Nejprodávanější tituly - březen 2022
zdraví a výchova dětí

Jazykové hry pro malé školáky - 11%
Publikace Jazykové hry pro malé školáky je souborem her určených pro výuku češtiny jako cizího jazyka a je zaměřena na děti mladšího školního věku, tedy na tu skupinu, která herní aktivity v jazykovém vyučování potřebuje nejvíce.
zdraví a výchova dětí

Jazykové hry pro malé školáky

392 Kč
348 Kč
Jedineční lidé - 11%
Autismus se obvykle popisuje jako seznam nedostatků, mezi něž patří potíže se sociální interakci, komunikační problémy a chování opakované pořád dokola. Terapie založená na tomto pohledu se v prvé řadě snaží zbavit člověka autistických symptomů.
zdraví a výchova dětí

Jedineční lidé

268 Kč
238 Kč
Všechno o vašem dítěti - 11%

Velmi úspěšná kniha o dětech nového věku od Andrey Homolové vyšla poprvé v roce 2013 a maminky a matky ji nazývají biblí v péči o děti. Je nejobsáhlejší a nejpodrobnější knihou na téma vývoje dětí z duchovního hlediska.

zdraví a výchova dětí

Všechno o vašem dítěti

449 Kč
399 Kč
Jídelníček kojenců a malých dětí - 11%
Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti...
zdraví a výchova dětí

Jídelníček kojenců a malých dětí

215 Kč
191 Kč
Malovánky s Oskarem
Ještě předtím, než se děti naučí psát, měly by se seznámit s tužkou a jejím správným držením. Mají za úkol si uvolnit ruku a naučit se cíleně zanechat na papíře stopy v podobě směrových čar, vlnovek nebo kroužků.
zdraví a výchova dětí

Malovánky s Oskarem

44 Kč
Hlavu vzhůru, rodiče! - 11%

Motto: Je důležitější připravit děti na cestu, než cestu pro děti. Kniha není příručkou pro dokonalé rodiče, ale je průvodcem pro rodiče odhodlané a statečné, pro rodiče, kteří chtějí dát dětem sami sebe.

zdraví a výchova dětí

Hlavu vzhůru, rodiče!

314 Kč
279 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
zdraví a výchova dětí

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami - 11%
Spoj tečky ve směru šipek a dokonči obrázky. Najdi podobné ptáčky a spoj je čarami. Nalep samolepky tak, aby se cestující dívali ve směru letu. Nalep samolepky v naznačeném barevném pořadí...
zdraví a výchova dětí

Pro nejmenší - Zábava pro chlapečky se samolepkami

62 Kč
55 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Kniha má neobvykle široký záběr. Přináší aktuální poznatky speciálně pedagogické teorie a praxe, přičemž se opírá o poznatky a zkušenosti jak domácí, tak zejména zahraniční.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Speciální pedagogika

149 Kč
119 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
zdraví a výchova dětí

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 343 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 35 > >>