Nejprodávanější e-knihy - duben 2022

Dívka pod hladinou
(2x)
Nový dobrodružný thriller od autora bestselleru Šelma!Sloan McPhersonová je ve vodě jako doma. Její otec je lovec pokladů a ona sama se potápí od dětství. Jednoho dne se však ocitne nejen v roli svědkyně, ale zejména podezřelé.
Ukázky

Dívka pod hladinou

279 Kč
Dívky bez prostředků
(2x)
Je těsně po druhé světové válce a Londýn se nesměle probouzí z hubených válečných let. Obyvatelky londýnských „ženských domovů“, dobročinného penzionu The May of Teck Club, se nadechují svobody a lační po nových šatech, nových mužích, novém životě.
Ukázky

Dívky bez prostředků

118 Kč
Doteky zabitých
Nový případ charismatického majora Holiny, kterého čtenáři znají z TV série Vraždy v kruhu.
Ukázky

Doteky zabitých

249 Kč
Doživotí
(2x)
Brilantní vypravěč Billy O’Callaghan ve svém románu přináší velký příběh rodinných vztahů, nevlídných historických okolností a těžkého života v chudé a zkoušené zemi.
Ukázky

Doživotí

199 Kč
Dům polámaných andělů
Román amerického spisovatele Luise Alberta Urrey se odehrává v prostředí Američanů mexického původu. Knihou kromě jemného a inteligentního humoru prostupuje téma rodiny a síly, ale i tíhy rodinných vazeb, a vyrovnávání se s kulturní odlišností.
Ukázky

Dům polámaných andělů

249 Kč
Dům u jezera
(1x)

Můžeš utíkat. Ale on tě stejně najde. Lisa musí zmizet. A starý dům její kamarádky uprostřed yorkshirské divočiny by mohl být dokonalým úkrytem, kde o ní a jejím synovi nebude nikdo vědět. Aspoň si to myslela.

Ukázky

Dům u jezera

249 Kč
Důvodné pochybnosti
(4x)
Prominentní právník Andrew Hamilton má ohledně žen jasné požadavky: líbí se mu blondýnky s pěknými křivkami a vyžaduje, aby nelhaly...
Ukázky

Důvodné pochybnosti

269 Kč
Dvojí ortel
Čechy, 50. léta 17. století. Život Vojtěcha Kamarýta, kdysi zámožného měšťana a úspěšného obchodníka, skončil před čtyřmi lety, když ztratil celou svou rodinu, majetek i čest. Nebo si to alespoň myslel.
Ukázky

Dvojí ortel

199 Kč
Emoce od A do P
Kniha oblíbeného psychiatra Radkina Honzáka nás provádí světem emocí. Jeho pilíře tvoří strach, hněv, smutek, radost, odpor a údiv – šest základních emocí, z nichž se skládá celé bohaté emoční spektrum.
Ukázky

Emoce od A do P

200 Kč
Finanční analýza
Naučte se, jak pracovat se základními účetními výkazy - rozvaha, výkaz zisku a ztráty a cash-flow při zpracovávání finanční analýzy. Využijte tyto metody ve své podnikatelské praxi.
Ukázky

Finanční analýza

297 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100