Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
medicína

Fitness programy z pohledu kinantropologie - 20%
Cvičení ve fitness centrech je dnes nejrozšířenější cílená strukturovaná pohybová aktivita. Jeho přínosy v oblasti zdravotně orientované zdatnosti jsou neoddiskutovatelné, a proto by mu odborníci měli věnovat náležitou pozornost.
medicína
Ukázky

Fitness programy z pohledu kinantropologie

250 Kč
200 Kč
Medicína katastrof - 20%
Ani v dnešní přetechnizované době není lidstvo schopné účinně předcházet všem mimořádným událostem a katastrofám, ať již přírodním nebo způsobeným lidmi.
medicína
Ukázky

Medicína katastrof

550 Kč
440 Kč
Outlines of Histology - 20%
Histologie je nauka o tkáních. Nové, revidované vydání obecné histologie se kromě popisu základní jednotky tkání - buňky - zabývá čtyřmi druhy základních tkání.
medicína
Ukázky

Outlines of Histology

100 Kč
80 Kč
Přehled poruch psychického vývoje - 20%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
medicína
Ukázky

Přehled poruch psychického vývoje

365 Kč
292 Kč
Somatopatologie - 20%
Autoři vycházejí ze soudobých odborných poznatků medicíny a předkládají je přijatelnou formou v podobě stručného kompendia tohoto rozsáhlého oboru.
medicína
Ukázky

Somatopatologie

280 Kč
224 Kč
Terapeutické využití tejpování - 20%
Kniha přináší komplexně zpracovanou problematiku tejpování.
medicína
Ukázky

Terapeutické využití tejpování

297 Kč
238 Kč
Tuberkulóza - 20%
Páté vydání učebního textu obsahuje základní poznatky týkající se epidemiologie, diagnostiky, diferenciální diagnostiky a léčby tuberkulózy. Text je určen posluchačům lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Tuberkulóza

100 Kč
80 Kč
Vývoj jazykových schopností - 20%
Kniha nabízí aktuální poznatky o raných fázích vývoje jazyka a popisuje rozvoj jednotlivých jazykových schopností (slovní zásoby, schopností gramatických a fonologických) a jejich vzájemný vztah.
medicína
Ukázky

Vývoj jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
Manželské a rodinné poradenství - 20%
Co se skrývá pod termínem praktické manželské poradenství? Na to a mnohem víc vám odpoví dva renomovaní čeští poradenští psychologové. Jejich praktická příručka pomůže všem začínajícím profesionálům i poradcům s letitou praxí získat nové informace.
medicína
Ukázky

Manželské a rodinné poradenství

169 Kč
135 Kč
Migréna - 20%
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína
Ukázky

Migréna

222 Kč
178 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 88 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>