Nejprodávanější Kniha - duben 2022
tarot a věštění

Magický Měsíc - 6%
(3x)
Konstelace a fáze Měsíce mají nesmírný vliv na náš každodenní život. Využijte tyto speciální vykládací karty k tomu, abyste se o jejich vlivu a energiích dozvěděli více a napojili se na odvěkou moudrost, která vás může léčit.
tarot a věštění

Magický Měsíc

377 Kč
355 Kč
Karty hvězdných duší - 6%
(2x)
Každá z 53 nádherných karet ti pomůže spojit se s voláním tvé duše a vedením tvého srdce.
tarot a věštění

Karty hvězdných duší

472 Kč
444 Kč
Andělé a předkové - 6%
(1x)
Andělé mají v různých kulturách ta nejrůznější jména a tváře, ale jejich esence a poslání jsou vždy stejné: milovat, pomáhat a provázet. Svou moudrost, poznání, zkušenosti a kouzlo vám nabízejí také předkové, mudrci, bojovníci, medicinmani, ...
tarot a věštění

Andělé a předkové

377 Kč
355 Kč
Dokážu to! 49 inspiračních karet - 6%
(1x)
Louise L. Hay, světoznámá uznávaná autorka knihy Miluj svůj život, pro vás vytvořila 49 afirmačních karet zaměřených na osm základních oblastí našeho života.
tarot a věštění

Dokážu to! 49 inspiračních karet

195 Kč
183 Kč
Tarot světla a stínu - 6%
(1x)
Tarot světla a stínu dokresluje tradiční tarotové archetypy a symboly novou obrazností v současném boho a intuitivním stylu. Dává výraz světlým i odvráceným aspektům našich osobností a nabízí inspiraci a vedení, jak pochopit význam každého z nich.
tarot a věštění

Tarot světla a stínu

594 Kč
559 Kč
Havraní tarot - 6%
(2x)
Havraní tarot vzdává poctu mystické energii havranů a vran a vybízí vás k průletu závojem iluzí a napojení se na spolehlivý zdroj intuice.
tarot a věštění

Havraní tarot

509 Kč
479 Kč
Tarot skrytých světů - 6%
(3x)
Sadu karet provází příručka s inspirativním výkladem významu každé karty od samotné autorky obrazů. Součástí příručky je také úvod světové odbornice na tarot Barbary Moore, který zahrnuje základní informace o tarotu.
tarot a věštění

Tarot skrytých světů

594 Kč
559 Kč
Posvátné rebelky - 6%
(1x)
Karty Posvátné rebelky jsou tu pro všechny, kdo se nebojí zatřást mřížemi, nerozhodí je pomačkaná křídla a pevně se drží na divoce rozhoupané loďce, aby se tak mohli vydat cestou láskyplného naplňování duchovní evoluce lidstva.
tarot a věštění

Posvátné rebelky

377 Kč
355 Kč
Tarot divokého lesa - 6%
(2x)
Vstupte do divokého lesa a ocitněte se ve světě, kde vládnou příroda a mýty, prostota i hluboké poznání. Kráčet mezi letitými stromy znamená cestovat zpět do dob, kdy jsme byli jiní a náš vztah k moudrosti předků byl stejně samozřejmý jako dýchání.
tarot a věštění

Tarot divokého lesa

499 Kč
470 Kč
Kapesní Zlatý tarot - 6%
Kapesní vydání tohoto jedinečného tarotu. Zasněte se tedy a vítejte v tajemném světě divů a kouzel!
tarot a věštění

Kapesní Zlatý tarot

377 Kč
355 Kč
Karty úspěchu - 11%
Již v pořadí třetí vydání populární příručky Zdenky Jordánové doprovázené kartami.
tarot a věštění

Karty úspěchu

279 Kč
248 Kč
Kapesní Základní Tarot - 6%
(1x)
V tomto praktickém kapesním kompletu se vám do rukou dostává vše, co potřebujete, abyste mohli začít vykládat tarotové karty sobě i ostatním. Najdete zde 78 karet tarotu Arthura Edwarda Waiteho v praktické kapesní velikosti a příručku Alana Okena.
tarot a věštění

Kapesní Základní Tarot

220 Kč
207 Kč
Karty vědomé duše - 6%
(3x)
Karty vědomé duše oslavují přírodu a uctívají božské ženství ve všech jeho podobách: od anděla přes vílu, bohyni, dívku a matku až po stařenu.
tarot a věštění

Karty vědomé duše

169 Kč
159 Kč
Snadný Tarot - 6%
Vydejte se na svou Tarotovou cestu se skvělou učitelkou Barbarou Moore.
tarot a věštění

Snadný Tarot

220 Kč
207 Kč
Svět Tarotu - 6%
Originální příručka k tarotu, v níž se autorka věnuje převážně symbolice a významům karet, které v jejím pojetí ožívají a stávají se snadno zapamatovatelnými.
tarot a věštění

Svět Tarotu

135 Kč
127 Kč
Zdravotní výklady tarotu - 11%
Ožehavá otázka zdraví je dalším, u kartářek často řešeným tématem. Na zdraví se každý ptá opatrně. Nemoc, zvláště těžká nemoc, je obávaným tématem. Nejednou si tazatel před výkladem řekne, že o nemocech nechce nic, slyšet – ani kdyby tam byly.
tarot a věštění

Zdravotní výklady tarotu

162 Kč
144 Kč
Finanční výklady tarotu - 11%
Jeden z nejčastějších dotazů, pokládaný ve výkladech, jsou otázky na kariéru, úspěch, práci a peníze. Tento návod vás naučí, jak najít cestu k prosperitě a materiálnímu zdaru a jak se vyhnout nemilým situacím v zaměstnání a nakládání s penězi.
tarot a věštění

Finanční výklady tarotu

180 Kč
160 Kč
Kyvadlo - velká kniha - 11%
Všichni máme k dispozici netušené síly a postačí, když se naučíme s nimi pracovat a využívat je. Rozhodující pomuckou nám při tom muže být kyvadlo.
tarot a věštění

Kyvadlo - velká kniha

358 Kč
318 Kč
Partnerský výklad tarotu - 11%
Nejčastějšími otázkami, které pokládáme ve výkladech, jsou otázky na vztahy, na partnery a partnerky, na lidi okolo nás. Snažíme se dozvědět, jak se bude vztah vyvíjet, co si o nás druzí myslí nebo jaký k nim máme zvolit přístup.
tarot a věštění

Partnerský výklad tarotu

180 Kč
160 Kč
Alchymie a tarot - 11%
(1x)

Kniha se věnuje Meyrinkovu zájmu o alchymii a podrobně rozebírá alchymickou a tarotovou symboliku a strukturu v Meyrinkových románech Golem a Bílý dominikán.

tarot a věštění

Alchymie a tarot

204 Kč
182 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 27 položek
1 2 > >>