Nejprodávanější tituly - duben 2022
poezie pro děti

Holčička a déšť - 11%
(1x)
Půvabná obrázková knížka o jednom nezapomenutelném letním dni.
poezie pro děti

Holčička a déšť

242 Kč
215 Kč
Kosáku, co to máš v zobáku? - 11%
Kdyby nebohá žížala tušila, kam se vydává, zůstala by raději skrytá v zemi, mezi kořínky petrklíčů a mějemi. Datel si udiveně ťuká na čelo: Tuk! Ťuk! Ťuk! Mezi ptáky se jí zachtělo? Orlí let. Ostříží zrak. Dravčí spár.
poezie pro děti

Kosáku, co to máš v zobáku?

178 Kč
158 Kč
Hrajeme si u maminky + CD - 11%
Předkládaná sbírka říkadel, popěvků, dětských her a rozpočitadel vychází z dlouholetých zkušeností autorky, které získala jako matka, babička a především jako pedagog. Toto druhé vydání je doplněno CD - zhudebnil J. Pavlica, nahrál Hradišťan.
poezie pro děti

Hrajeme si u maminky + CD

359 Kč
319 Kč
Studánko rubínko + CD - 11%
(1x)
Písničky, říkadla, koledy a další perly lidové slovesnosti včetně tradičních her nás provází jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana. Ilustrace Jan Kudláček.
poezie pro děti

Studánko rubínko + CD

314 Kč
279 Kč
Úžasné stroje - 11%
Tato kniha je určena všem malým i velkým obdivovatelům techniky a strojů. Jejím prostřednictvím se děti seznámí s roztodivnými a úžasnými stroji, všemožnými povoláními, ale také lidmi, kteří tyto stroje umí obsluhovat a řídit.
poezie pro děti

Úžasné stroje

268 Kč
238 Kč
Hlemýžď Čilišnek - 11%
(1x)
Básničky autora slavných Lichožroutů si díky vtipu, hravosti a humoru oblíbí zejména děti mladšího školního věku, jimž především je knížka určena.
poezie pro děti
Ukázky

Hlemýžď Čilišnek

224 Kč
199 Kč
Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky - 11%
(2x)
Knížka obsahuje 30 originálních říkanek doprovázených jednoduchými pohybovými hříčkami. Kniha je plná barevných ilustrací na motivy z říkanek a je určena rodičům dětí do tří let.
poezie pro děti

Rozpustilé básničky pro malé dětské ručičky

89 Kč
79 Kč
Šikovné básničky pro kluky a holčičky - 11%
Knížka je pokračováním oblíbené řady básniček PhDr. Romany Suché. Opět vychází z jednoduchých a veselých říkanek spojených s půvabnými obrázky a nápady na pohybové hry a hříčky, kterými můžeme básničky doprovázet.
poezie pro děti

Šikovné básničky pro kluky a holčičky

197 Kč
175 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 28 položek
<< < 1 2