Nejprodávanější knihy - březen 2022
křesťanství

Ježíši, postarej se ty - 11%
Otec Dolindo byl vyhledávaný kazatel a nesmírně plodný duchovní spisovatel. Napsal mimo jiné u nás dobře známou Novénu odevzdanosti. Dolindo Ruotolo zemřel v roce 1970, jen dva roky po stigmatizovaném P. Piovi.
křesťanství

Ježíši, postarej se ty

296 Kč
263 Kč
Kotva naděje - 11%
"Naděje je schopnost být dobré mysli v okolnostech, o nichž víme, že jsou zoufalé," napsal G. K. Chesterton. Kniha známé autorky nám přibližuje ctnost křesťanské naděje, která se opírá o víru ve Vzkříšeného.
křesťanství

Kotva naděje

152 Kč
135 Kč
Medžugorje - Znamení pro dnešek - 11%
V Medžugorji se probouzí křesťanská víra. Nejedná se pouze o jakousi lokalitu v Bosně a Hercegovině, ale také o jedinečný a dechberoucí fenomén, který je výzvou pro církevní svět.
křesťanství

Medžugorje - Znamení pro dnešek

224 Kč
199 Kč
Otevřená mysl otevřené srdce - 11%
(2x)
Kontemplativní modlitba je proces vnitřní transformace, proměny započaté Bohem a vedoucí, pokud souhlasíme, k božskému sjednocení. V tomto procesu se mění způsob vnímání reality.
křesťanství

Otevřená mysl otevřené srdce

313 Kč
278 Kč
Sofiologie Bazila Velikého - 11%
Církevní otec Bazil, nejvzdělanější osobnost křesťanského Východu, rozprostírá dramaturgii stvoření uvnitř Boží Moudrosti. Odtud se v církevní tradici ujal výraz sofiologie.
křesťanství

Sofiologie Bazila Velikého

378 Kč
336 Kč
Štěstí a kontemplace - 11%
(1x)
Každý člověk touží po štěstí, zakouší ve svém nitru žízeň, která volá po utišení. Co to ovšem znamená být šťastný? Co nás činí šťastnými? A existuje něco jako nejvyšší štěstí? Autor ukazuje, že touha po štěstí je člověku přirozená.
křesťanství

Štěstí a kontemplace

117 Kč
104 Kč
Tertulián o křtu
Jedenáctý svazek edice Patristika předkládá čtenáři další text významného křesťanského spisovatele Tertuliána, tentokrát pojednávající o svátosti křtu.
křesťanství

Tertulián o křtu

140 Kč
Tisíckráte - 11%
Knižní vydání toho nejlepšího z novinářské tvorby Felixe Kulpy publikované na webu tisickrate.cz, který získal cenu Magnesia Litera blog roku.
křesťanství

Tisíckráte

200 Kč
178 Kč
Znovu najít Boha - 11%
Boha není nutné hledat, Bůh je všude kolem nás i v nás. Jediné, co potřebujeme, je připravenost nechat se Bohem najít. Uprostřed života, uprostřed všedního dne.
křesťanství

Znovu najít Boha

179 Kč
159 Kč
Anděl strážný jde do školy - 11%

Když andílek Trdliel pospíchá do školy pro anděly strážné, spadne z obláčku a přistane na stromě, přímo před oknem malého Aleše, chlapce, jehož má na starosti. Tehdy začíná jejich veselé dobrodružství… Laskavý a humorný příběh pro děti od 4 let.

křesťanství

Anděl strážný jde do školy

134 Kč
119 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 106 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 11 > >>