Nejprodávanější tituly - duben 2022
kuchařky

Uzení - 11%
Uzení je starobylá metoda zpracování potravin, prodložení jejich trvanlivosti a zlepšení chuti. Šéfkuchař Jeremy Schmid vám krok za krokem vysvětlí nejen jak si udělat vlastní udírnu, ale i jak správně připravit, ochutit a vyudit různé druhy masa....
kuchařky

Uzení

314 Kč
279 Kč
Vaříme pro batolata - 11%
Uvařit rychle, zdravě a tak, aby jídlo bylo vhodné i pro dítě? A navíc tak, aby chutnalo i dospělému? Ano, jde to a je to mnohem jednodušší, než byste si mysleli.
kuchařky

Vaříme pro batolata

161 Kč
143 Kč
Běhej a hubni - 20%
Chcete se postavit svým kilům navíc a jste ochotná kromě diety pro to i něco víc udělat? Ukážeme vám, jak pomocí běhání a úpravou stravovacích návyků můžete rychle dosáhnout kýžených cílů.
kuchařky
Ukázky

Běhej a hubni

195 Kč
156 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 11%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
kuchařky

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

179 Kč
159 Kč
Kuře - Jednoduše & dokonale - 11%
(2x)
Ve své nové edici Jednoduše & dokonale vydává autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk první kuchařskou knihu v pořadí: Jednoduše & dokonale – Kuře.
kuchařky

Kuře - Jednoduše & dokonale

323 Kč
287 Kč
Uzení pro labužníky - 11%
V knize najdete nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení.
kuchařky

Uzení pro labužníky

224 Kč
199 Kč
Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli - 11%
Vaříme s chutí vegetariánsky/vegansky, 48 zdravých svěžích receptů.
kuchařky

Apetit Veggie - Zelenina v hlavní roli

152 Kč
135 Kč
Citlivá kuchyně - 11%
Citlivá kuchyně není žádná "obyčejná kuchařka", kterých jsou stovky. Autorka, známá publicistka, má s citlivou kuchyní bohaté zkušenosti. Provází vás knihou se svým tradičním suchým humorem a nadhledem a nešetří historkami ze života.
kuchařky

Citlivá kuchyně

342 Kč
304 Kč
Knížka o obilí
Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno vytvořit chutná jídla, dezerty i nápoje.
kuchařky

Knížka o obilí

35 Kč
Notes Květinové kuchařky
Pro všechny milovníky jedlého kvítí a býlí je Notes Květinové kuchařky nezbytný a praktický doplněk do terénu. Notes zahrnuje prostor pro vaše poznámky i kalendárium s nejčastějším výskytem jedlého kvítí a býlí, nechybí ani lokality ve městech.
kuchařky
Ukázky

Notes Květinové kuchařky

89 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 155 položek
<< < 1 .. 11 12 13 14 15 16 > >>