Nejprodávanější tituly - duben 2022
fantasy

Minecraft - Vydoluj maximum! - 11%
Druhé aktualizované vydání úspěšného bestselleru! Vytvoř si svůj vlastní svět! Minecraft je mnohem víc než jen hra: je to alternativní vesmír plný tvorby, dobrodružství, napětí, vášně a překvapení.
fantasy

Minecraft - Vydoluj maximum!

269 Kč
239 Kč
Oko temnoty
Staří bohové povstávají, satrapie se tříští a Chromerie horečně hledá ztraceného arcimága, jediného muže, který může zabránit katastrofě. Gavin Guile však uvízl jako otrok u vesla na pirátské lodi. A co hůř: Gavin ztratil schopnost zhmotňovat světlo.
fantasy

Oko temnoty

206 Kč
Ploty z kostí - 11%
Někdo vypustil nejvražednější ze stvoření Temného mága – sirény. Nad Orcigardem zní orčí bubny a elfské rohy. Paedwankové a bývalí Tourainovi Psi procházejí zemí, zabíjejí a zotročují. Nechávají za sebou jen ploty z kostí.
fantasy

Ploty z kostí

268 Kč
238 Kč
Vlčice - 11%
Území Čech a Moravy, začátek našeho letopočtu. V tomto prostoru a čase začíná temný a krvavý život vlkodlačice Kroany.
fantasy

Vlčice

314 Kč
279 Kč
Ďáblův klíč - 20%
(1x)
Zkušený autor historických románů Otomar Dvořák se podíval novýma očima na lidové pověsti, tradované v oblasti Českého krasu a Křivoklátské pahorkatiny.
fantasy
Ukázky

Ďáblův klíč

129 Kč
103 Kč
Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu - 11%
(1x)
Blíží se jaro a Will s Evanlyn mohou konečně prchnout ze Skandie. Evanlyn je však unesena temudžajskými jezdci, příslušníky početného národa, který obývá rozlehlé stepi na východ od Skandie.
fantasy

Hraničářův učeň - Kniha čtvrtá - Nositelé dubového listu

314 Kč
279 Kč
Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu - 11%
(1x)
Will coby plnohodnotný hraničář pečující o vlastní léno se záhy přesvědčí, že v každé, dokonce i v té sebeospalejší díře se mohou dít věci ohrožující životy lidí i bezpečnost celého království.
fantasy

Hraničářův učeň - Kniha šestá - Čaroděj na severu

314 Kč
279 Kč
JFK 33 - Soumrak světů - 20%
JFK s přáteli a kolegy jsou jen jedni z mnoha příslušníků neviditelné armády chránící rovnováhu paralelních světů. Je to práce jako každá jiná, jen se při ní častěji umírá. Někdy jde o drobnost, jindy doslova a do písmene o všechno.
fantasy
Ukázky

JFK 33 - Soumrak světů

149 Kč
119 Kč
Koralina - 11%
(1x)
Den poté, co se nastěhovali do nového domu, se Koralina vydala na průzkum...
fantasy

Koralina

287 Kč
255 Kč
Koruna v ohrožení - 11%

Bitva je v plném proudu.

Zatímco vojska Velké Keshe postupují nezadržitelně vpřed, lord James Jamison Dasher začíná rozplétat spletité předivo, které stojí za válečnými manévry. Ukazuje se, že vyhlídka na mír nemusí být nakonec tak lákavá.

fantasy

Koruna v ohrožení

350 Kč
311 Kč
Bivoj běsobijce - 20%
(1x)
První kniha duologie Bivoj. Řeka Vltava odděluje území kmene Čechů od Návu, knížectví duchů na zapovězeném východním břehu....J. Červenák, autor Černokněžníka a Bohatýra, vystavěl na motivech ze Starých pověstí českých další hrdinskou fantasy ...
fantasy
Ukázky

Bivoj běsobijce

124 Kč
99 Kč
Harry Potter a Fénixův řád - 11%
(8x)
Pátý díl příběhů mladého čarodějnického učně Harryho Pottera a jeho věrných kamarádů Rona a Hermiony. Napětím a nervozitou byly poznamenány už prázdniny a hned od začátku pátého ročníku přichází jeden otřes za druhým...
fantasy

Harry Potter a Fénixův řád

539 Kč
479 Kč
Kejda - 20%
(1x)
Brakový román Kejda je divokou jízdou na horské dráze. Nechybí ufoni, zombíci, krev, erotika, napětí a humor.
fantasy
Ukázky

Kejda

69 Kč
55 Kč
Letopisy Vukogvazdské družiny II. - 11%
Prastarý Vlčí hvozd je místo nehostinné a tajemné, kterému se soudný člověk zdaleka vyhne. Přesto se skalní tvrz v hloubi lesa stala domovem pro nesourodou pětici potulných dobrodruhů.
fantasy

Letopisy Vukogvazdské družiny II.

288 Kč
256 Kč
Obléhání Macindawu - 11%
(1x)
Kde najde Will v rozvráceném severním lénu bojovníky, které potřebuje, aby dobyl zpět hrad ovládaný sirem Kerenem a jeho tlupou zločinců a osvobodil Alyss ze zajetí?
fantasy

Obléhání Macindawu

296 Kč
263 Kč
Oko zla - 11%
Harry Dresden, jediný profesionální čaroděj v Chicagu, už zažil horší věci než je utajené vyšetřování na natáčení filmu pro dospělé.
fantasy

Oko zla

269 Kč
239 Kč
Rudá země - 11%
Sty Jižní se vrátí domů a zjistí, že z její farmy zůstalo jen spáleniště a její bratr a sestra byli uneseni. Ví, že pokud se s nimi chce ještě někdy shledat, musí se vrátit ke svým starým špatným způsobům.
fantasy

Rudá země

395 Kč
351 Kč
Ve službách klanu - 20%
(1x)

Aktivní drahokamy chtějí všechny klany. A o to, co chtějí všichni, se obvykle bojuje. Herbert Ducatti toužil jen přežít…

Alespoň zpočátku.

fantasy
Ukázky

Ve službách klanu

179 Kč
143 Kč
Zahrada sirén - 11%
Přichází Čas zabíjení a Čas umírání, přesně jak to prorokoval černokněžník Orichalkian. Vévodstvím Barro prošel mor, Arkastie stojí na prahu občanské války a Gordonovu zemi ovládli neznámí dobyvatelé. Skutečná válka však ještě nezačala.
fantasy

Zahrada sirén

268 Kč
238 Kč
Cesta králů - 20%
První kniha plánovaného desetidílného fantasy cyklu Archiv Bouřné záře. První díl je vstupní bránou do světa Rošáru - kamenné země zmítané bouřemi, jimž se přizpůsobila příroda i lidé...
fantasy
Ukázky

Cesta králů

409 Kč
327 Kč
Zobrazuji 421 - 440 z 454 položek
<< < 1 .. 20 21 22 23 > >>