Nejprodávanější knihy - březen 2022
umění

Příběh malířství - 11%
Originální, dechberoucí kniha o vývoji malířství z nové perspektivy.
umění

Příběh malířství

719 Kč
639 Kč
Příběhy pražských svatyní - 11%
Obsáhlá publikace probírá v abecedním pořádku sakrální objekty na území hlavního města Prahy.
umění

Příběhy pražských svatyní

449 Kč
399 Kč
Sádrové odlitky
(1x)
Kniha Sádrové odlitky je první obsáhlejší publikací, která se snaží komplexně řešit problematiku děl ze sádry a péče o ně.
umění

Sádrové odlitky

586 Kč
Speculative Ruinology: Interpretation as a mode of Survival - 11%
Kniha Spekulativní ruinologie: Interpretace jako způsob přežití je prvním knižním projektem Class of Interpretation založeném Borisem Ondreičkou a Václavem Janoščíkem, momentálně se zázemím na Akademii výtvarných umění v Praze.
umění

Speculative Ruinology: Interpretation as a mode of Survival

243 Kč
216 Kč
Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar - 11%
Publikace přibližuje historický kontext výroby jazzových kytar na západě Čech, představuje životní osudy nejvýznamnějších výrobců a prezentuje průřez jejich produkcí z let 1932-1965.
umění

Bohemian Jazz Guitars Tribute: Neznámý příběh československých jazzových kytar

1 494 Kč
1 328 Kč
Drtikol. Duchovní cesta 2 - 11%
(1x)
Další svazek Duchovní cesty z knižnice Františka Drtikola pokračuje v postupném odkrývání dochovaných autentických textových a obrazových materiálů filosofického a uměleckého odkazu Františka Drtikola.
umění

Drtikol. Duchovní cesta 2

711 Kč
632 Kč
Epistemologie (nových) médií - 11%
Monografie přináší diferencovanou řadu pohledů na vztah nových médií a jejich teoretické (filozofické) reflexe, včetně reflexe samotné teorie nových médií.
umění

Epistemologie (nových) médií

203 Kč
181 Kč
Queen ve 3D - 11%

Vůbec poprvé se na svět dostává interně zprostředkovaný příběh jedné z největších rockových kapel všech dob, který vlastními slovy a fotogra?emi vypráví zakládající člen, autor písní a kytarista Brian May. • 3D fotogra?e a text pocházející přímo

umění

Queen ve 3D

899 Kč
799 Kč
Umění a jeho hodnoty - 11%
Na první pohled se může zdát, že nic není hodnocení uměleckých děl vzdálenějšího než logika. Nehodnotíme snad umělecká díla podle toho, jak na nás působí, jaké v nás vyvolávají emoce? Nezůstává v takovém případě veškerá logika stranou?
umění

Umění a jeho hodnoty

295 Kč
262 Kč
Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů - 11%
Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů, jež Giorgio Vasari publikoval v roce 1550, kdy mu bylo necelých čtyřicet let, jsou nejzábavnější a nejtrvalejší knihou o výtvarném umění, která byla kdy napsána.
umění

Životy nejvýznačnějších malířů, sochařů a architektů

673 Kč
598 Kč
České stopy v Římě - 11%
Ať už je laskavý čtenář výletníkem, poutníkem, či tím, koho Věčné město v pohodlí domova prostě zajímá, může jej zaujmout tato útlá knížka věnovaná českým stopám v Římě.
umění

České stopy v Římě

233 Kč
207 Kč
Dějiny loutkového divadla v Evropě - 11%
Z publikace tohoto francouzského kritika a divadelního historika, která v originále poprvé vyšla už před více než 150 lety (v roce 1852), citují snad všechny starší i současné práce autorů zabývajících se dějinami evropského loutkového divadla.
umění

Dějiny loutkového divadla v Evropě

229 Kč
203 Kč
Drtivé jistoty JB - 11%
Knižní bilanční rozhovor hudebního publicisty Pavla Klusáka s Janem Burianem o hudbě a písničkách mapuje Burianovo rodinné zázemí, tvůrčí zdroje a autorskou tvorbu za bezmála půl století.
umění

Drtivé jistoty JB

270 Kč
240 Kč
Fotografie především - 11%
(1x)
Dějiny fotografie by mohly být zároveň dějinami zápasu o její uznání jako takzvaného vysokého umění. To přišlo velmi pozdě a se stejným zpožděním se na fotografii začalo nahlížet jako na sbírkový umělecký předmět hodný zájmu historiků umění.
umění

Fotografie především

221 Kč
196 Kč
Heroinové deníky - 11%
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.
umění

Heroinové deníky

539 Kč
479 Kč
Jan Kühn a trvalý otisk jeho sborů v hudebním dění - 11%
Jan Kühn patří k zásadním představitelům české sbormistrovské školy, který položil základy modernímu profesionálnímu sborovému zpěvu u nás.
umění

Jan Kühn a trvalý otisk jeho sborů v hudebním dění

285 Kč
254 Kč
Koudelka. Návraty - 11%
Publikace byla vydána u příležitosti výstavy v Uměleckoprůmyslovém museu v Praze k autorovým osmdesátým narozeninám a představuje průřez jeho celoživotní tvorbou.
umění

Koudelka. Návraty

1 755 Kč
1 560 Kč
Kroniky I. - 58%
Legendární americký písničkář vzpomíná na počátky své kariéry, kdy v roce 1961 přišel do New Yorku. Bravurním, vtipným a osobitým stylem vzpomíná na Manhattan a magickou čtvrť umělců Greenwich Village, na New Orleans, Woodstock nebo Minnesotu.
umění
Ukázky

Kroniky I.

238 Kč
99 Kč
Nula jedna - 11%
Kniha Nula jedna spojuje autorský katalog a textový sborník, doprovodila výstavu se stejnojmenným názvem umělkyně Jany Bernartové.
umění

Nula jedna

225 Kč
200 Kč
Pier Paolo Pasolini a jeho filmy - 11%
(1x)
Jedna z nejrozsáhlejších a nejdůkladnějších monografií tohoto subverzivního provokatéra evropského filmu.
umění

Pier Paolo Pasolini a jeho filmy

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 264 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 14 > >>