Nejprodávanější tituly - duben 2022
první stupeň

Pod zemí, pod vodou - 11%
(2x)
Další fascinující kniha autorů bestsellerových Map. Po obrázkovém putování kolem světa přichází čas na pozoruhodnou výpravu do nitra země a hlubin oceánů.
první stupeň
Ukázky

Pod zemí, pod vodou

494 Kč
439 Kč
Poněkud otravný slon - 22%
(1x)
Co je velké, modré, rádo to rozkazuje a objeví se to přede dveřmi, i když to nikdo nezval? No přece – PONĚKUD OTRAVNÝ SLON! A jeho návštěva u Sama je jedna velká katastrofa!
první stupeň

Poněkud otravný slon

190 Kč
148 Kč
Proč je na světě tolik bohů? - 11%
V čem se liší křesťanství od budhismu? Jaký je rozdíl mezi islámem a judaismem? Které náboženství má nejvíc vyznavačů?
první stupeň

Proč je na světě tolik bohů?

179 Kč
159 Kč
Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru - 11%
(3x)
Výpravná obrazová encyklopedie pro děti, která sklidila obrovský úspěch hned po svém anglickém vydání, přiblíží všechna tajemství vesmíru – od velkého třesku po planety Sluneční soustavy.
první stupeň

Profesor Astrokocour: Hranice vesmíru

446 Kč
396 Kč
Prvních 100 dopravních prostředků - 11%
Fascinují vaše dítě náklaďáky na stavbě, traktory na polích a rychlé motorky na silnicích? Pak je tato knížka zaměřená na rozvíjení slovní zásoby z oblasti dopravních prostředků určena právě jim. Sto různých strojů - sto různých obrázků s popisky.
první stupeň

Prvních 100 dopravních prostředků

179 Kč
159 Kč
Sám v muzeu a výpravy strojem času
Když pan vrátný zavře muzeum a vydá se na obhlídku, začnou se dít věci!
první stupeň

Sám v muzeu a výpravy strojem času

89 Kč
Šaty pro nevěsty - 11%
(1x)
Objevuj nádherné svatební róby z celého světa. Bohatě vyšívanou marockou taktšitu, nebo slavnostní japonské kimono. Seznam se s tradičními svatebními obřady vzdálených zemí.
první stupeň
Ukázky

Šaty pro nevěsty

224 Kč
199 Kč
Velká kniha českých pohádek - 11%
Svět víl a kouzelníků, skřítků a vodníků, statečných princů a krásných zakletých princezen, hloupých i prohnaných čertů, venkovských chasníků a lidožravých obrů – tak pestrý a kouzelný je pohádkový svět, který najdete v této knížce.
první stupeň

Velká kniha českých pohádek

539 Kč
479 Kč
Zakousněte se do knihy - 11%
(1x)
Soubor pracovních listů je určený pro žáky 1. až 3. tříd. Jednotlivé úkoly směřují především k podpoře čtenářství a k rozvoji pozitivní vazby na knihy, ale i k podpoře čtení s porozuměním a rozvoji slovní zásoby.
první stupeň

Zakousněte se do knihy

143 Kč
127 Kč
Ema Naopak - 11%
Ema je skoro pořád veselá. Ale někdy se vzteká, je protivná a má špatnou náladu. To se potom změní v Emu Naopak. Co všechno tahle Ema provádí? Ledacos!
první stupeň

Ema Naopak

179 Kč
159 Kč
Klub stopařů: Tajemství záhadné sošky - 11%
Sourozenci Callenderovi, členové Klubu stopařů, nevěří všemu, co jim někdo vykládá, nýbrž to chtějí vidět na vlastní oči, jsou velice zvídaví a mají veliký smysl pro dobrodružství. A když je jejich tatínek jmenován ředitelem výstavy v Paříži, nadšeně uvítají možnost strávit tam prázdniny…
první stupeň

Klub stopařů: Tajemství záhadné sošky

206 Kč
183 Kč
Malý princ a planeta Bamálií - 11%

Planeta podivuhodných zpívajících tvorů Bamálií, která je zdrojem života i pro tři satelitní planety, je v ohrožení. To samé platí bohužel i pro Malého prince. Sotva s Liškou přistanou, malý hrdina ztrácí paměť.

první stupeň

Malý princ a planeta Bamálií

179 Kč
159 Kč
Najdi a počítej! - Bublinky - 11%
Malý méďa radost má: tahle pizza ta je má? Nalep na pizzu 8 červených samolepek!V této knížce najdou naši nejmenší plno jednoduchých aktivit a 140 samolepek, které jim pomohou seznámit se jednoduše a bez námahy se základními číslicemi.
první stupeň

Najdi a počítej! - Bublinky

62 Kč
55 Kč
Povídky pro dobrodruhy
Karel Čapek a Otakar Batlička, dva populární spisovatelé, jejichž povídky baví i napínají už několik generací, se stali námětem pro výtvarné komiksové zpracování Jiřího Filípka.
první stupeň

Povídky pro dobrodruhy

62 Kč
Přátelé z pravěku - 11%
V tomto komiksovém svazku naleznou malí i velcí čtenáři příběhy brontosaura Punti, ryboještěra Bonifáce, čolka Radúze a žáby Mahuleny, krokodýla Kryšpína a řady dalších hrdinů.
první stupeň

Přátelé z pravěku

179 Kč
159 Kč
Až po uši v mechu - 11%
(1x)

Krásně ilustrovaný pohádkový příběh nás zavede doprostřed hlubokého lesa, kde žijí Bertík a Josefka. To jsou dva malí trnkové, kteří dohlížejí na to, aby v lese vše dobře fungovalo.

první stupeň
Ukázky

Až po uši v mechu

221 Kč
197 Kč
Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
první stupeň

Barvy

203 Kč
180 Kč
Garfield 44: Garfield velevážený - 11%
Obsahuje stripy z 8.8.2004 až 12.3.2005.
první stupeň

Garfield 44: Garfield velevážený

89 Kč
79 Kč
Jak si postavit dům - 6%
(8x)
Bezstarostné mládí Arnymu skončilo, oženil se a staví dům. Stavba není nic jednoduchého, ale vytvoření projektu, vyřízení stavebního povolení a získání hypotéky vyžaduje možná ještě větší úsilí.
první stupeň
Ukázky

Jak si postavit dům

253 Kč
238 Kč
Leonardo da Vinci - 11%
Ve Florencii kvete umění, ale také tu zuří boj o moc mezi rodem Medicejských a Pazziů. Bára se do něj zaplete úplně nevědomky - tajný vzkaz určený jednomu z Medicejských se totiž omylem ocitne právě u ní.
první stupeň

Leonardo da Vinci

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 181 - 200 z 234 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>