Nejprodávanější tituly - duben 2022
romantika

Růže a ledové květy - 30%
Lilian Denkerová si opřela hlavu o volant a rozplakala se. To snad není pravda! Nejenom že svého přítele Arna před chvílí přistihla s jinou ženou, ale teď kvůli nečekané sněhové bouři sjela z cesty a vězí v příkopu. Nevěděla, co si počít.
romantika
Ukázky

Růže a ledové květy

30 Kč
21 Kč
Sen princezny Anji - 30%
Slavnostní sál zámku Bellinghaus doslova zářil. Princezna Anja s uspokojením zkonstatovala, že silvestrovská party se letos opravdu vydařila.
romantika
Ukázky

Sen princezny Anji

30 Kč
21 Kč
Srdce jako led - 30%
Kníže Alexandr si na filmovém festivalu pozornost tisku očividně vychutnával. „Kdo je momentálně ženou vašeho srdce, kníže?“ zeptal se jeden z novinářů. Kníže se zadíval do davu a pohledem vyhledal náhodnou známost ze začátku večera.
romantika
Ukázky

Srdce jako led

30 Kč
21 Kč
Tajemný rytíř princezny Iriny - 30%
Byla to okouzlující oslava, ale Liana von Lundt se vůbec nebavila. Kde je dědeček? Má zpoždění a ona si o něj začíná dělat starosti. Už dávno by tady měl být. Určitě by záměrně nepropásl onen okamžik, kdy se oznamuje vnuččino zasnoubení.
romantika
Ukázky

Tajemný rytíř princezny Iriny

30 Kč
21 Kč
Velká žena z Východu
(2x)
Krutě veselý příběh o mladé ženě z Česka, která se rozhoduje nejen mezi třemi osudovými muži, ale taky mezi zahraniční kariérou, horskou loukou a touhou být nejkrásnější ze všech.
romantika

Velká žena z Východu

224 Kč
Nebe mé lásky
Tři sestry, které se neznají, mají podle závěti svého otce spolu strávit celý rok na ranči, jinak by o značné dědictví přišly. Na samotě a jen ve společnosti dělníků se pokouší sžít světácká Tess, plachá Lily a praktická Willa.
romantika

Nebe mé lásky

332 Kč
Odvážným (ženám) patří svět
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
romantika
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
Tajemství hedvábného vějíře
(4x)
Kniha nás zavádí do Číny 19. století. Dívky zde procházejí drastickou zkouškou podvazování chodidel a jako ženy jsou odsouzeny žít v izolaci.
romantika

Tajemství hedvábného vějíře

268 Kč
Pomíjivost světla
Milostný příběh mezi jednonohým Alakarem Macodym a moderátorkou a básnířkou Vernou Albrechtovou je především magickou a ironickou poutí do vzpomínek obou milenců.
romantika

Pomíjivost světla

53 Kč
Zobrazuji 421 - 440 z 430 položek
<< < 1 .. 20 21 22