Nejprodávanější e-knihy - duben 2022
sci-fi

Válkotvůrci - 20%
(3x)
Povídky dnes nejprodávanějšího spisovatele fantastiky publikujícího pod pseudonymem František Kotleta stály na počátku jeho literární kariéry.
sci-fi
Ukázky

Válkotvůrci

159 Kč
127 Kč
Mycelium V: Hlasy a hvězdy - 20%
(16x)
Sekta vyznavačů aurigiánské hereze je zničená, ale volání, vyslané do vesmíru, nezůstalo bez následků. Hvězdovládci – wëtrëigaës – se blíží. Představují hrozbu, proti které by se měli spojit i největší nepřátelé: telepat Aš~šád, velekněz z Rekeghu.
sci-fi
Ukázky

Mycelium V: Hlasy a hvězdy

238 Kč
190 Kč
Spřízněni volbou - 20%

Zachránili svět, ale kdo zachrání je? Od autorky bestsellerové série Divergence. Před deseti lety pět teenagerů poblíž Chicaga porazilo nepřítele, který kolem sebe rozséval destrukci a smrt. Mladší generace jako by si na dny neustálého strachu nepamatovala.

sci-fi
Ukázky

Spřízněni volbou

279 Kč
223 Kč
Kletba krkavců - 20%

Zemi zničené obřími útočníky, jak jsme ji poznali v prvním díle Útok obrů, svítá naděje na odplatu. Najde se ale dost hrdinů? A kdo to vlastně je – hrdina? Daryck měl svůj domov ve městě zničeném při nájezdu Kostních obrů...

sci-fi
Ukázky

Kletba krkavců

348 Kč
278 Kč
Generálova zrada - 20%
(5x)
Generál Imperiální gardy přeběhl k nepříteli a hrozí, že prozradí vojenská tajemství kritická pro další osud Křížového tažení Sabbatinými světy.
sci-fi
Ukázky

Generálova zrada

149 Kč
119 Kč
A zrodí se píseň - 20%
(2x)

Žádné bezpečí. Žádná kapitulace. Po krvavé bitvě proti mnoha různým protivníkům je Paige Mahoneyová jako Kmotryně vládnoucí londýnskému podsvětí v neustálém ohrožení.

sci-fi
Ukázky

A zrodí se píseň

249 Kč
199 Kč
Hyperion - 20%
(3x)
Ke kolonizovaným planetám pod správou Hegemonie Člověka se blíží mohutná invaze Vyvrženců, kdysi obyčejných lidí, nyní proměněných pro život v hlubinách vesmíru. Nadcházející válečný konflikt hodlají využít ke splnění vlastních, těžko srozumitelných
sci-fi
Ukázky

Hyperion

248 Kč
198 Kč
Star Trek: Discovery - Válka o Enterprise - 20%
Poškozená loď a rozdělená posádka chycené v noční můře děsivého střetu!Když se kapitán Christopher Pike dozvídá o vypuknutí konfliktu mezi Spojenou federací planet a Klingonskou říší, rozhodne se zamířit s U.S.S. Enterprise domů, aby svou loď zapojil do probíhajících bojů.
sci-fi
Ukázky

Star Trek: Discovery - Válka o Enterprise

279 Kč
223 Kč
Kapitán - 20%
(1x)
Lidské armády, vojáci i čarodějové, desetitisíce mužů – všichni vybavení tou nejmodernější a nejničivější technikou, postupují do Pustiny na území, kam lidská noha už stovky let nevstoupila.
sci-fi
Ukázky

Kapitán

259 Kč
207 Kč
Muž, který spadl na Zemi - 20%
(1x)
Muž, který spadl na Zemi je příběhem Thomase Newtona, mimozemského návštěvníka, jenž byl v lidské podobě vyslán na naši planetu, aby zachránil svůj umírající lid.
sci-fi
Ukázky

Muž, který spadl na Zemi

198 Kč
158 Kč
Nadace - 20%
(3x)
První díl šestidílného románového cyklu, považovaného za jedno z nejvýznamnějších děl světové science fiction.
sci-fi
Ukázky

Nadace

188 Kč
150 Kč
Pária - Román o Bequin - 20%
(3x)
Ve městě Královna Mab není nic takové, jak se zdá. Pária, špiónka a agentka Inkvizice: tohle všechno je Alizabeth Bequin – a přitom není. Je to hádanka, dokonce i pro ni samotnou, lapenou mezi inkvizitory Gregorem Eisenhornem a Gideonem Ravenorem...
sci-fi
Ukázky

Pária - Román o Bequin

149 Kč
119 Kč
Spasitel Duny - 20%
(2x)
Paul Atreides, zvaný teď převážně Muad'dib, je absolutním pánem světa – a zároveň obětí své vlastní předzvěstné schopnosti, která z něj v očích jeho poddaných udělala boha.
sci-fi
Ukázky

Spasitel Duny

229 Kč
183 Kč
Ultimus - 20%
NEJDRSNĚJŠÍ VĚZENÍ NAJDETE NA MĚSÍCI! Na odvrácené straně Měsíce stojí Ultimus, vězení pro nejhorší zločince obydlených světů. Sem přijíždějí Kuba Nedomý a Dědek Čuchák, starožitníci se sídlem v Arkádii, v roli robotických specialistů. Měl to být nejlepší kšeft jejich života.
sci-fi
Ukázky

Ultimus

279 Kč
223 Kč
Veterán - 20%
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
sci-fi
Ukázky

Veterán

239 Kč
191 Kč
Měsíc mého života - 20%
Utěsněte si skafandry, dlouhá cesta začíná… Právě vychází první, nově revidovaný svazek příběhů Kuby Nedomého a Dědka Čucháka, dvou lidí, jimiž život zametl tak silně, až skončili v lunárním habitatu na Měsíci.
sci-fi
Ukázky

Měsíc mého života

189 Kč
151 Kč
Velké problémy v malém Vietnamu - 20%
(5x)
Volné pokračování knihy Příliš dlouhá swingers party.
sci-fi
Ukázky

Velké problémy v malém Vietnamu

239 Kč
191 Kč
Božský imperátor Duny - 20%
Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života. Leto Atreides, syn spasitele a imperátora Paula-Muad’Diba, stále žije, ovšem už není pouhým smrtelníkem.
sci-fi
Ukázky

Božský imperátor Duny

389 Kč
311 Kč
Děti Duny - 20%
Paul Atreides mizí v poušti. Za sebou zanechává Arrakis, v bezútěšné poušti se objevuje stále víc zeleně – ale také kněžské byrokracie, která se ohání jeho jménem.
sci-fi
Ukázky

Děti Duny

349 Kč
279 Kč
Helon 2 - 20%

Druhý díl vesmírné sci-fi série s agentkou Parksovou v hlavní roli. Podaří se jí vyřešit záhadu kolem odmlklé planety v neutrální zóně? Helon 2 je planeta na okraji neutrální zóny, vytvořené hned po uzavření míru s rasou Krygerů.

sci-fi
Ukázky

Helon 2

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 143 položek
<< < 1 2 3 4 .. 8 > >>