Nejprodávanější tituly - březen 2022
křesťanství

Rodinná Bible - Příběhy, meditace a modlitby na každý den - 11%
Tato kniha obsahuje 365 biblických témat. Každé z nich je doplněno o myšlenky nebo otázky, které mohou pomoci dětem i dospělým hlouběji poznat biblické poselství a získat povzbuzení pro všední den.
křesťanství

Rodinná Bible - Příběhy, meditace a modlitby na každý den

539 Kč
479 Kč
Skandál milosrdenství - 11%
(1x)
Knihu Skandál milosrdenství připravil arcibiskup Grzegorz Ryś k novému vydání již ve Svatém roce milosrdenství, který vyhlásil papež František (2015); k českým čtenářům se dostává až nyní.
křesťanství

Skandál milosrdenství

224 Kč
199 Kč
Biblické příběhy - 11%
Starý jako Metuzalém, silný jako Samson, moudrý jako Šalamoun – zcela běžně užíváme přirovnání, jež pramení z Bible.
křesťanství

Biblické příběhy

269 Kč
239 Kč
Dává Bůh smysl? - 20%
Proč by měl někdo potřebovat náboženství? Autor vyvrací mylný dojem, že pod vlivem sekularismu a lidského pokroku zaniká náboženství. Náboženství je důležitější, než si myslíte.
křesťanství
Ukázky

Dává Bůh smysl?

229 Kč
183 Kč
Dvanáct příběhů - 11%
Petr Karas nabízí sérii příběhů ze života, ze svého mládí i z nedávné doby. Sdílí s námi nejen náročné chvíle z cest autostopem či z vysokohorských výstupů, ale také silné momentky z jihomoravské farnosti, kde už léta působí.
křesťanství

Dvanáct příběhů

206 Kč
183 Kč
Exotova abeceda - 11%
(1x)
Krátká zamyšlení známého salesiánského autora Ládi Heryána vycházejí z nejrůznějších podnětů, často zcela banálních. Dotýkají se přitom vždy důležitých témat víry a spirituality v současném světě.
křesťanství

Exotova abeceda

179 Kč
159 Kč
Ježíši, postarej se ty - 11%
Otec Dolindo byl vyhledávaný kazatel a nesmírně plodný duchovní spisovatel. Napsal mimo jiné u nás dobře známou Novénu odevzdanosti. Dolindo Ruotolo zemřel v roce 1970, jen dva roky po stigmatizovaném P. Piovi.
křesťanství

Ježíši, postarej se ty

296 Kč
263 Kč
Kotva naděje - 11%
"Naděje je schopnost být dobré mysli v okolnostech, o nichž víme, že jsou zoufalé," napsal G. K. Chesterton. Kniha známé autorky nám přibližuje ctnost křesťanské naděje, která se opírá o víru ve Vzkříšeného.
křesťanství

Kotva naděje

152 Kč
135 Kč
Medžugorje - Znamení pro dnešek - 11%
V Medžugorji se probouzí křesťanská víra. Nejedná se pouze o jakousi lokalitu v Bosně a Hercegovině, ale také o jedinečný a dechberoucí fenomén, který je výzvou pro církevní svět.
křesťanství

Medžugorje - Znamení pro dnešek

224 Kč
199 Kč
Nad evangeliem podle Jana - 20%
Výklad Janova evangelia, ve kterém nechybí odbornost a přitom i pochopitelnost a živost, která zve nejen k četbě, ale i k přemýšlení a k žití rozjímaného slova.
křesťanství
Ukázky

Nad evangeliem podle Jana

435 Kč
348 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 130 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 13 > >>