Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
romány

Utajená tvář tisíce a jedné noci - 20%
(1x)
Nález starých fotografií, zachycujících její matku s arabským ženichem, Esther šokuje.
romány
Ukázky

Utajená tvář tisíce a jedné noci

280 Kč
224 Kč
V prachu cest - 20%

Za každou hranicí existují sny. Lydia vede docela pohodlný život v mexickém Acapulku. Je vdaná za skvělého novináře a má krásného syna Luku. Ale stačí jediné setkání se šéfem drogového kartelu a její život je v troskách.

romány
Ukázky

V prachu cest

299 Kč
239 Kč
Všechny malé zázraky - 20%
Strhující příběh o hledání a (ne)nalézání, o lidských předsudcích, přátelství a první lásce. Theodora Finche fascinuje smrt. Neustále přemýšlí nad způsoby, jak by se mohl zabít. Ale pokaždé ho něco – bez ohledu na to, jak je to zdánlivě bezvýznamné – nakonec zastaví.
romány
Ukázky

Všechny malé zázraky

209 Kč
167 Kč
A nezapomeň na labutě! - 20%
(5x)
Autor v románovém zpracování zachycuje skutečné osudy žen odvlečených po druhé světové válce do sovětského gulagu z různých koutů střední Evropy, přičemž jeho protagonistka Irena Kalaschová pochází z Československa.
romány
Ukázky

A nezapomeň na labutě!

239 Kč
191 Kč
Bohemia - 20%
(3x)
Začíná nové milénium a nadějný český režisér Ivan se srdcem floutka, rodinou na krku a hlavou v oblacích sní o tom natočit film v Hollywoodu. Náhoda mu přihraje do cesty o pár let starší britskou producentku, a protože si padnou do oka, začíná jeho sen dostávat reálné obrysy.
romány
Ukázky

Bohemia

209 Kč
167 Kč
Cesty srdce - 20%

Příběh o lásce, rodině a odpuštění přesahující generace i kontinenty Camille Adamsová žije s dospívající dcerou Julií v přímořském městečku a snaží se vzpamatovat z tragédie, při níž přišla o manžela.

romány
Ukázky

Cesty srdce

279 Kč
223 Kč
Na ostří nože - 20%
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
romány
Ukázky

Na ostří nože

239 Kč
191 Kč
Vypravěčka - 20%
(9x)
Sage pochází z rodiny s židovskými kořeny a její babička přežila holocaust. Ona sama se snaží vyrovnat s jiným traumatem – se smrtí matky. Na skupinové terapii se seznamuje s devadesátníkem Josefem Weberem.
romány
Ukázky

Vypravěčka

279 Kč
223 Kč
A nad tím vším je slunce - 20%
Dobrodružný román z minulosti i téměř současnosti o horách, sobectví, lásce, nenávisti a pomstě. Není to občas úplně legrační, jak už to v životě bývá. V knize potkáte také starého známého „Profu“ ale celé je to úplně jiná historie.
romány
Ukázky

A nad tím vším je slunce

149 Kč
119 Kč
Báječná léta pod psa - 20%
Moderní klasika z pera populárního spisovatele baví čtenáře už pětadvacet let, neztratila však nic ze svého půvabu. Vieweghova typická ironie, kousavý humor a trpký, ale zároveň chápavý pohled na lidské touhy se uplatňují v dnes už notoricky známém příběhu o dospívání citlivého Kvida.
romány
Ukázky

Báječná léta pod psa

229 Kč
183 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 130 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 > >>