Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
ostatní

Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály - 20%
(2x)
Předem se můžete těšit na čtení pořádně šťavnaté, pikantní a vzrušující. Knihu doprovází u každé kapitoly příslušné vysvětlivky a na jejím konci naleznete chronologický přehled významných historických událostí.
ostatní
Ukázky

Prolíbané dějiny aneb milostné příběhy a skandály

139 Kč
111 Kč
Ututlané dějiny - 20%
Felix Krumlovský, autor několika pozoruhodných knížek o české historii, si vzal na paškál celkem 35 osobností, slavných Čechů a Moravanů, aby se podíval, na některé záhady, které jsou s nimi spojeny.
ostatní
Ukázky

Ututlané dějiny

139 Kč
111 Kč
Elektroinstalace krok za krokem - 20%
Elektromontéři, studenti i pracovníci stavebních profesí zde naleznou informace o nejnovějších trendech v elektrických instalacích a kutilové příklady správných způsobů vytváření těchto instalací.
ostatní
Ukázky

Elektroinstalace krok za krokem

135 Kč
108 Kč
Mozaikování - 20%
Kniha je věnována technice mozaikování. Mozaika je výzdoba poskládaná z drobných segmentů - mozaikových kamenů, které mohou být ze skla, kamínků, keramiky, porcelánu i dalších materiálů.
ostatní
Ukázky

Mozaikování

157 Kč
126 Kč
Údržba chaty a chalupy - 20%
Publikace je určená pro majitele chat a chalup a všechny domácí kutily, kteří se zajímají jak svépomocí udržovat či renovovat nemovitost.
ostatní
Ukázky

Údržba chaty a chalupy

135 Kč
108 Kč
Na čem mi záleží - 20%
Přepis pořadů zabývajících se starozákonními knihami, perikopami a různými biblickými postavami, čtenáři tu naleznou i vyznání Jana Hellera.
ostatní
Ukázky

Na čem mi záleží

148 Kč
118 Kč
Rostlina jako symbol v čínské a japonské kultuře - 20%
Cílem této celobarevné a u nás zcela ojedinělé publikace je přiblížit způsob vidění a vnímání rostlin typický pro obyvatele Číny a Japonska.
ostatní
Ukázky

Rostlina jako symbol v čínské a japonské kultuře

280 Kč
224 Kč
Tepelné čerpadlo pro váš dům - 20%
Kniha pomůže zájemcům při výběru tepelného čerpadla, aby se dokázali správně a kvalifikovaně rozhodnout a udělali si představu o rozsahu a důležitosti celé instalace.
ostatní
Ukázky

Tepelné čerpadlo pro váš dům

135 Kč
108 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
ostatní
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
ostatní
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 292 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 30 > >>