Nejprodávanější Kniha - duben 2022
přírodní vědy

Výpravy do divočiny - 11%
(3x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
přírodní vědy
Ukázky

Výpravy do divočiny

448 Kč
398 Kč
Svět podle fyziky - 11%
(1x)
Jim Al-Khalili mistrně osvětluje nejhlubší poznatky moderní fyziky a vysvětluje, co nám tato zásadní věda říká o vesmíru a povaze samotné reality.
přírodní vědy

Svět podle fyziky

314 Kč
279 Kč
Českem od severu k jihu - Stezka středozemím - 11%
Další ze série dálkových tras České republiky Via Czechia je na světě.
přírodní vědy

Českem od severu k jihu - Stezka středozemím

449 Kč
399 Kč
Čísla nelžou - 11%
(3x)
Celosvětově uznávaný kanadský vědec českého původu nás ve své knize bere na faktografickou výpravu za poznáním. 71 tematických kapitol přináší kromě nových informací a fascinujících příkladů z energetiky, dopravy či ekologie také odpovědi na otázky typu: Proč elektrická auta zatím nejsou šetrná k životnímu prostředí? Proč je těžké předpovědět, jak zlá bude probíhající pandemie? A jak lidstvo a vynálezy moderního světa ovlivňují život na naší planetě?
přírodní vědy

Čísla nelžou

359 Kč
319 Kč
Život na naší planetě - 11%
(3x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
přírodní vědy

Život na naší planetě

449 Kč
399 Kč
Houby - 11%
Čtenáři se dostává do rukou druhé, rozšířené a upravené vydání knihy o houbách, ve které je popsáno 177 druhů, avšak informace jsou v ní až o 400 druzích. Obsahuje mnohé poznatky, které se v běžných houbařských atlasech nevyskytují.
přírodní vědy

Houby

269 Kč
239 Kč
Rostliny cibulové a hlíznaté - 11%
Kniha o cibulových, hlíznatých a v menší míře i oddenkatých rostlinách představuje zahrádkářům, sadařům i běžným pěstitelům a zvláště milovníkům květin široký výběr druhů, které se dají pěstovat v zahrádkách a sadech, na skalkách a v záhonech.
přírodní vědy

Rostliny cibulové a hlíznaté

269 Kč
239 Kč
Falešný poplach - 11%
(1x)
Dost už bylo paniky kolem hurikánů, požárů a mizejících ledovců, říká dánský autor Bjorn Lomborg ve své poslední knize Falešný poplach.
přírodní vědy
Ukázky

Falešný poplach

448 Kč
398 Kč
Deník mladého přírodovědce - 11%
V tomto deníku zaznamenávám, jak se točí můj svět. Od jara do zimy, doma, v divočině, v mé hlavě.
přírodní vědy
Ukázky

Deník mladého přírodovědce

313 Kč
278 Kč
Kapradiny - 11%
(1x)
V této výpravné knize jsou popsány čeledi a rody a dále vybrané druhy a odrůdy, které se u nás vyskytují, a také ty vhodné pro různé pěstební podmínky.
přírodní vědy

Kapradiny

628 Kč
558 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 222 položek
1 2 3 .. 23 > >>