Nejprodávanější knihy - duben 2022
pedagogika, didaktika

Máma není služka, máma je dáma - 11%
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
231 Kč
Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší - 11%
Sto hravých a smyslových aktivit pro nejmenší, které rozvíjí u dětí samostatnost a schopnost se učit. Na základech pedagogiky Montessori, s částmi k vystřižení.
pedagogika, didaktika

Můj velký sešit - Montessori pro nejmenší

269 Kč
239 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5 - 11%
Publikace je určena dětem k prověření jejich znalostí, schopností a dovedností před nástupem do školy, nejvhodnější je pro věk 3 až 5 roků dítěte.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Mezi námi předškoláky pro děti od 3 do 5

179 Kč
159 Kč
Jógové pohádky - 11%
Jóga je báječným doplňkem pohybových aktivit, zvládnou ji děti již od tří let, učí je poznávat svoje tělo i duši, relaxovat, rozvíjet tvořivost a fantazii i sociální vztahy. V knize najdete 12 jógových pohádek, které vždy doplňuje krátká jógová rozcv
pedagogika, didaktika

Jógové pohádky

233 Kč
207 Kč
Logopedie pro nejmenší - 11%
Pracovní sešit plný her, doplňovaček, obrázků a úkolů pro rozvoj komunikačních dovedností a výslovnosti. Logopedie není jen nácvik správné výslovnosti.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Logopedie pro nejmenší

179 Kč
159 Kč
Šimonovy pracovní listy 1 - 11%
Pracovní listy jsou určeny pro děti od 3 let až po žáky prvních tříd. Mají zpestřit práci dětí a pomoci jim při osvojování základních vědomostí a dovedností.
pedagogika, didaktika

Šimonovy pracovní listy 1

134 Kč
119 Kč
Jak se pastelky učily kreslit - 11%
Publikace je určena předškolním dětem k rozvoji grafomotorických schopností - nácviku kreslení jako předpokladu pro úspěšné psaní.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Jak se pastelky učily kreslit

179 Kč
159 Kč
Pilníček pro tvůj jazýček - 11%
Kdo si ještě netyká se sykavkami a jinými potvůrkami, pro toho je Pilníček jako stvořený. Jazýček tu pilně piluje hlásky C, Č, S, Š, Z, Ž, R, Ř a L. Kdo už je dávno zvládá, ten si s knížkou užije spoustu legrace.
pedagogika, didaktika

Pilníček pro tvůj jazýček

296 Kč
263 Kč
Jazykové hry pro malé školáky - 11%
Publikace Jazykové hry pro malé školáky je souborem her určených pro výuku češtiny jako cizího jazyka a je zaměřena na děti mladšího školního věku, tedy na tu skupinu, která herní aktivity v jazykovém vyučování potřebuje nejvíce.
pedagogika, didaktika

Jazykové hry pro malé školáky

392 Kč
348 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 62 položek
1 2 3 .. 7 > >>