Nejprodávanější tituly - březen 2022
medicína

Farmaceutická chemie léčiv působících na centrální nervový systém - 20%
Poslední vydání obdobného textu pocházejícího z autorského kolektivu hradecké farmaceutické fakulty, tj. Farmaceutické chemie léčiv ovlivňujících centrální nervový systém, vyšlo již v roce 1993.
medicína
Ukázky

Farmaceutická chemie léčiv působících na centrální nervový systém

130 Kč
104 Kč
Chrápání
Ten, kdo chrápe, žije nezdravě – a ten, kdo je tomuto nočnímu koncertu vystaven, stejně tak. Silné nadměrné chrápání vede k poruchám spánku, trvale poškozuje imunitní systém a může způsobit srdeční obtíže a problémy krevního oběhu.
medicína

Chrápání

89 Kč
Kojenecký pláč - 12%
Publikace se zabývá problematikou kojeneckého pláče. Cílem studie bylo zjistit, zda je vnímání kojeneckého pláče ovlivněno psychologickými charakteristikami matky.
medicína

Kojenecký pláč

130 Kč
115 Kč
Laboratorní diagnostika - 11%
Třetí, rozšířené a aktualizované vydání obsahuje nové kapitoly - laboratorní diagnostika v ortopedii, neurochirurgii a tranfuzním lékařství.
medicína

Laboratorní diagnostika

1 800 Kč
1 600 Kč
Medicína mezi jedinečným a univerzálním
Publikace si klade za cíl představit jedinečný charakter medicíny jakožto disciplíny rozkročené jak ve sféře přírodních, tak humanitních věd.
medicína

Medicína mezi jedinečným a univerzálním

89 Kč
Motivace sester a pracovní spokojenost ve zdravotnictví - 20%
Publikace představuje současné faktory motivační a faktory pracovní spokojenosti všeobecných sester. Ukazuje možnosti, jak je efektivně využít v praxi.
medicína
Ukázky

Motivace sester a pracovní spokojenost ve zdravotnictví

254 Kč
203 Kč
Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy III. - 11%
Druhé, doplněné vydání úspěšné učebnice! Kniha je určena studentům a vyučujícím SZŠ – obor zdravotnický asistent – a studentům a pedagogům zdravotnických lyceí.
medicína

Ošetřovatelství pro střední zdravotnické školy III.

287 Kč
255 Kč
Psychologie C. G. Junga - 11%
Jungova žákyně a jeho nejbližší kolegyně Jolande Jacobi si předsevzala, že názorně a zhuštěně představí základní pojmy Jungovy psychologie a myšlení. Kniha vyšla v prvním vydání v roce 1940 a byla několikrát přepracována a aktualizována.
medicína

Psychologie C. G. Junga

311 Kč
276 Kč
Psychologie sériových vrahů - 11%
Kniha představuje základy psychologie a behaviorální patologie sériových vrahů.
medicína

Psychologie sériových vrahů

629 Kč
559 Kč
V sevření touhy
Kniha nabízí čtenářům možnost zažít svět psychoterapeutické práce s klienty se závažným sexuálním jednáním (opakovaná a kompulzivní masturbace, chatování či vyhledávání sexuálních scén či kontaktů na internetu, sex po telefonu,...
medicína

V sevření touhy

269 Kč
Vademecum - 11%
Publikace navazuje na učebnici Kapitoly z didaktiky zdravotní tělesné výchovy a aplikuje pravidla vyrovnávacích prostředků.
medicína
Ukázky

Vademecum

72 Kč
64 Kč
Psychologie 2. díl - 11%
Učebnice je přímo určená pro studenty oboru sociální činnost, jako jediná na trhu. Ve druhém díle je žákům předkládána problematika psychologie osobnosti, komunikace a psychodiagnostiky se zaměřením na uplatnění v sociálně zdravotnické oblasti.
medicína

Psychologie 2. díl

206 Kč
183 Kč
Psychologie Atkinsonové a Hilgarda - 6%
(1x)
Jedna z nejužívanějších učebnic psychologie na světě podává ucelený přehled nejdůležitějších psychologických poznatků a nových výsledků výzkumů, přičemž kombinuje vědecký přístup se srozumitelným jazykem.
medicína

Psychologie Atkinsonové a Hilgarda

2 124 Kč
1 999 Kč
Psychometrika - 20%
Kniha se zabývá hlavními teoretickými přístupy k měření v psychologii, jakými jsou tzv. klasická teorie testů, teorie odpovědi na položku, teorie zobecnitelnosti atd.
medicína
Ukázky

Psychometrika

343 Kč
274 Kč
S láskou ke zdravému pohybu našich dětí - 11%
V knize se dočtete, jak se nestát "zbytečným" pacientem rehabilitace, jak by měl vypadat pohybový vývoj našich nejmenších, čím vším jim my dospělí můžeme nevědomě uškodit a jak tomu předejít.
medicína

S láskou ke zdravému pohybu našich dětí

169 Kč
150 Kč
Transfuzní lékařství - 20%
(1x)
Publikace nabízí informace o vlastnostech, výrobě, skladování a indikacích podání transfuzních přípravků. Popisuje postup při transfuzi včetně možných komplikací a potransfuzních reakcí.
medicína
Ukázky

Transfuzní lékařství

339 Kč
271 Kč
Propedeutika - 20%
Propedeutika vnitřního lékařství by měla být pouze průpravou k systematickému studiu, v níž se má student seznámit se základními principy vyšetřování nemocného. Ty jsou základním předpokladem pro diagnostiku vnitřních chorob.
medicína
Ukázky

Propedeutika

290 Kč
232 Kč
Psychoterapie dítěte - 20%
Jedinečná publikace je autentickým a komentovaným záznamem psychoanalyticky orientované psychoterapie šestiletého chlapce.
medicína
Ukázky

Psychoterapie dítěte

135 Kč
108 Kč
Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích - 20%
(1x)
Všichni denně vyjednáváme o různých záležitostech, ať už se zákazníky, obchodními partnery nebo doma, v rodině. Mnohá vyjednávání přitom z řady důvodů neprobíhají hladce, zvlášť když druhá strana odmítá spolupracovat a dosáhnout uspokojivé dohody.
medicína
Ukázky

Umění vyjednávat a přesvědčit v obtížných situacích

271 Kč
217 Kč
Úvod do ergoterapie - 20%
Publikace je koncipována jako základní učebnice k odborným ergoterapeutickým předmětům v Bc. programech na VŠ, ale je také vhodnou učebnicí pro další nelékařské obory a pracovníky v oboru.
medicína
Ukázky

Úvod do ergoterapie

339 Kč
271 Kč
Zobrazuji 161 - 180 z 201 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>