Nejprodávanější e-knihy - březen 2022
děti a mládež

Kedrigern a kouzelná hůlka - 20%
Trampoty mistra protikouzel a odeklínadel Kedrigerna začnou v okamžiku, kdy Hamarak objeví kouzelný meč Panstygii, Matku temnot a Princezna si vezme do hlavy, že nejvhodnějším dárkem k výročí svatby nejsou pletené návleky na křídla...
děti a mládež
Ukázky

Kedrigern a kouzelná hůlka

149 Kč
119 Kč
Mlčící fontány - 20%
(5x)
Madrid, píše se rok 1957. Španělsko za diktatury generála Franca skrývá temné tajemství. Do země proudí turisté a zahraniční obchodníci lákáni na slunce a víno.
děti a mládež
Ukázky

Mlčící fontány

279 Kč
223 Kč
Nejhorší učitelé na světě - 20%
(1x)
Miliony dětských čtenářů v mnoha zemích, kteří se bavili nad Walliamsovými knihami o nejhorších dětech na světě, se můžou těšit na povedenou sbírku děsivých dospělých, ba co hůř, těch nejděsivějších dospělých vůbec: učitelů.
děti a mládež
Ukázky

Nejhorší učitelé na světě

198 Kč
158 Kč
Polibek - 20%
(2x)
... můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné. Potom, co do nich narazil Hardin, už ne. Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát.
děti a mládež
Ukázky

Polibek

279 Kč
223 Kč
Tajemství - 20%
(1x)
Tessa a Hardin jeden bez druhého nedokážou existovat. A zároveň nejsou schopní žít spolu. Poté co Tessa potkala po celých devíti letech svého otce, všechno se v ní svíjí a ona přehodnocuje své dosavadní vztahy k blízkým.
děti a mládež
Ukázky

Tajemství

309 Kč
247 Kč
Táta a princezna Rozárka - 20%
Rozárčina fantazie je vážně obrovská! Nést ji ale na svých bedrech musí tatínek, který dívce vypráví pohádky nejen na usnutí, ale i na dlouhou chvíli. Jenže Rozárka se nespokojí jen tak s něčím.
děti a mládež
Ukázky

Táta a princezna Rozárka

189 Kč
151 Kč
Vražedná pomsta - 20%
(1x)

Hunger games slaví deset let! My slavíme také, speciálním vydáním s novými obálkami. Katniss dosáhla vítězství v Hladových hrách aktem vzdoru proti všemocnému Kapitolu a jeho krutým pravidlům. Katniss s Peetou očekávají pomstu mocných...

děti a mládež
Ukázky

Vražedná pomsta

279 Kč
223 Kč
Záhada zamčeného kupé - 20%
(1x)
Daisy Wellsová a Hazel Wongová cestují na prázdniny slavným Orient Expressem. Od chvíle, kdy dívky nastoupily, je jasné, že každý cestující v tomto luxusním vlaku něco skrývá. Pak se z jednoho kupé ozve výkřik a bohatá dědička je nalezena mrtvá.
děti a mládež
Ukázky

Záhada zamčeného kupé

249 Kč
199 Kč
Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem - 20%
(1x)
Neustále ohromená, zvídavá a taky hodně zvědavá Alenka se dostane do zvláštního světa, ve kterém nedává skoro nic smysl. Pronásleduje například mluvícího králíka s hodinkami a setkává se s dalšími podivnými stvořeními, která se chovají naprosto nepochopitelně.
děti a mládež
Ukázky

Alenčina dobrodružství v kraji divů a za zrcadlem

249 Kč
199 Kč
Čaj s kapkou jedu - 20%

Dívčí detektivní klub řeší druhý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Daisy Wellsová a Hazel Wongová tráví prázdniny u Daisyiny rodiny a těší se na narozeninovou oslavu, kterou pro svoji dceru přichystala její okouzlující matka.

děti a mládež
Ukázky

Čaj s kapkou jedu

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 184 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 19 > >>