Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
pro děti a mládež

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise - 20%
(2x)

Další příběh o hraničáři Willovi a jeho přátelích z království Araluen Když jejich plán na záchranu galického prince strašlivě selže, Will Dohoda a jeho učeňka Maddie jsou uvězněni na hradě Falaise.

pro děti a mládež
Ukázky

Hraničářův učeň 16 - Útěk z Falaise

249 Kč
199 Kč
Dvůr stříbrných plamenů - 20%
(6x)

Čtvrtý díl bestsellerové série Dvůr trnů a růží Nesta Archeron se marně snaží zapomenout na hrůzy války a vydobýt si své místo mezi vznešenými vílami. Na Nočním dvoře navíc stále potkává Cassiana, který ji přivádí k zuřivosti… a zároveň ji nebezpečně přitahuje.

pro děti a mládež
Ukázky

Dvůr stříbrných plamenů

349 Kč
279 Kč
Dcera hlubin - 20%

Rozbouřené mořské dobrodružství od autora Percyho Jacksona Oceán skrývá víc, než si umíme představit. Zjistí to i Ana Dakkarová, která v prvním ročníku námořní akademie objevuje ta nejúžasnější tajemství podvodního světa.

pro děti a mládež
Ukázky

Dcera hlubin

249 Kč
199 Kč
Prázdné sliby - 20%
(3x)

Ukrást někomu srdce je ten nejlákavější zločin. První díl vílí fantasy romance. Brie víly nenávidí a odmítá s nimi mít cokoli společného, i kdyby to mělo znamenat, že bude hladovět a žít na ulici. Ale když je její sestra prodána sadistickému králi Temného dvora, aby tak splatila dluh, udělá Brie cokoli, aby ji získala zpátky.

pro děti a mládež
Ukázky

Prázdné sliby

279 Kč
223 Kč
Krutý princ - 20%
(3x)

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly.

pro děti a mládež
Ukázky

Krutý princ

299 Kč
239 Kč
Spřízněni volbou - 20%

Zachránili svět, ale kdo zachrání je? Od autorky bestsellerové série Divergence. Před deseti lety pět teenagerů poblíž Chicaga porazilo nepřítele, který kolem sebe rozséval destrukci a smrt. Mladší generace jako by si na dny neustálého strachu nepamatovala.

pro děti a mládež
Ukázky

Spřízněni volbou

279 Kč
223 Kč
Dvůr mlhy a hněvu - 20%
(7x)
Feyre přežila střet s Amaranthou a vrátila se na Jarní dvůr. Avšak ani zde nemá klidu, protože ji neustále pronásledují vzpomínky na to, co musela udělat, aby osvobodila Tamlina i jeho lid. A stejně tak nemůže zapomenout ani na smlouvu s Rhysandem, s kterým má strávit jeden týden v měsíci.
pro děti a mládež
Ukázky

Dvůr mlhy a hněvu

339 Kč
271 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
pro děti a mládež
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Laskavý jed - 20%
(2x)

První díl napínavé fantasy série ve stylu knih Holly Blackové Zahru sní o tom, že opustí rodnou Ateru a zažije dobrodružství, která zná jen z příběhů. Je však pouhá Zaříkávačka, takže její místo je ve stájích, kde pečuje o koně a dobytek.

pro děti a mládež
Ukázky

Laskavý jed

249 Kč
199 Kč
Z krve a popela - 20%
(6x)

První díl návykové fantasy ve stylu knih Sarah J. Maasové Poppy byla už od narození vyvolena, aby svět přivedla do nové éry, a její život tak nikdy nepatřil jen jí. Na ramenou jí teď leží budoucnost celého království, sama však neví, zda o to vůbec stojí.

pro děti a mládež
Ukázky

Z krve a popela

319 Kč
255 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 101 položek
1 2 3 .. 11 > >>