Nejprodávanější Kniha - duben 2022
poezie pro děti

Můj medvěd Flóra - 11%
(1x)
Dnes již legendární autorská dětská kniha, jeden z první českých "bilderbuchů" pro začínající čtenáře. Příběh nalezeného opuštěného plyšového medvěda.
poezie pro děti
Ukázky

Můj medvěd Flóra

179 Kč
159 Kč
Slova - 11%
(4x)

Bezpečí, fantazie, svět bez hranic.

Slova - autorská kniha moderních básniček, říkadel, textů a osobitých ilustrací Aleny Kubínové pro děti od 3 let a celou rodinu.

poezie pro děti
Ukázky

Slova

320 Kč
284 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
poezie pro děti

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Hlemýžď Čilišnek - 11%
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
poezie pro děti
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
199 Kč
Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky - 11%
(2x)
Knížka obsahuje 30 originálních říkanek doprovázených jednoduchými pohybovými hříčkami. Kniha je plná barevných ilustrací na motivy z říkanek a je určena rodičům dětí do tří let.
poezie pro děti

Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky

89 Kč
79 Kč
Šikovné básničky pro kluky a holčičky - 11%
Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček PhDr. Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet.
poezie pro děti

Šikovné básničky pro kluky a holčičky

197 Kč
175 Kč