Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - duben 2022
horory

V zahradě zášti - 11%
(3x)

V Chicagu se o ní leccos povídalo. Dobrým sousedům v Indianě se možná občas něco nezdálo, ale kdo by čekal něco zlého od dobromyslné vdovy, které v životě nepřálo štěstí, je vzorná matka a poctivě chodí kostela? Kdyby jen věděli, čím prošla...

horory

V zahradě zášti

359 Kč
319 Kč
Five Nights at Freddy 2: Znetvoření - 11%
Velmi očekávané pokračování bestselleru Five Nights at Freddy’s – Stříbrné oči
horory

Five Nights at Freddy 2: Znetvoření

332 Kč
295 Kč
Carrie - 11%
Kultovní dílo mistra hororu Nešťastné neatraktivní Carrie se spolužáci smějí a doma ji krutě trýzní její vlastní matka, náboženská fanatička. Tyranizovaná dívka se rozhodne za své trápení krutě pomstít.
horory

Carrie

261 Kč
232 Kč
Studna - 11%
Dovolená, na kterou se nezapomíná. Takhle si to přáli. Takhle si to vysnili. Klára, Saša, Vašek, Roman a Petra. Přátelé ze střední.
horory
Ukázky

Studna

224 Kč
199 Kč
Vyhlídka na věčnost - 11%
(4x)
Žijí mezi námi – známe je z televize, z rozhlasu i z novin – mluvčí. Ovšem pouze jeden z nich je pan Mluvčí, ale na toho v hromadných sdělovacích prostředcích nenarazíme. Román známého českého autora sci-fi a fantastiky.
horory

Vyhlídka na věčnost

449 Kč
399 Kč
Bůh krys - limitovaná edice - 11%
(1x)
V mrazivém příběhu komiksového velmistra Richarda Corbena se v lesích za Arkhamem potulují strašlivé věci! V díle, které kombinuje lovecraftovské prvky s indiánskými legendami, s námi můžete sledovat arogantního měšťáka, jenž se vydává odhalit původ
horory
Ukázky

Bůh krys - limitovaná edice

538 Kč
478 Kč
Dracula - 11%
(3x)

Bessův Dracula, věrný v tématu a atmosféře doby, umně zeštíhlený k lepší plynulosti děje a k lepšímu využití vizuálních možností příběhu, ale hlavně opatřený kresbou, která bere dech.

horory
Ukázky

Dracula

619 Kč
550 Kč
Hemživý chaos a jiné příběhy - 11%
Mezi Lovecraftovy nejzajímavější práce patří povídky z období, kdy byl trýznivou finanční situací nucen psát pro jiné, ať už jako utajený, anonymní autor, přepisovatel nebo přiznaný spolutvůrce…
horory

Hemživý chaos a jiné příběhy

358 Kč
318 Kč
Hrobka - 11%
Souborné beletristické vydání Lovecraftova díla. Za svého života byl Lovecraft znám jen úzkému okruhu přátel a milovníků originální strašidelné fantastiky.
horory
Ukázky

Hrobka

314 Kč
279 Kč
Providence Omnibus - 11%
(2x)
Opulentní hororový komiks Alana Moora je právem oslavován jako jedna z nejobsáhlejších knih věnujících se znepokojujícím motivům Lovecraftova díla.
horory

Providence Omnibus

1 798 Kč
1 598 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 37 položek
1 2 3 4 > >>