Nejprodávanější tituly - duben 2022
alternativní medicína

Plodnost - 11%
Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě.
alternativní medicína
Ukázky

Plodnost

422 Kč
375 Kč
Zdraví z boží lékárny - 11%
(1x)
Třetí vydání velmi úspěšné publikace, ve které autorka popisuje přitažlivou formou zkušenosti s léčivými účinky běžných bylin a seznamuje s konkrétními výsledky jejich použití.
alternativní medicína

Zdraví z boží lékárny

206 Kč
183 Kč
Osobní průvodce holistickou krásou - 41%
(1x)
Tradiční čínská medicína (TČM) přistupuje ke konceptu dosažení a udržení krásy jako k procesu, který probíhá z nitra směrem ven.
alternativní medicína

Osobní průvodce holistickou krásou

318 Kč
189 Kč
Játra a jejich léčba - 11%
(1x)
Představte si, že byste se mohli zaměřit na jeden jediný aspekt vašeho zdraví a tím byste ovlivnili všechny ostatní – a zároveň tím i preventivně zabránili rozvinutí zdravotních potíží, o nichž jste ani netušili, že číhají pod povrchem.
alternativní medicína

Játra a jejich léčba

539 Kč
479 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
alternativní medicína

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Život na živo - 11%
(1x)
Tato kniha je naplněna autentickými příběhy lidí, kteří za autorovy přímé účasti prožili smrt zaživa. Zhoubný proces v těle, známý jako rakovina, mnohým z nich umožnil vstát z mrtvých, když předtím překonali sami sebe.
alternativní medicína

Život na živo

269 Kč
239 Kč
Receptář pátera F. Ferdy - 11%
Receptář fenomenálního českého léčitele a jasnovidce. Šířil se ručním opisováním mezi vděčnými pacienty tohoto legendárního léčitele. Praktická a jednoduchá příručka s abecedním uspořádáním.
alternativní medicína

Receptář pátera F. Ferdy

161 Kč
143 Kč
Minulými životy k uzdravení - 11%
Řešení řady problémů se skrývá v minulosti. Mnohdy vzdálené stovky nebo i tisíce let. V některém z našich minulých životů. Objevte je i vy. S touhle knihou najdete cestu snadno…
alternativní medicína

Minulými životy k uzdravení

179 Kč
159 Kč
Průvodce Reiki - 11%
(2x)
Kniha poskytuje kompletní informace o všech třech stupních zasvěcení do starodávného, jednoduchého a zároveň účinného systému léčení, který se lidstvu uchoval v tibetském buddhismu.
alternativní medicína

Průvodce Reiki

224 Kč
199 Kč
Jak psi léčí - 11%
Pes je nejlepším přítelem člověka – a často i jeho lékařem. Fascinující i dojemný svět čtyřnohých doktorů v přelomové publikaci
alternativní medicína
Ukázky

Jak psi léčí

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>