Nejprodávanější Kniha - březen 2022
romantika

Láska a jiná vykolejení - 11%

Jedna cesta vlakem. Dva cizinci. Noah je beznadějný romantik a právě se vrací domů, aby se usmířil se svou osudovou dívkou. Ammy cestuje za svým otcem a na pravou lásku nevěří, protože jí rodiče byli špatným příkladem.

romantika

Láska a jiná vykolejení

251 Kč
223 Kč
Na příkaz dámy - 11%
Když kapitán Declan Frobisher poprvé spatřil lady Edwinu Delbraithovou, věděl, že je to žena, kterou musí mít. Potomek námořnické dynastie byl zvyklý dostat, co si usmyslel, a tak se zanedlouho konala svatba.
romantika

Na příkaz dámy

269 Kč
239 Kč
Noc, kdy padaly hvězdy - 11%
Diana se po dvouměsíčním pobytu v sanatoriu vrací na rodinný ranč. Láska dokáže zahojit i ty nejhlubší rány
romantika

Noc, kdy padaly hvězdy

224 Kč
199 Kč
Charakter mlčel a mluvilo tělo - 11%
Povídky o pocitech, zkušenostech a omylech ženy v nejlepším věku Již čtvrté vydání úspěšné knihy dvaceti osmi humorných příběhů psaných s ležérním nadhledem, jejichž tématem je láska a milostný život.
romantika

Charakter mlčel a mluvilo tělo

179 Kč
159 Kč
Ó, jak ti závidím - 11%
Fejetony Haliny Pawlowské, oplývající jejím osobitým humorem, ve kterých se dívá na život očima emancipované ženy.
romantika

Ó, jak ti závidím

206 Kč
183 Kč
Slunečnice - 11%
(4x)
Kristina má vytíženého muže, všetečnou dcerku i věčně tápající matku. Zkrátka takovou normální, spokojenou rodinu. A taky práci – vysněnou. Osud? Možná. Jenže mu to nestačí a obrátí naruby i život Kristiny.
romantika
Ukázky

Slunečnice

206 Kč
183 Kč
Vdané
Vstupte do světa vdaných žen, který vám nabízí slovenská autorka. Její ruku vedl sám život a zachytila osudy kolem sebe. Výsledkem je mozaika příběhů o vztazích dvou lidí.
romantika

Vdané

133 Kč
Zapomenuté šaty
(2x)
Annina babička Elsa, uznávaná vědkyně v oboru dětské psychologie, smrtelně onemocní rakovinou. Pro celou rodinu je to velká rána, ale Elsa se rozhodne naplno si užít každou chvíli, která jí ještě zbývá.
romantika

Zapomenuté šaty

89 Kč
Nebe mé lásky - 11%
Tři sestry, které se neznají, mají podle závěti svého otce spolu strávit celý rok na ranči, jinak by o značné dědictví přišly. Na samotě a jen ve společnosti dělníků se pokouší sžít světácká Tess, plachá Lily a praktická Willa.
romantika

Nebe mé lásky

332 Kč
295 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Dokud jsme naživu - 11%
Příběh Judith, mladé dívky z chudého předměstí Barcelony, která se shodou náhod dostane do blízkosti obdivované slavné autorky ženských románů a obrátí tím – a nejen svůj – život úplně naruby.
romantika

Dokud jsme naživu

53 Kč
47 Kč
Dámské kupé - 11%
Podmanivý a originální román z indické současnosti, ve kterém si šest žen různého věku i společenského postavení vypráví své životní osudy, přináší odpovědi na otázky, které si dnes kladou ženy na celém světě.
romantika

Dámské kupé

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 121 - 140 z 132 položek
<< < 1 .. 5 6 7