Nejprodávanější tituly - duben 2022
erotika

Milostná růže
Milostná růže pojednává o zprvu nevinném hraběcím synovi, který je svými bratranci zasvěcován do erotických radovánek a který se následně rozhodne vytvořit si vlastní harém na svém bretaňském zámku.
erotika
Ukázky

Milostná růže

50 Kč
Umění mrdati
(1x)
Kontroverzní dílko připisované Vítězslavu Nezvalovi. Kniha je stylizována do formy dopisu z první poloviny 19. století. Otevřené, poeticky opsané rady mají být návodem i poučením, jak obstát jako milovník ve světě tělesné smyslnosti a ženské náruče.
erotika
Ukázky

Umění mrdati

50 Kč
Freed
(1x)
Prožijte znovu vášeň, romantiku a napětí Padesáti odstínů svobody očima Christiana Greye prostřednictvím jeho myšlenek, vzpomínek a snů. E L James se vrací do světa Padesáti odstínů s hlubším a temnějším pohledem na milostný příběh.
erotika

Freed

593 Kč
Hřích
(1x)
Venetia však nikdy nezažila opravdovou touhu. Ne dokud nepotká Michaela Wyndhama, hraběte z Trentu - mocného muže, který má v rukou její budoucnost a jediným spalujícím polibkem probudí její zvědavost.
erotika
Ukázky

Hřích

239 Kč
Jájínek
(1x)
Muži mají (zatím ještě) na konci trupu poměrně směšně vypadající výrůstek, jakýsi vodovodní kohoutek, kterým se zbavují přebytečných a nezdravých tekutin, a také se s jeho pomocí rozmnožují (zatím ještě), což přináší všelijaké radosti.

erotika

Jájínek

118 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
erotika

Kniha o

399 Kč
Ochránce
(4x)
Smyslný erotický román od bestsellerové autorky Jodi Ellen Malpasové.
erotika

Ochránce

359 Kč
Bestie
(4x)
Astera je bestie. Predátorka, která muže ničí a vychutnává si je. Neobvyklá, rafinovaná, dovede vzít za srdce a ve správnou chvíli stisknout pod krkem. Ale co když se jí to jednoho dne vymstí? A co když je to všechno trochu jinak?
erotika
Ukázky

Bestie

79 Kč
Odsouzena k rozkoši - 31%
Emilia Boscová by se dala označit za šedou kancelářskou myš, která pro muže není nijak zvlášť zajímavá. Když do právnické kanceláře, kde pracuje, nastoupil nový kolega Thomas von Pfistheim, nemohla se zbavit pocitu, že ji stále pozoruje.
erotika
Ukázky

Odsouzena k rozkoši

49 Kč
34 Kč
Top secret
(1x)
Anna a Bella jsou tak odlišné, a přesto je něco spojuje. Anna se zmítá v nešťastných milostných vztazích a pochybnostech o sobě samé. Sebevědomá malířka Bella se točí ve víru nestandardních sexuálních dobrodružství se svým partnerem Alanem.
erotika
Ukázky

Top secret

169 Kč
Tři drsné lekce
(1x)

Jsem žena, které muži platí tisíce dolarů, aby s ní mohli spát. Dělám to, co miluju a v čem jsem tak dobrá. Pak se ale objeví on a hodí na stůl třicet tisíc dolarů. Chce si povídat. A líbat se. A vzít mě s sebou domů.

erotika

Tři drsné lekce

314 Kč
Ďábel
Ustup, Satane! Má duše je hříšná i bez tvého nekonečného našeptávání. Svůj věčně hladový chtíč mohu však nasytit jen obcováním s tebou. Myšlenky mě zrazují a jako valící se proudy lávy z právě vybuchlé sopky směřují do pekel za tebou.
erotika
Ukázky

Ďábel

129 Kč
Její tajemství
(1x)

Uznávám, zpackala jsem to. Chyba číslo jedna: Požádala jsem Petera Barnidge o práci. Chyba číslo dvě: Jeho nabídku jsem přijala, místo abych mu ji vmetla do tváře, jak jsem plánovala.

erotika

Její tajemství

314 Kč
Na druhý pokus
(2x)
Když jsem Tristana Milese potkala poprvé, pokoušel se převzít firmu, kterou jsem zdědila po zesnulém manželovi.
erotika

Na druhý pokus

404 Kč
Skandální vášeň
(1x)
Silence Hollingbrooková nahradila v sirotčinci v St. Giles svou sestru Temperance, která se provdala za lorda Cairea. Přitom se trápí smrtí svého manžela – lodního kapitána, jehož loď se během plavby potopila.
erotika

Skandální vášeň

350 Kč
Smlouva na lásku
On potřebuje mě. Já potřebuju jeho. Opravdu jsme uzavřeli smouvu na lásku?
erotika

Smlouva na lásku

314 Kč
Znám tě?
Zuzanin život je kolotoč práce, povinností a strachu. Sama vychovává tříletou holčičku Pepper, se kterou žije na ostrově. Společnosti lidí se straní. Mužům se pak vyhýbá zcela záměrně.
erotika

Znám tě?

267 Kč
Ženy na dosah
Erotické povídky popisující nesnáze vycházející z rozdílných vzorců chování mužů a žen.
erotika

Ženy na dosah

206 Kč
Žhavý trůn
(1x)
Ještě nedávno byla Emilia Lancasterová obyčejnou dívkou žijící běžným životem. Nyní se následkem kruté rány osudu ocitla s korunkou na hlavě v královském paláci jako jediná dědička germaniánského trůnu.
erotika
Ukázky

Žhavý trůn

229 Kč
30 dní touhy
(1x)
Kniha Třicet dní touhy je erotický román o mladé vdově Alysse, které manžel těsně před smrtí věnoval třicet karet s různými erotickými úkoly. Rob si přeje, aby jeho milovaná po jeho smrti tyto úkoly postupně plnila.
erotika

30 dní touhy

314 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 60 položek
<< < 1 2 3 > >>