Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
beletrie

Dalších 365 dní - 20%
(3x)
Román plný erotiky a senzačních zvratů, přirovnávaný k celosvětovému bestselleru „50 odstínů šedi“, si získal srdce polských žen.
beletrie
Ukázky

Dalších 365 dní

319 Kč
255 Kč
Hněv kejklíře - 20%
(1x)
„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“ Killian Cornelii je okouzlující kejklíř a šejdíř bez srdce, jemuž se ženy vrhají k nohám. Saskia je však jiná.
beletrie
Ukázky

Hněv kejklíře

279 Kč
223 Kč
Klub lokajů: Lokaj a já - 20%
(1x)
Frances Whartonová pochází z urozené rodiny, ale nemá žádné věno, neboť její otec rodinné jmění prohrál. Frances se nezajímá o věci, jež zajímají většinu vdavekchtivých debutantek.
beletrie
Ukázky

Klub lokajů: Lokaj a já

209 Kč
167 Kč
Dámský gambit - 20%
(15x)
Beth Harmonová se v osmi letech dostane do sirotčince. Není to harmonické prostředí, a malá Beth si najde dvě cesty k úniku: malé zelené pilulky, které děti dostávají „na uklidnění“, a ŠACHY.
beletrie
Ukázky

Dámský gambit

278 Kč
222 Kč
Děti nade vše - 20%
(5x)
V thrillerově laděném románu Delphine de Vigan Děti nade vše nahlédneme do dvou odlišných světů. V prvním kralují hvězdy internetu a mezi nimi hrdinka příběhu Mélanie, kterou vidina slávy a zisku pomalu vzdaluje od jejích nejbližších a reality vůbec.
beletrie
Ukázky

Děti nade vše

249 Kč
199 Kč
Z krve a popela - 20%
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

beletrie
Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
255 Kč
Velká chyba - Doggerland 1. - 20%
(3x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
beletrie
Ukázky

Velká chyba - Doggerland 1.

278 Kč
222 Kč
Wolf Hall - 20%
(5x)
Kniha je tím, co je v dnešní době vzácností - je to klasický, mnohovrstevnatý román s barvitě vylíčenými postavami, zachycující v plné šíři celé jedno historické období. V roce 2009 získala prestižní literární cenu Booker prize.
beletrie
Ukázky

Wolf Hall

248 Kč
198 Kč
V lesích - 20%
(16x)
Oceněný kriminální thriller mladé irské autorky. Vyšetřovatel Rob Ryan s kolegyní Cassie dostane na starost případ dvanáctileté holčičky brutálně zavražděné v lese blízko místa, ke kterému se váže Ryanův traumatický zážitek z dětství.
beletrie
Ukázky

V lesích

198 Kč
158 Kč
Dej mi království - 20%
(1x)
Layla je svobodná matka, která nemůže zavadit o dobrou práci. Nakonec se na ni přece jen usměje štěstí a do cesty jí přijde nabídka pracovat jako asistentka Olivera Turnera, atraktivního a úspěšného topmodela.
beletrie
Ukázky

Dej mi království

289 Kč
231 Kč
Staré odrůdy - 20%
(7x)
Román o tom, jak snadno lze ztratit kontrolu nad životem a jak je obtížné získat ji zpět.
beletrie
Ukázky

Staré odrůdy

269 Kč
215 Kč
Šťastné a krvavé Vánoce - 20%

Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie. Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot, v útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí.

beletrie
Ukázky

Šťastné a krvavé Vánoce

249 Kč
199 Kč
Civilizace - 20%
(2x)

Román Civilizace stojí na této hypotéze: Atahualpa, vládce Incké říše, se vylodí v Evropě Karla V. Habsburského. Jak to zde vypadá? Španělská inkvizice, Lutherovy reformy, rodící se kapitalismus.

beletrie
Ukázky

Civilizace

278 Kč
222 Kč
Falešná hodnota - 20%
(3x)
Nové dobrodružství Petera Granta… a zároveň nový rozjezd! Jsme stále v Londýně, ale Peter už nepracuje u metropolitní policie. Po uzavření případu Muže bez tváře a dalších peripetiích se Peter usazuje a připravuje se na otcovskou roli...
beletrie
Ukázky

Falešná hodnota

239 Kč
191 Kč
Listopád - 20%
(18x)
Ptali jste se někdy sami sebe, jaký by byl váš život, kdyby v listopadu 1989 dopadlo všechno jinak?
beletrie
Ukázky

Listopád

259 Kč
207 Kč
Rudý vrabčák - 20%
(2x)
Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii.
beletrie
Ukázky

Rudý vrabčák

259 Kč
207 Kč
Normální lidi - 20%
(8x)
Román Normální lidi je příběh o vzájemné fascinaci, přátelství a lásce. Autorka Sally Rooneyová prokazuje nesmírnou otevřenost, vhled do hloubky a složitosti lidského života, a zároveň břitký vtip a sarkastický nadhled.
beletrie
Ukázky

Normální lidi

198 Kč
158 Kč
Paměti porodní báby a další příběhy nejen z Kopanic - 20%
Jádro příběhu je vždycky pravdivé. Část mého vyprávění jsou příběhy mých předků, včetně pamětí mojí matky – porodní báby – pak moje osobní vzpomínky a potom obrázky z dějin našeho kraje.
beletrie
Ukázky

Paměti porodní báby a další příběhy nejen z Kopanic

99 Kč
79 Kč
Trochu jiná slečna Bridgertonová - 20%
(1x)
Poppy Bridgertonová je energická mladá dáma s jasnými názory a s dobrodružnou povahou. Z pohledu společnosti má věk na vdávání, a tak by si co nevidět měla najít nápadníka. Jenomže Poppy se rozhodne, že její nastávající musí mít stejné zájmy a podobně dobrodružnou povahu jako ona.
beletrie
Ukázky

Trochu jiná slečna Bridgertonová

199 Kč
159 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

beletrie
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 81 - 100 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 50 > >>