Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
ostatní sporty

Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry - 20%
Netradičně zpracovaná monografie nabízí čtenáři pohled do světa mladých sportovců a trenérů, seznamuje ho s tématy psychologie sportu (sportovní a mentální trénink, psychická příprava, sexualita.
ostatní sporty
Ukázky

Sportovní psychologie - Průvodce teorií a praxí pro mladé sportovce, jejich rodiče a trenéry

390 Kč
312 Kč
Příběhy Corsa rosa - 20%
(1x)
Kniha volně navazuje na Příběhy Staré dámy. Tentokrát se zaměřujeme na druhý z tria slavných třítýdenních závodů – Giro d’Italia.
ostatní sporty
Ukázky

Příběhy Corsa rosa

359 Kč
287 Kč
Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně - 20%
Kyusho je bojové umění, které pro účinnou sebeobranu využívá aktivní body a energii lidského těla. Jedná se o zvláštní metodu ochrany, která je vhodná i pro jednotlivce bez předchozího speciálního tréninku.
ostatní sporty
Ukázky

Kyusho – Vitální body v bojových uměních a sebeobraně

169 Kč
135 Kč
Strečink na anatomických základech - 20%
Potřebujete zvýšit flexibilitu, snížit svalové bolesti, rozvíjet svalovou sílu, a tím pádem zlepšit sportovní výkon?
ostatní sporty
Ukázky

Strečink na anatomických základech

407 Kč
326 Kč
Lékaři na horách: neviditelní hrdinové - 20%
Příběhy o mezích lidských možností, o lidskosti, která prochází zkouškou nad mraky. Příběhy lidí, bez kterých by mnoho dnešních borců vysokohorského lezení nežilo. Himálajští expediční lékaři jsou neviditelní hrdinové, často ale také klíčové postavy expedic, a to nejen když dojde k nehodě…
ostatní sporty
Ukázky

Lékaři na horách: neviditelní hrdinové

279 Kč
223 Kč
Zrozeni k chůzi - 20%
Schopnost chodit vzpřímeně na dvou nohách je jednou z hlavních vlastností, která nás odlišuje jako člověka, a přesto důvody jejího vývoje zůstávají mezi vědci tajemstvím.
ostatní sporty
Ukázky

Zrozeni k chůzi

382 Kč
306 Kč
Cyklistika - 1100 nejlepších rad - 20%

Jeden z nejkrásnějších sportů je cyklistika. Ať už míříte na Tour de France či o víkendu vyrazíte jen tak na projíždku, každému z vás přijde vhod nějaká ta rada, tip nebo trik od nejzkušenějších cyklistů světa.

ostatní sporty
Ukázky

Cyklistika - 1100 nejlepších rad

199 Kč
159 Kč
Ještě jeden maraton - 20%
Běžci mívají sladké začátky. Jsou napumpováni euforií, žádná překážka není dost vysoká. Jenže po pár letech a tisícovkách kilometrů může váš vnitřní motor začít chladnout, až se úplně zastaví. Znovu ho nahodit není vůbec snadné.
ostatní sporty
Ukázky

Ještě jeden maraton

169 Kč
135 Kč
Tajemství pelotonu - 20%
(1x)

Insider promluvil o světě profesionálních cyklistů Autor této knihy je neznámý. Vímě o něm jen to, že se řadu let účastnil takových závodů jako Tour de France, Giro d´Italia nebo Vuelta. Nějaký čas jako lídr týmu, pak jako "nosič vody", který na lídra pracuje.

ostatní sporty
Ukázky

Tajemství pelotonu

209 Kč
167 Kč
Trůny bohů - 20%
„Marka jsem poznal před léty. Prý jede na hory a chce vylézt na jeden kopec. Když jsem ho potkal znovu, zjistil jsem, že ty hory jsou Himaláje a ten kopec je Mount Everest.“
ostatní sporty
Ukázky

Trůny bohů

229 Kč
183 Kč
Základy gymnastické přípravy dětí - 20%
Publikace nabízí nový, moderní přístup k výuce gymnastiky, k nácviku gymnastických dovedností, netradičního pojetí chápání celé gymnastiky a jejího významu pro pohybové vzdělávání.
ostatní sporty
Ukázky

Základy gymnastické přípravy dětí

144 Kč
115 Kč
Didaktika plavání - 20%
Publikace, kterou připravil kolektiv autorů z katedry plaveckých sportů Fakulty tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy, je určena pro posluchače studijních oborů tělesná výchova a sport a pro zájemce o plaveckou výuku.
ostatní sporty
Ukázky

Didaktika plavání

230 Kč
184 Kč
Pohybové hry pro školáky - 20%
Jednotlivá cvičení pro rozvoj sportovních dovedností dětí obsahují schematický i slovní popis činnosti, který pomůže jednoduchým a zábavným způsobem vést žáky.
ostatní sporty
Ukázky

Pohybové hry pro školáky

186 Kč
149 Kč
Zátěžová funkční diagnostika ve sportu - 20%
Publikace se uceleně věnuje metodologickým základům zátěžové funkční diagnostiky ve sportu a praktickému uplatnění aerobních a anaerobních zátěžových testů u sportovců různého zaměření.
ostatní sporty
Ukázky

Zátěžová funkční diagnostika ve sportu

250 Kč
200 Kč
Můj dlouhý běh - 20%
Druhé, rozšířené vydání úspěšné knihy. Ikona českého ultramaratonu Daniel Orálek (1970) v ní vypráví o touze objevit svoje limity a pokusit se dostat za ně, bolesti, dřině a pochybnostem navzdory.
ostatní sporty
Ukázky

Můj dlouhý běh

169 Kč
135 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
ostatní sporty
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Udeř a uteč! - 20%
Jaké jsou mýty o sebeobraně a jaká je skutečnost? Přehledná příručka pro laiky, kteří se nevěnují žádnému bojovému umění, a přitom chtějí vědět, jak se ubránit v případě napadení.
ostatní sporty
Ukázky

Udeř a uteč!

99 Kč
79 Kč
Rozpravy o józe - 20%
Tato kniha je nejzákladnějším spisem prastaré vědy o člověku a lidské mysli, na níž všechny směry jógy stavějí.
ostatní sporty
Ukázky

Rozpravy o józe

169 Kč
135 Kč
Instrumentality and values in sport - 20%
Publikace se zabývá rolí instrumentálnosti ve sportu a jejím vlivem na sportovce. Instrumentálnost je definována vztahem: prostředek-cíl, a je diskutována z hlediska logiky sportu.
ostatní sporty
Ukázky

Instrumentality and values in sport

110 Kč
88 Kč
Snowboarding - 20%
Další vydání úspěšného bestseleru, ve kterém všichni vyznavači tohoto krásného a dynamického sportu mimo jiné naleznou novou techniku alpské jízdy, která je přizpůsobena freestylovým snowboardům a spoustu detailně popsaných triků pro freestyle.
ostatní sporty
Ukázky

Snowboarding

144 Kč
115 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 27 položek
1 2 > >>