Nejprodávanější knihy - duben 2022
povídky

Klapzubova jedenáctka - 11%
Klasický humoristický román z roku 1922 o tom, jak chalupník Klapzuba vychová ze svých synů slavnou fotbalovou jedenáctku.
povídky

Klapzubova jedenáctka

224 Kč
199 Kč
Mlha - 11%
V této vynikající sbírce dvaceti povídek Stephen King opět čtenářům poodhaluje temná zákoutí své jedinečné fantazie.
povídky

Mlha

450 Kč
400 Kč
Moje zpověď a jiné povídky - 11%
(1x)
O čem psal Hašek, než potkal Švejka? Za svého života vydal Jaroslav Hašek více než tisíc povídek a fejetonů. Jeho dílo ovšem není dodnes spolehlivě zmapováno, neboť řada textů se ztratila a u jiných není autorství zcela prokázané.
povídky

Moje zpověď a jiné povídky

359 Kč
319 Kč
Povídky z jedné a druhé kapsy - 11%
(1x)
Čapkovy povídky, které jsou někdy označovány za nejzdařilejší část jeho rozsáhlého a žánrově pestrého díla. Autor na každé stránce dokazuje, že je výborným vypravěčem, který umí mistrně smíchat detektivní zápletku, humor a jistou dávku mystiky.
povídky

Povídky z jedné a druhé kapsy

224 Kč
199 Kč
Předběžné varování - 11%
Gaiman, kreativní spisovatel s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne.
povídky

Předběžné varování

350 Kč
311 Kč
Tata a jeho syn - 11%
Kniha Tata a jeho syn, která vychází v druhém vydání je třetí sbírkou povídek, kterou tento česky píšící židovský autor v nakladatelství Sefer vydal. Jedná se o dílem autobiografické, dílem fabulované příběhy, které s humorem...
povídky
Ukázky

Tata a jeho syn

288 Kč
256 Kč
Četnické erfolgy - 11%
Kniha obsahuje rovnou kopu povídek popisujících případy vážné, veselé, ale i případy pro četníka samotného s tragickým koncem, které řešilo četnictvo na našem území v období monarchie, republiky a za okupace.
povídky

Četnické erfolgy

179 Kč
159 Kč
Do Noční strany - 11%
Na Noční straně je vždycky noc. Vždycky jsou tam tři hodiny po půlnoci a úsvit nikdy nepřijde. Lidé tam neustále přicházejí a odcházejí, přilákáni choutkami, které si nedovolí nahlas pojmenovat...
povídky

Do Noční strany

341 Kč
303 Kč
Kouř a zrcadla - 11%
(1x)
Ve vysoce imaginativní fantazii Neila Gaimana je možné všechno. Kouř a zrcadla omámí vaše smysly, dotkne se vás u srdce – a bude vás strašit ve snech.
povídky

Kouř a zrcadla

350 Kč
311 Kč
Můj obchod se psy a jiné povídky - 11%

Je libo špice, boxera nebo jezevčíka? Psa na hlídání, nebo něco k dětem? V našem KYNOLOGICKÉM ÚSTAVU najdete všechny rasy i povahy, barvy i velikosti… A co nemáme, seženeme do dvou dnů! A k tomu desítky dalších povídek od bohéma a humoristy Jaroslav

povídky

Můj obchod se psy a jiné povídky

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 82 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>