Nejprodávanější Kniha - duben 2022
letadla

Válka gigantů - 11%
Populárně-naučná publikace o historii vzniku a bojového nasazení německých vzducholodí, o jejich nejslavnějších akcích, největších esech a nedoceněných možnostech.
letadla

Válka gigantů

368 Kč
327 Kč
Jak létají dopravní letadla - 11%
Aktualizované vydání úspěšné knihy, která reaguje na pokrok v rozvoji osobní letecké přepravy a konstrukci letadel. Zachycuje takové novinky, jako je například používání lehčích materiálů v konstrukci letadla, které redukují jeho váhu, změny zjednodu
letadla

Jak létají dopravní letadla

242 Kč
215 Kč
Co je nového ve fyzice - 11%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
letadla
Ukázky

Co je nového ve fyzice

216 Kč
192 Kč
Zelení ďáblové 1 - 11%
Historie německých výsadkových jednotek známých jako „Zelení ďáblové“ od roku 1935 do roku 1945. Ve třech pokračováních vás budeme seznamovat s notoricky známými i téměř neznámými bojovými operacemi německých padákových myslivců.
letadla

Zelení ďáblové 1

314 Kč
279 Kč
Stavební truhlářství - 11%
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
letadla

Stavební truhlářství

215 Kč
191 Kč
Truhlářské konstrukce - 11%
Publikace se věnuje konstrukcím nábytku stolů, kuchyní, zásuvek, polic, sedacího nábytku aj., jejich povrchovou úpravou, mořením a lakováním.
letadla

Truhlářské konstrukce

359 Kč
319 Kč
Elektrofony - Historie, Principy, Souvislosti - 11%
(1x)
Kniha Elektrofony pojednává o několika stech nástrojích, text je doplněn obrázky, mezi nimiž jsou schémata, dobové fotografie a reprodukce originálních patentů.
letadla

Elektrofony - Historie, Principy, Souvislosti

468 Kč
416 Kč
Moderní cizinecká legie očima výsadkáře - 11%
(4x)
Francouzská Cizinecká legie je opředena mnoha mýty a často nešťastně zkreslována veřejnými médii.
letadla

Moderní cizinecká legie očima výsadkáře

341 Kč
303 Kč