem! Dr. Alex Schiller vám skrze tuto knihu pomůže stát se tím nejkrásnějším a nejsilněj

partnerství

Nikdy nespi sama

162 Kč
144 Kč
Posvátnost sexuality - 11%
Tantrismus je jedinou starobylou filozofií, jež přežila veškeré dramatické historické otřesy, invaze a vlivy, a dostává se k nám prostřednictvím nepřerušeného předávání od mistra k žákovi.
partnerství
Ukázky

Posvátnost sexuality

284 Kč
252 Kč
Vědomá prostitutka - 6%
(1x)
Veronica Monet se s vámi v této knize podělí o dovednosti a znalosti, které jí umožnily účtovat si za svůj čas ty nejvyšší honoráře. Naučíte se sexuální techniky, které tvoří jádro placených sexuálních služeb.
partnerství

Vědomá prostitutka

280 Kč
263 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 59 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>