Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
záhady a otazníky

Relikviář svatého Maura - 20%
Předmět nevyčíslitelné kulturní hodnoty, po korunovačních klenotech druhá nejvzácnější památka svého druhu u nás – a přesto jsme o ní donedávna neměli ani tušení. Nechybělo mnoho a relikviář mohl navždy opustit naše území. Nestalo se tak…
záhady a otazníky
Ukázky

Relikviář svatého Maura

199 Kč
159 Kč
Hora mrtvých - 20%
(3x)

Po stopách členů výpravy Igora Djatlova Tragická smrt devíti ruských vysokoškoláků, která se odehrála roku 1959 na Sibiři na úpatí uralské hory Cholat Sjachyl přezdívané „Hora mrtvých“, se stala jednou z nejzajímavějších a nejděsivějších záhad, jež nebyla nikdy zcela objasněna.

záhady a otazníky
Ukázky

Hora mrtvých

279 Kč
223 Kč
Tajemná místa Čech - 20%

Reedice výpravné publikace přibližuje čtenářům nejtajemnější místa Čech Autoři se vydávají po stopách druidů, mágů i alchymistů, přičemž neopomínají ani svobodné zednáře, templáře a rosekruciány. Jednotlivá místa doplňují přehledným popisem cesty a samozřejmostí je také množství fotografií a dobových rytin.

záhady a otazníky
Ukázky

Tajemná místa Čech

249 Kč
199 Kč
Měsíční šachta - 20%

Spletité pátrání badatelů po legendárním útvaru známém jako Měsíční šachta. Měsíční šachta, Měsíční jeskyně, Moonshaft – nachází se kdesi pod slovenskými horami přírodní zvláštnost, která nemá ve světě obdoby? Důkaz, že před námi žili na Zemi jiné civilizace? Vstup do podzemní říše Agartha?

záhady a otazníky
Ukázky

Měsíční šachta

279 Kč
223 Kč
Česká akta X - 20%
(1x)

Proběhly i v českých zemích případy pozorování neidentifikovatelných létajících objektů? Milovníkům záhad poodhalí mnohá tajemství přední český záhadolog, ufolog a spoluzakladatel československé archeoastronautické asociace.

záhady a otazníky
Ukázky

Česká akta X

149 Kč
119 Kč